Kolotoč+lehátko na dobíjecí baterky/elekt.?

05.05.2009

Zajímalo by mě, zda existuje kolotoč či lehátko/houpačka na dobíjecí baterky/akumulátory, jak jsem četla, baterky se mnohdy nestíhají kupovat a ještě většinou musí být alkalické-drahé.... :? Děkuji za tipy... :k:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky!Víš,trošku ti v tomhle poradím,již jsem do této problematiky zasvěcená. Baterky kupované budou mít vždycky více síly,např. když dáš koupenou baterku do nějaké lampičky,bude svítit na 100 %,když nabiješ akumulátor,který tě výjde např. na 200,--,tak z něho dostaneš max. 75 %. A taky nemají neomezenou životnost,dobíjením a vybíjením se ti odrovnají a jen ty nejkvalitnější ti něco vydrží. Čím míň šetrněji je budeš nabíjet,tím míň vydrží. Takže to i to má své proti. Baterky si můžeš nakoupit klíďo do zásoby,já vždycky kupuju v akcích,ale ne ty obyč. Jo a ještě jedna věc,po dlouhých zkušenostech ti můžu říct,že když se baterky vybijou,tak je nechám třeba i měsíc vybité,ono to docela uklidní duši,když nějaká hračka alespoň na měsíc zmlkne,víš? Už mám druhé dítě,vím,o čem mluvím!!! :a: :a:

In reply to by kockral

:///: jj, naprosto ti rozumím :///: , čekám třetí(8 a 14kluci), takže vím, o čem mluvíš....nesnáším zvukové a takové ty růsně praštěné hračky, ale moc se tomu člověk neubrání... Mně jde ted o to, jak tady včera Tez rozebírala ten kolotoč nad postýlky, že po chvilce je s baterkama šlus... a třeba zrovna na takové ty houpačky, které jsou na baterky mi přijde, že je velká zátěž a tudíž nemůžou dlouho vydržet. Ale asi jednodušší bude koupit jen lehátko a kolotoč natahovací :///:

In reply to by Ivka

Přesně tak,taky mám kolotoč natahovací,lehátko mám Fisher price na baterky a Kubík má 3 měsíce a ještě jsme tam baterky neměnili. A třeba jsem taky koupila magickou lampičku Chicco na baterky a taky jsme tam ještě neměnili,zkrátka takové věci pouštím semtam,ne že jsou puštěné pořád,to bych se asi brzy zbláznila. :dance: :dance: Takže ty máš taky doma 2 kluky a teď čekáte co? Já bych taky chtěla ještě třetí,ale nejdříve až za pět let,mám to zatím stanoveno na nejdřív porod v 33 letech. Uvidíme ale,co nám život uchystá za překvapení.

In reply to by kockral

...ted máme 3x potvrzenou holčičku :girl: , tak snad se tam pindík už neobjeví :s: , manžel má dvojčata z min. manž. a taky kluky, tak konečně se to snad vyváží :///: . Mně je 33let, poměrně velkém rozestupy mezi dětma, ale zatím si nemůžu stěžovat. kluci se na ségru mooooc těší, tak doufám, že je to nepřejde :s: .

In reply to by Ivka

No bomba,to bych taky chtěla,třetí holčičku,tu bych si potom pořádně vychutnala,už se vidím,ven by nevyšla bez copánku a ty šatičky,jéjej. Když já vidím toho staršího kluka,který vyjde ven nažehlený a jde domů jak :pig: . Já mám kluky o dva a třičtvrtě roku,tak to třetí chci až tak za těch 5 let,po dvou letech bych to třetí asi ještě nezvládla. Taky si na ten věkový rozdíl nemůžu stěžovat,starší kluk je soběstačný,krásně se o malého stará.

In reply to by kockral

tak my máme 14 a 8let (moji), dvojčata(manžovo-ikdyž to tak moc neberem, ale máme je jen na víkendy)10 let, no a ti moji s 6ti letým rozdílem je fakt paráda, alespon zatím, straší je pohodář a mladší nervák, takže se doplnují a když byl mladší menší, starší se v poho postaral,když bylo potřeba. A vztahy mají také na výbornou :c: , to víš, že se také pohádají atd., ale v tom nehraje věk rozdíl, oba milují sport, no fakt jsem ráda, že to tak je. A pokud se narodí opravdu holčička, tak budou v sedmém nebi no a hlavně manžel :s: ,ten je natěšený snad víc než já :///: Takže to budu asi muset být já, ta "zlá", protože ti mí chlapi ji jinak úúúplně rozmazlí :c: :c:

In reply to by Ivka

Tak to jste teda hodně početná rodina!A ty dvojčata jsou taky kluci,jo? To ti závidím,že máš manžela natěšeného,u prvního můj manža byl natěšený,ale u druhého vůbec,byla jsem z toho hodně smutná,nějak se teď změnil. :( Ale Páťa je doslova na Kubíka pyšný,už si spolu začínají vykládat,teda Kubík zatím to svoje au,eu,ga!!

In reply to by kockral

tak to je mi líto, že se manža změnil, určo to má nějaký důvod, tak si promluvte :?
U nás je to složitější, manža nechtěl o dalším dítěti ani slyšet, brzy se rozvedl, měl s ex problémy, ale pak k tomu nějak dospěl a ještě, když by to měla být ta vysněná holčička :\x: a byl by nějraději, kdybych to už "vyprdla" :s: ,...takže myslím, že je natěšený hkavně proto, že se bude moct normálně podílet na výchově od mala a pořád..., že si to prostě užije ( a to si piš, že mu to užít nechám :s: )
Jo a vše jsou kluci, i dvojčata :///:

In reply to by Ivka

Tak to musíte mít veselo,4 kluci,jéjej,mi stačí teda ti dva a ten 3měsíční se naštěstí ještě moc neprojevuje,jsem docela zvědavá,jak to bude u nás vypadat,až začne lozit!! :00: No,s manželem už se snažíme dlouho si promluvit,ale on se tomu brání a vždycky to skončí bohužel hádkou. On tvrdí,že se nezměnil,ale všichni to vidí jinak.Prostě nemá zájem o Kubíka,od narození ho sám od sebe nepochoval,nepřebalil,jen,když mu řeknu já,nevím,proč,přemýšlela jsem,jestli nemůžou mít chlapi poporodní depresi,protože já jsem teď měla docela problematický porod,manžel byl celou dobu u mně,trval 34 hodin od prasknutí vody a vyvrcholil tak,že jsem byla na kyslíku a museli pomoct i vakuovkou,jak jsem už byla vyřízená. Ale když si tak vzpomínám,tak on už i to těhotenství bral úplně jinak,ani jednou nepohladil bříško,nikdy neřekl,že se na mimčo těší,ani si bříško nechtěl vyfotit,dost zvláštní. :( :r:

In reply to by kockral

no my dvojčata míváme jen na každý druhý víkend, tak je to pohoda, oni jsou všichni hodní (když se nezačnou hádat). S tím manžou nevím...možná až Kubík povyroste, bude to jiné :? ...ale pokud byl u prvního jiný než ted, musí to mít příčinu, nemyslím si, že se lidé mění jen tak... :? :k:

In reply to by Ivka

Tak to jo,tak když přijedou na víkend 1x za 14 dní,to se zvládnout určitě dá.Semtam mám taky doma 6 dětí,když příjdou známí,ale to jsem fakt neskutečně ráda,když odcházejí,potom většinou uklízím i celý den. :///: No,nejhorší u manžela je to,že on žádnou změnu nepociťuje a prý se mu zdá,že je pořád stejný,ale není,není to jen můj názor,toho názoru jsou všichni kolem něj.Mám z toho docela i strach,ale doufám,že se to nějak srovná. :\\:

In reply to by Ivka

Ahojky, no druha vec je, ze dobijeci baterie opravdu ztraci kapacitu. Ale zase v dnesni dobe eistuji dobijeci baterie, ktere se samy nevybiji, jedna stoji okolo 100Kc, mame je ve fotaku, kdyz nefotis treba mesic, normalne by se vybily,ale tyto noveho typu se navyybijeji, pokrok doby.....takze s temato bys byla spokojena.....

no,ze by existovallo, to nevim, ale tak kup dobijeci baterie a je to.vyjde to na stejno ....

papa :)

In reply to by muf20

jj, o to už jsme také uvažovali, ale někde píší, že být nesmí... :spid: , tak jsem myslela, zda neexistuje něco jako do tel.apod.nebo do autíček na ovládání, ale n netu nic najít nemůžu :n:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka