Probiotické kapky

04.05.2009

Ahojky holky měla bych otázku vy které jste dávali nebo dáváte miminkám probiotické kapky kolik dáváte kapek?Jo a když zatím dávám kapičky Baby calm tak až začnu dávat ty probiotika tak je musím přestat dávat ty baby calm?A hlavně mě zajímá jak jste byli spokojené s těmi probiotiky?Děkuji za příspěvky pa :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

my meli od firmy Biogaia a potom co jsme dobrali prvni baleni a nic nam nezabrolo,rikali mi v lekarne,ze ucinek se dostavi po mesice,tak jsme koupili jeste jedny a zase nic,az treti baleni nam zabralo,ale jen upravilo stolici,ale na prdiky vubec ono to teda ani nato neni,ale myslela ze aspon trochu to pomuze,davali jsme 5xkapek jednou denne a babycalm taky,nema to nato vliv :a:

my jsme do minuleho tydne davali probioticke kapky a jsou super.Opravdu to je jedine co nam zabiralo,a učinek jsme poznali už 2den.Take jsme od 2tydne na UM a v patek nam bude 6mesicu.Začalo se to ustupovat až jsme začli papat i normalni jidla.Zpočatku jsem male davala 5kapek a postupne ubirala na 2kapky a už mame klid.Držime palečky at jste brzi usmevavi :a: :!k:

ahoj.Probiotika davam.davam kazdy den 5 kapek.Klidne davej i s baby calmem,nevadi si navzajem.Ale necekej zazraky.je to s nima o mnoho lepsi,nicmene uplne super to neni.Vyzkousela jsem vse a asi to musi samo odeznit.Nicmene s probiotiky opravdu s jedinymi o mnoho lepsi..Tak drzim palce.

In reply to by cica

Díky za informaci doufám že se to alespon zlepší,je mi jasný že to nebude úplně ok.A prosím tě do jakýho věku na ty koliky ty mimča tolik trpěj?U nás je hlavní problém v kakání a bude to asi tím že je na UM.

In reply to by lussi

Ahojky, my jsme od začátku na umělé stravě a probiotické kapičky nám pomohly, ale taky si Natálka poplakala i s nima. My jsme je dávali do 5 měsíců a týdne. Teď jedem už týden bez nich a snad to bude dobré. Dávala jsem každý den do mlíka 5 kapek. Celkem jsme měli 6 balení, první za 600 Kč a ostatní za 300. Na Slovensku je mají za poloviční cenu. Takže jsem objednala za 1000 Kč troje i s poštovným. Tady máš adresu: http://www.mojalekaren.sk/biogaia-probioticke-kvapky-5ml/

In reply to by lussi

Normálně objednej počet balení a do kolonky město napiš ještě Česká republika. Na těch stránkách je kontakt na paní Ábelovou. Jí napiš po odeslání objednávky e-meil, že žádáš o přepočet na české koruny u objednávky a o sdělení čísla účtu. Ona se s Tebou e.meilem spojí, Ty to zaplatíš na účet a zase jí pošleš e.meil, že už je to uhrazené. A jakmile oni to uvidí na účtě, kapičky přijdou balíčkem české pošty. Zdá se to být složité, ale je to fakt jednoduchý. Celý jsme to měli vyřízený asi za 5 dní.

In reply to by lussi

no rika se ji trimesicni,mela by ustat ve trech mesicich.Nicmene male je4,5 mesice a mame prdiky porad.Uz to teda neni takova hruza,jako to bylo,kdy mi pred spanim prorvala dve hodiny,nez si prdla,nebo kdyz mi celou noc spala na prsou a nahrivala si brisko ode mne,ale budi se stejne po hodine,dvou a tlaci...takze tak.

In reply to by cica

Tak to já musím zatukat my máme problém jen přes den.Spinká celou noc.Ale od 5h je vzhůru a to začíná.Tak snad to zabere děkuji za rady pa :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka