Pošta

05.05.2009

Spousta vás tu není spokojeno se službami pošty...po některých zkušenostech, co jste psaliy se nedivím...ale já se s vámi musím podělit o opak...jak jsem psala, dorazil mi dnes balíček na dobírku a já měla takovou radost, že jsem ani nekontrolovala, zda po mě chtějí správně peníze, prostě jsem mu šoupla pár tisícovek, on mi vrátil a tradá rozbalovat...no vzápětí mi došlo, že i vrátil o 3stovky méně...já si nadávala, žádný doklad v ruce, bomba. Šla jsem stejně na poštu platit složenky tak jsem se tam ptala vedoucí, že vím, že je to moje chyba a že to nemám jak dokázat a blablabla...no a ted mi přivezl korunky zpátky a moc se omlouval :dance:
Takže určo je to o lidech...

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj, tak to je dobře že to takhle dopadlo. Já mám s poštou dobré zkušenosti. Hlavně nyní co se u nás na poště změnila vedoucí. Dokonce nám zvoní pošačka i na zvonek když máme zásilku nebo balíček. Už několikrát mi ušetřila cestu na poštu. Jen člověk musí mít u sebe penízky..Takže když si něco objednám tak si vyberu korunky a mám je doma pod skleničkou...S PPL službou mám zatím dobré zkušenosti. Objednávala jsem si 4x věci s PPL donáškou a vše bylo bez problémů... :a:

No vidis, poctivi lide jeste nevymreli :)
Ja mam 90% vecicek do vybavicky z mimiaukce, a vzdycky se vsechno posila pres postu, a muzu rict, ze si teda nemuzu vuuubec stezovat. At na dobirku, nebo normalne, vzdycky vsechno klaplo tak, jak melo. Ja mam teda s postou jen pozitivni zkusenosti

no tak bezva aspon neco pozitivniho vid?narazila jsi na nekoho ferovyho,me se tohle nikdy nestalo,vzdycky to dopadlo vpodobném pripade zaporne....je to fakt o lidech.... :a:

In reply to by Tehulka4

jj máš pravdu...to naopak já sem ten poctivej blbeček...nedávno mi přivezly kočárek a pán si ode mě omylem vzal jen 8000 a 2000 mu spadly v předsíni...všimla sem si toho po pár minutách a běžela za ním, už byl pryč tak sem mu volala- no nejsem blbka?mě naopak vždycky někdo něco ukradl- telefon, peneženku a před rokem nové auto- sem zvědavá jestli se mi to že nikoho neokrádám ba naopak někdy vrátí...Pa Martina.

In reply to by lola11

ja bych udelala to same a pak bych si taky nadavala do blbcu,myslim ze je mezi nama vetsina poctivejch jen to treba neumime dat na jevo a nebo k tomu nemame tak nejak prilezitrost....ale podle pruzkumu je pry vic poctivejch......pry..... :j) :w:

In reply to by lola11

já jsem na tyhle věci opatrná, v obchodě si hlídám vrácení, x-krát mi vrátili špatně a přeci jim to nenechám...vykradli mi auto vč.všech karet, alimentů atd....no a tohle bylo první pozitivum, pokud si dobře vzpomínám.

In reply to by Ivka

no budme rády že i slušní lidé jsou stále mezi námi...já teda s poštou mám problém jen s tím že na mě ani kolikrát nezazvoní a rovnou mi hází papírek do schránky někdy ani to ne a já pořát lítám na poštu jak blbec..Pa Martina.

In reply to by Tehulka4

:///: no právě, proto to i píšu, protože se tu převážně stěžuje :///: a přemýšlím, zda nepísnu i na vedení pošty, věřím, že tam mají haldy stížností, tak tohle by třeba potěšilo...jako mě :\x:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka