Porod za pusu

06.05.2009

PO předchozím porodu, který jsem si "užila" dlouhých 22 hodin, nazval pan primář tenhle porodem z a pusinku :) Ráno, byla jsem 39+4 jsem zjistila, že slabě krvácím, předtím mě asi 4x zabolelo v podbříšku. Takže jsem zavelela k odjezdu :) Manžel dojel pro babičku na hlídání a po sedmé hodině jsme vyjeli, do porodnice to máme kousínek. Zhruba v 7.30 jsem se dostala na příjem, pan doktor zjistil otevření na 6-7cm, mě stále jen sem tam píchlo v podbříšku. Řekl, že přípravu nestihneme, sestřička mě poslala na záchod, že pak půjdeme do sprchy píchnout vodu. Jenže po záchodě jsem stále po svých a v klidu oznámila, že sprcha nebude, že se mi chce tlačit. Na sále mi píchli vodu, začal mazec a v 8.32 byl malej na světě. Bohužel vzhledem ke své váze se trošku zaseknul ramínkem a zlomil si klíční kost, která se ale hezky hojí. Takže celý ten porod netrval víc jak 45minut a já jsem moc ráda, že ho mám za sebou a drobečka venku :one:

Děkuju za gratulace :) Jen pro upřesnění, to byl třetí porod :s: První byl asi normální ani dlouhý ani krátký, druhý se protáhl "díky" plastice čípku. A tenhle byl asi odměna za ten druhej. :k: Mějte se krásně, pěkný večer.

Téééda , tiše zavidím :spid: Takový porod si preje každá maminka :qu: :qu: Tak velice velice gratuluji k narození miminka :cc): :cc): :cc): :a: :a: :a: Alex

Hodně se říká, že druhý porod je rychlejší, ale tohle byla sakra rychlost. :one: Moc gratuluji a ať vám ten miláček hezky roste a dělá jen radost :cc):

Ahojky, no super porod :one: Doufám, že u nás to půjde taky hladce. Tak přeju krásný maminkování a hlavně zdravíčko :k: :a:

Tak to moc moc gratuluju!!!To je ukázkový porod!!Ani se mi nechce věřit.Kéž bych měla taky takový průběh.Po kolika letech jsi rodila?Ať jste zdraví!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky