huráááá...povlečení a Angelcare

05.05.2009

já mám takovou radost...v pátek(svátek) jsem objednala a dnes dovezli :\x: a je to moooc hezké, z toho povlečení jsem měla strach , jak bude vypadat, ale je to :one: a ta chůvička 2v1 vypadá také v poho, večer s manžou budeme testovat :s:

Kliknutím vložíte smajlíky:

ivana,ahoj tak my je budeme mít taky,ale zmínila jsem se před švagrovou,že je objednáváme,že je to lepší než tahat dolů sem a tam dva přístrojechůvičky a monitor zvlášť a ona je jako hodná tetička objednala pro mimčo sama ,že stejně neví co koupit takže máme o starost míň má je už doma,ale ještě je nezkoušela prý nám je dá dřív at si to vyzkoušíme sami,ale četla jsem názory,že jsou super...

In reply to by adymisa

jj, názory jsem také četla, ale je to vědy na to přijít. Ikdyž je tam český návod, není úplně jasný :00: , takže je mám už doma déle, ale ještě jsem nepřišla na všechny ty funkce atd. Máte hodnou tetičku :one:

Ahoji Ivi, závidím, že Ti to přišlo tak rychte, já právě už nedočkavě čekám na povlečení, mantinel,.....na lehátko, zavinovačku, spací pytel už přes týden a stááále nic, budu doufat, že je to pomalejší díky svátkům. Už se na to těším jak malá :c: :s: :a:

In reply to by zzuzík

tak to věřím, já když už nakupuju přes net, koukám, jakou mají dodací dobu, je-li delší než 3dny, poohlížím se jinde, jsem od přírody nedočkavá :s: :s:

Ahoj Ivi, no tak supééééér, že Ti to tak rychle dorazilo a že seš spokojená jak želva.. :one:

:\x: Ahojky.Taky mi dnes přišlo povlečení,mantinel a nebesa do postýlky.Já kupovala na aukru a když mi potvrzovali objednávku,psali,že mi posílají něco jiného!!!!Já myslela,že omdlím. :jawdrop: Volala jsem tam okamžitě a nakonec jsme se domluvili,co vlastně chci.Ale nevěřila jsem,že mi přijde,to co jsem myslela,protože to vycházelo levněji.A dnes jsem kurýrovi dala penízky,až jsem balík roztrhla a prohlédla obsah.A je to kráááásnýý.Už se na toho prcka těším,až v tom bude spinkat.U prvního syna nic takového na trhu nebylo,tak si to teď užiju :a: Ještě mi má přijít letní zavinovačka do autosedačky.Tak jsem zvědavá :?

In reply to by zuzula

to mi povídej, ted je takových věcí, o kterých se mi před 8mi a 14ti lety ani nezdálo :s: . Dnes jsem zse četla článek, že umřela 3měsíční holčička na SIDS, tak jsem ráda, že už mám monitor doma. Z aukra jsem koupila pro malou haldu oblečení a byla jsem moc spokojená. Chtěla jsem také tu zavinovačku do autosedačky, přijde mi divné nést novorozence jen tak v autosedačce, ale koupíme asi novou, protože rozdíl 100-200kč mi nepřijde tak velký, co jsem tedy zatím našla.
a jinak při těch objednávkách také trnu hrůzou, ale musím zaťukat, zatím vše ok, ale moc toho neobjednávám, raději to vidím na vl. oči.

In reply to by Ivka

On to je výrobce emitex.Zdědila jsem po sestře takovou zimní žlutou s vyšitým medvídkem.Je teploučká,myslím,že nebudu snad letos potřebovat ani fusak.Podle toho,jak malej poroste.Nějak to neumím odhadnout.Uvidím.Možná je to blbost.

In reply to by zuzula

já jsem také váhala...pak jsme se rozhodli pro Nany, pro jistotu než si pak vyčítat, že kvůli 2tisícům....zrovna dnes jsem četla, že v Praze zeas umřela holčička na SIDS....no a jelikož jsme v domečku, který má silný zdi, potřebujeme i chůvičku s dalekým(silným signálem) dosahem, tak jsem narazila na Angelcare AC401 nu a koupili. Snad nebudeme litovat a bude fungovat jak slibují. Četla jsem i recenze(někdo tu dával odkaz) a samá spokojenost.

In reply to by Ivka

už jsem koukala,že to 2 v 1 stojí 4000. :00: Mě by asi stačil jen ten monitor dechu.Chůvičky ani tak ne.Bydlíme sice taky v domku a když půjdu na zahradu,tak prcka neuslyším,ale asi ho šupnu do kočárku a půjde se mnou..No,ještě uvidím. :00: :?

In reply to by zuzula

jj,určitě není vše potřeba. Já chtěla dražší kočárek a s manžílkem jsme se dohodli, že to je moc, že raději levnější + hafo dalších potřebných věcí. Ikdyž jak tady občas někdo píše, spoustu věcí jsou jen obchodní taháky peněz.... ://:

In reply to by muf20

mně to zas nejde vložit :r: , stráááááááášně dlouho se to načítá a nic a to to mám zmenšený na minimum...tak to ještě zkusím jako přílohu

a ted mi to hlásí, že příloha přesahuje 1Mb, přitom je u toho 11,3kb ://:

No tak paráda, já mám taky vždycky hrůzu, co mi přijde. Zrovna včera nám přivezli matraci, objednali jsme 140x70 cm a koukám je označená 120x60, takže už se mi protáčely panenky, jak jí tam posílám zpátky a pak jsme to přeměřili a měli jen špatně štítky. Jinak k tý chůvičce jsem našla ještě tady nějaký recenze a zkušenosti a moc si jí chválí ... http://www.detske-chuvicky.cz/p/angelcare-ac401 , dole je k tomu diskuse, tak jsem to prošla a doporučují ji, hlavně, že má dosah opravdu takovej jako výrobce uvádí,a že dělali i testy, co všechno je ruší a tahle byla nejlepší. Takže už jsme taky rozhodnutý :s: :s:

In reply to by DancE

já jsem celkem technický antitalent, ale za chvíli se na ni vrhnu a budu testovat na dětech :s: . S tím povlečením mě také trošku šokovali, objednala jsem vč. výplně a mantinelu+2x povlečení, po rozbalení jsem zděšeně koukala jen na jedno povlečení a už se viděla jak vyřizuju reklamaci a dokazuju, že to druhý tam nebylo, ikdyž naúčtováno ano...no naštěstí to druhé bylo schováno pod krabicí s monitorem :///: ...uf. Já raději kupuju přímo v obchodě, ale v dnešní době je to celkem problém, hypermarkety takové zboží nemívají, a malých obchůdků, kde by to měli je poskrovnu...,takže nám nic jiného nezbylo a jsem moc ráda, že je vše ok. S tou matrací je fajn, že "jen" spletli štítky :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka