pomoc

04.05.2009

holčinky moje říjnový tak jsem si konečně nafotila bříško a chtěla se s Váma podělit ale bohužel mi to pořád nějak nejde :r: nepomůžete mi s tím některá????díky moc pa pa Izabelka :ww:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky,

padá to většinou když je fotka moc velká a je třeba ji zmenšit.
Taky se mi to stávalo.
Na úpravy fotek je snadný a srozumitelný program Picasa od Google.
Snadno ho nainstaluješ podle instrukcí a pak si můžeš fotky měnit (přibarvovat, ořezávat, zmenšovat atd. podle potřeby).
Pak ti to určitě půjde.

Držím palečky

Mimíškům zdar
Petík a Hrášek

Ahojky Izabelko ... a co ti to píše? Nejde to vložit nebo nevíš, jak se vkládá obrázek ... ráda poradím. Někdy to zlobí a fotky pak nejdou vkládat

In reply to by Izabelka

třeba nebude chyba u tebe, ale na internetu :) ... tak klikneš na vložit obrázek ( to určitě víš :) ) hned do první kolonky napiš popis fotky
- vybereš, kam chceš obrázek vložit
- pak klikni na procházet a źe svého pc vyber fotku, kterou chceš vložit
- pod to potom můžeš napsat text k fotce ... :)

- nakonec stačí kliknout na .. poslat... a za chvilku by se to mělo objevit :)
Pokud jsi tohle všechno před tím udělala, tak je chyba jinde ... musíš to zkoušet dál ;) ...
dej vědět ju :)

In reply to by Izabelka

Nemáš vůbec za co Izabelko :) ...já věděla, že nejsi žádný antitalent :one: ... a to, že tam bude těch fotek najednou víc, než jsi chtěla, tak to je docela možné :s: ... stává se to tady často ... tak se měj krásně :a: držím pěsti aby se ti to povedlo a mohla ses přidat do našeho seznámku rostoucích říjnových bříšek :qu: páá :a:

In reply to by Lenousekk

Tak se mi to pořád nevede.No nic zkusím to zítra.Také jsem koukala jak ty říkáš na ten tvůj špíček :s: ale tak to není,je to krásné bříško.Já už jsem 18+3tt takže to moje je samozřejmě špečkovatější je škoda že se nemůžu pochlubit.No snad to vyjde jindy.......tak zatím se měj krásně a užívej těhu pa pa Leni pa pa Iza :\x:

In reply to by Izabelka

Izabelko máš moooc krásnou ikonku. To je Tvá holčička? Je moc krásnááá :c: ... doufám, že se dneska zadaří :) už jsem Ti psala do osobní zprávy. Tak se drž a nevzdávej to :\x: :\x: :\x: ... taky se chci podívat na to tvoje krásné bříško :dance: ... já jsem dnes už 18+0 ... s obnovením fotečky jsem pozadu. Taky už je ten špíček asi větší :s: papa :)

In reply to by Lenousekk

JJ je to moje holčička.Takže už si umím vyměnit ikonku :\x: .Nejdřív jsem tam měla to bříško a pak jsem tam dala Lolinku.Ale to bříško pořád nic.Něco asi na netu dělají,celý dopoledne mi nešel a teď to pořád padá takže budu zkoušet pořád dál.Pak to tam opravdu bude milionkrát :s:.Udělej novou fotečku ať se můžem porovnat až se mi to tam povede vložit :a: Tak zatím pa pa a drž mi palečky.Iza

In reply to by Izabelka

Tak se to nakonec povedlo ... to je super :\x: ...
Tvá dcerka je fakt nádherná a má nádherné jméno :) ... vy obě máte nádherné jméno :) ... máš vybrané jméno už i pro mimouško v bříšku??? :)
Já teda jdu vyfotit pupík a vložím ... :) ... aspoň zjistím, jestli povyrostlo

In reply to by Lenousekk

Už je to slečna-v září mi jde do školy ://: to tak rychle uteklo.Jmena máme vybrané.Podle dr.by to měl být chlapeček tak to bude ALEX :cc): a kdyby se náhodou spletl tak to bude IZABELA :girl: A co ty?Jak se bude jmenovat to tvoje sluníčko :a:

In reply to by Izabelka

Ahojky :) ... no to už je teda velká slečna ... je to hrozné, jak to vše utíká. Děti rostou před očima co? :) ...
My máme vybrané pro klučíka tak na 70 % jméno Dominik :h: a pro holčičku zatím nevíme ... hlavně proto, že manžel si je jistý, že je tam chlapeček :s:
ještě vůbec netušíme ... příští čtvrtek jdu na velký utz, tak snad bude překvápko odhaleno :c:

In reply to by Lenousekk

Ti chlapi jsou opravdu hrozný.Přítel si byl taky jistý s chlapečkem no a ještě nám to dr.potvrdila.Tak machruje jakej je borec.Já bych radši holčičku.Domča je hezké jméno.Já jdu příští pátek na kontrolu a hned nato ve středu taky na velkej.Tak jsem zvědavá jestli mi to dr.potvrdí že je to chlapeček :cc): Tak dej hlavně vědět jak dopadnete a držím palečky ať je vše jak má být.Pa pa Izaba

In reply to by Izabelka

jéé to je sranda s těma chlapama ... já jsem si jistá, že pokud nám dr. potvrdí chlapečka, tak bude taky pěkně machrovat :s: ... já budu ráda i za kloučka, ale ze začátku jsem taky víc chtěla holčičku :girl: ... teď už se spíš smiřuji s tím, že tam bude chlapeček a já i tak budu mít hrozně velkou radost :\x: .... určitě pak napíšu, jak to dopadlo :one: ... už aby to bylo :dance: ... tak páá a krásný víkend :a: :k: :k: :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka