snazeni

06.05.2009

Moc vam dekuju za pekne privitani :a: s pritelem se snazime o mimi druhy mesic tak snad se zadari :j)

Tak to jsme na tom stejně. :qu: 1.3. jsem byla na prohlídce u doktorky a ta mi řekla že je vše v pořádku. Takže od 1. 3. se snažíme. :|-|: Zatím stále nic. Ale už se nemůžu dočkat. Už se těším až uvidím na testu ty dvě čárky. To bude radosti. Doufám, že se nám hodně brzy zadaří. Tím myslím i tobě, že to bude co nejdříve a že bude vše v pořádku. :\r/ :h:

Ahojky Marsisku,
my se s manzelem snazime zhruba stejne, o mesic dele...
Akorat u nas je to trosku komplikovanejsi, je to beh na dlouhou trat...
A u Dr. jsi byla, mas vsecko v poradku??

In reply to by Marsisek

Tak to muzu jenom zavidet..neboj, to bude mimi brzy v brisku :-)
U nas je to slozite v tom, ze jsem hodne zhubla a tim si rozhazela mentruaci a Dr.mi rekla, ze nemusim tim padem ovulovat, a tak si merim BT a cekam, co z toho v cervenci neco vycte a zjisti, zda funguju normalne nebo ne..do te doby se samozrejme s manzilkem snazime, ale me spis stve, ze nevim, jak na tom moje telicko je..tak jsem z toho fakt takova prepadla a nevim, jak si pomoci...menzes mi chodi po 40-46dnech...uz od listopadu..v tom obdobi jsem fakt rapidne shodila...

In reply to by Marsseilka

Neboj, hlavne nemysli na to nejhorsi.Ja ti budu drzet palecky aby ti vyslo vse jak si ty prejes ;) Ja mam menzes pravidelnou a to jsem nebrala pred tim zadnou antikoncepci.Tak nevim kde to vazne :( Ty uz mas jedno male svistatko doma ze?usuzuju podle fotky :)

In reply to by Marsisek

Ono se to snadno rekne....chci nemyslet...jenze do toho mivam casto svedeni, paleni..vraci se mi to furt a furt, sice uz ne, v takove mire, jako kdysi..mivala jsem to i mesic a vic, ale ted vetsinou tyen pred menzes, slabe...ted to mam treti den a tak zase nemuzeme s manzou nic :-( takze mam pocit, ze z tech problemu nevyjdu...

In reply to by Marsseilka

musi to byt pro tebe strasne :(to se muze stat i me.Muzu se zeptat kolik ti je?Ja kdyz jsem ten prvni mesic neotehotnela tak to bylo pro me zklamani a pritel mi rekl ze jsme se na to male moc upnuly a mel pravdu snazime se na to tak nemyslet.

In reply to by Marsisek

je mi 26let...ja se snazim neupinat, prave proto, ze bych si mohla vytvorit v hlave blok..mam uz nacteno tolik literatury, diskuzi a tak...takze fakt nespecham, nechavam tomu cas, mame i jine plany, takze je furt, co delat...chceme stavet, tak si myslim, ze az budem ve viru deni kolem baracku, treba se zadari a ani to nebudem tusit...ale tahle situace je fakt na palici...ted vim, ze nemam svedeni kvuli prichazejici menzes, zacala jsem to vcas mazat a stejne ta potvora nemizi :-(a protoze jsme se po vsech tech problemech minuleho mesice zase zacali snazit, tak se mi ted kvuli tomuto nechce stagnovat, ackoli vim, ze se mi to muze rozjet vic, kdyz budem spolu s manzou spat...je to fakt slozity...je toho tolik, ze nevim, co mam driv resit...

In reply to by Marsseilka

Ok tam se mrknu.tak pokud mate jeste jine plany tak to je fajn :j) My jeste taky dodelavame bydleni ale uz toho moc neni.U me bylo na prvnim miste bydleni a ted az mimi ale jak rikam uz nejsem na tom tak upjata jak to prijde tak to prijde :°:

In reply to by Marsisek

Coz bydleni mame vyresene az beda :°: protoze bydlime stridave ve svym byte u mojich rodicu, ale i u manzelovych rodicu, mame to rozjezdeny...proto chceme zakotvit ve svym barackua nependlovat sem a tam...jj, presne to si rikam..az to prijde, tak to prijde..ale stejne to furt v hlave vezi...chjo..jo, mam radost, dnes jsem se vazila, tak uz mam dokonce 4,5kg nahore...mam radost!!

In reply to by Marsisek

Kdepak...to je miminko kamaradky...
Ja brala antikon.8let, pak jsem si rekla, ze teda dost, aby se telo uz vycistilo a ted o prazdninach to budou tri roky, co ji neberu. Ze zacatku jsem to mela celkem pravidelne, taky jsem byla docela baculinka - to vzdy po rozchodu..jinak nebyvam silna...ale pak jsem poznala manzela, zacala na spbe pracovat, kdyz jsem se loni v sprnu vdavala, byla jsem akorat, vse bylo taky fajn, az od listopadu jsem pak hodne spadla, nechutnalo mi jist, necitila jsem vubec chut k jidlu, hlad...a od unora se snazim nabrat zpatky, zatim jsem pribrala pouze tri kilca, snad se to jeste zlepsi..protoze si to chci upravit, abych tenhle problem eliminovala....

In reply to by Marsisek

jo, to jsme puvodne taky chteli...ze si pristavime horejsek a budem to mit kousek k babi a dedovi, do budoucna...ale muj tatka, nasi jsou celkem za vodou, mi nabidl, zda si nechcem postavit vlastni..uz mame vybrany pozemek a je to v jedne ulici s manzelovymi rodici, coz uplne ideal...mame skvely vztah a budem to mit tedy k sobe kousicek, pokud to vsechno klapne ;)

In reply to by Marsisek

To Ti verim...ja si v zivote nemyslela, ze bych nekdy mohla mit...uz mit svuj vlastni byt byla pro me vzacnost...
A Tobe je kolik?? Predpokladam, ze uz nestudujes, kdyz chcete s pritelem mimi...

In reply to by Marsisek

Ja pracuji jako ucitelka hry na klavir v ZUS ve Strakonicich....uz patym rokem..takze se desne tesim na prazdniny!! Pracuji zatim jen tri dny v tydnu, takze mam ut a st volnou...coz je suprovy..
jj, kdovi...ale preji Ti, aby to byly ty spravne priznaky...me holky tady napsaly, ze dle meho grafu by mohla ovu nastat v nejblizsich dnech, tak snad se treba trefime..pokud se mi nezhorsi to svedeni :-(

In reply to by Marsisek

Az se nam zadari, tak to bude prekvapenicko i pro me, natoz pro nej :qu: uz jsem si to kolikrat prehravala v hlave, jak to bue probihat, hrozne moc se tesim na ten den!!!

In reply to by Marsisek

No, ono je to u kazdeho praveze dost rozdilny..nektera zenska to pozna hned, je ji blbe nebo se ji zvetsuji prsa, ma je bolavy..a nektere to ani nepoznaji, nevi to treba do tretiho mesice...ja se o tohle dost zajimam, furt to hledam na netu, abych byla informovana, takze to neni z me hlavy...

In reply to by Marsisek

Jj, je to sporny...nektera citliva zena to pozna hned...jina az po tydnu..nekdo to pozna i na ocich, co jsem tak slysela...tehotenstvi tyden po tydnu najdes vsude mozne, je to tam pekne popsane, jak to v tom nasem telicku probiha...ale navenek, nevim, no..zalezi, jak to kazda budeme mit..ja bych si prala to poznat, ale treba to zjistim opravdu az v 5tt :°: moje kolegyne mi rikala, ze to zjistila tedy az po vynechani Ms, ale pamatuje si, ze uz druhy tyden po oplodneni ji bylo blbe, zvracela...moje segra to poznala na zvetsujicich se a bolestivych prsou...nevim tedy, jak brzy po oplodneni, ale nejspis driv nez po vynechani Ms.

In reply to by Marsseilka

ja jsem hodne precitlivela i tak takze u me to bude problem ze zacatku vzdy kdyz mam dostat Ms nebo spise tyden pred tim tak jsem strasne nervozni vsechno me rozhodi.svagrova je ted tehotna je v sedmem mesici ale sni moc o tom nechci mluvit to bych mohla zrovna vsem rict ze se snazime o mimi ale ja nechci aby to vedeli chci jim to rict az to bude...ona to mela jiste kdyz to nedostala jinak ji taky byvavalo spatne ted ma rizikove tak musi porad lezet.

In reply to by Marsisek

Tak to mi povidej, jsme na tom stejne...ja jsem tyen pred uplne na zabiti, vecne kvuli vsemu hned vyletim, jsem nevyrovnana...jenze tyhle rpiznaky muzou byt v zacatcich tehotentsvi taky..psali, ze pocatecni priznaky jsou jako pri prichazejici Ms nebo nastupujici chripce, a proto tomu zeny nevenuji takovou pozornost a zjisti to az po vynechani Ms..
Taky to s nikym nerozebiram, protoze je chci prekvapit tou zpravou..tedy rekla jsem uz oficialne, ze se snazime, takze vedi, ze to muze prijit, ale chci si pockat na ten den...nejdriv bude prekvapko pro manzu a pak to oznamime ostatnim!!

In reply to by Marsisek

Souhlasim...i kdyz mi tchyne se svagrovou rikaly, ze vedi,jake to je neprijemne, tak mi slibovaly, ze to delat nebudou...jsou skvely, chapavy..takze je to oki..ale moje segry, nevim, nevim...kdyz mi praly k svatku, narozeninam..nikdy nezapomenou pridat vetu, aby se zadarilo a jestli uz a tak...ale mysli to dobre, ja vim, nastesti me tim netrapi..trapim se sama..uz jsem si jednou test delala a to zklamani uz nechci znovu pocitit...proste si pockam a az budou priznaky uplne jasne, tak to risknu..mam doma jedno baleni testu schovane, aby me to nelakalo...a urco si pockam na ten spravny cas... :||):

In reply to by Marsisek

Kdepak...jeste nic neberu, ale kyselinu listovou doporucuji...jeste jsem si ji nesehnala...musim celkove zesilit, nabrat, asi bych mela zacit pit i ty zenske caje...jsem na tohle hroznej lemplik....aaa..manza se vratil z prace...tak to uz tu budu narazove :ww: jak dlouho uz marodis?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka