Holky květový!!!!!

04.05.2009

Ahojky holky květnový, jste tu někdo, jak se máte při pondělku? V půl deváty jdeme na kontrolu, tak uvidíme, jestli pan doktor bude mít nějaké nové informace. Já už chci konečně porodit nebo se zblázním!!!!!! Jsem celá nateklá, ještě víc než jsem byla, teď už se ani nevejdu do pantoflí, natekly mi dokonce i prsty na rukou a od minulé kontroly dvě kila navíc. No není to nádherný? Doufám, že se máte dobře.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Poslední dny už funím jak parní lokomotiva :00: ( a to jsme přibrali jen 8,5kg... obdivuji ty, co mají i přes dvacet kg .... zasloužily by jste metál holky :one: ) Bříško pobolívá už čtvrtý den. Zčínám být čím dál víc nervózní. Už bych to všechno chtěla mít za sebou a miminko držet v náručí :e):

Ahojky holky,tak se k Vám přidávám,dnas jsem byla a kontrole a těšila se,že mi doktoři řeknou,že si mě tam už nechají,protože tím vyhrožovali už minulí týden a tvrdili mi,že dnes se rozhodne co a jak,termín mám sice až za 4 dny v sobotu 9.5.ale vůbec bych se nezlobila kdybych to už měla za sebou,jenže mi dnes řekli,že se to zastavilo a na porod to najednou nevypadá,a že zase mám přijít ve čtvrtek a pak v pondělí a zase ve středu a nakonec asi budu přenášet až do vánoc :§)

ahojky holky

tak já byla taky v poradně a na monitoru,no mimi pořád KP :? dr. mě chtěl vzít už zítra na toho císaře protože má službu tak by mě řezal on,jenže mimčo má 2800gr a v bříšku mu je zatím dobře.Tak v pondělí jdu zase na ko a uvidíme jak to bude bych šla během příštího týdne,ikdyž dr. by byl radči až 19.5 protože má zas službu ale to bych byla 2dny po termínu,protože mi TP z 21.5 vrátil zpět na 17.5 už mám zmatek z těch termínů.a říkal že mám míň plodovky ale že to nevadí.

Tak se hlásím zpátky, kdybych bývala zůstala doma, vyšlo by to na stejno. Naše zlatíčko se má v bříšku náramně dobře, váží 3200g, pan doktor mě prohlídnul a ujistil mě, že jsem fest zavřená, takže porod do termínu nehrozí ani náhodou. :§) Náladu mi opravdu moc nepozvedl, ale nic jiného jsem ani neočekávala. Na další kontrolu jdu v pátek, to je den po termínu, moc nadějí na nějakou výraznou změnu si nedělám. Vypadá to, že rodit budu asi až někdy o vánocích...ach jo... :r: No nic, asi si teď nacpu bříško a půjdu si lehnout, jsem utahaná jako kotě.

In reply to by Janicka78

Ahojky...tak ja taky akorat prisla...doktor tam nebyl takze nic nevim...ale mimco ctg na monitoru OK.a moje děloha krasne spinka...takze taky rodit nebudu.. :-(....na kontrolu k doktorovi jdu ve stredu...a to mam termin...tak jsem zvedava..
Michalka

In reply to by Michalaaa

No to se teda máme, viď. Já jsem úplně zdeptaná, nevím proč, ale je mi do breku. :r: Jo můj pan doktor ještě řekl, že nechává přenášet tak maximálně týden a pak posílá na vyvolávání. To by se líbilo budoucí babičce, mojí mamině, protože ta má 15.5. narozeniny a ta už celou dobu doufá, že v ten den porodím. Fakt celkem zběsilá představa. Nechci předbíhat událostem, ale spontánní porod by mi byl přece jenom milejší. No tak do tý doby než to na nás přijde tu holt budem dál vysedávat. :) :§:

In reply to by Janicka78

tak to ten můj mudr mě nechce nechat přenášet ani den... mám sice do TP ještě 2 týdny a otevřená jsem na prst, ale to už dva týdny :) - teda možná tři, to se dozvím zítra na kontrole :)
a vyvolávaný porod taky nechci ani nááááhodou!!!

In reply to by reina

Máš nějaký komplikace, myslím cukrovku nebo vyšší tlak? Já totiž nemám nic z toho, cukr v pohodě a tlak ve sklepě. Blbý je, že jsem úplně fest uzavřená. Teď je otázka, co je lepší, jestli týden nebo dýl přenášet a pak případně spontánně porodit nebo v TP jít na vyvolání. Asi bych radši přenášela. Jelikož jsem ale realista, počítám spíš s alternativou přenášení a nakonec vyvoláným porodem. :00: To mi celou dobu říká můj šestý smysl, ženská intuice. }:) Velice ráda bych se však mýlila.

In reply to by Janicka78

žádné komplikace, vůbec nic, jenom je malá menší
a já vztekle říkám, že když je menší, tak ať si zůstane vevnitř klidně dýl, ne? a nikdo ji netahá ven, pokud neotékám, placenta je v pořádku, průtoky pupečníkem taky...
jinak já mám termín toho 19.5. a intuice mi říká, že pokud nebudou vyvolávat, tak rodím 29.5. - dokonce bych si na to byla schopná i vsadit penízky!

In reply to by Janicka78

kolik váží, to naprosto netuším, odmítají mi to říct, že prej to neříkají na gramy ale na týdny... no a dneska na kontrole mi ji doktorka sice utz prohlídla ale nezměřila s tím, že se měřilo před týdnem... a bude měřit za týden

no a nenechávaj přenášet, to jsem se dneska ptala, když jsem konečně měla na kontrole někoho jiného, a prej když je mimi menší, tak přenášet nenechávaj - asi mají pocit, že se miminku vevnitř nedaří, přitom mi v poslední době roste dobře... no nic, na kontrolu jdu za týden = přesně týden před termínem, a zkusím to s ní domluvit co a jak, že sice je malá menší, ale poslední měsíc a půl roste dle tabulek, vždy každý týden o týden plus mínus, takže se jí daří dobře, a pokud jsou průtoky a všechno v pořádku, tak uvidím... jak říkám, zkusím to :)

Ahojik, my celkem fajn. :00: Jsem komplet otekla celá (od vcerejsi prochazky to nepovolilo), pokousi se mě znovu předporodní deprese /jako skoro denne posledni tyden/, na kontrolu jdeme zase až ve čtvrtek je to hrozne daleko... :jawdrop: Jsem nejaka aktivni od rana, uz mam polivku uvarenou, převlečené povleceni, uklizeno... pravda jsem nervozni...Proč? Snad mi to Jitulka - jedna z našich řad květňovek odpusti, že to prasknu ale musím to nekomu říct: Dnes ji davaji vyvolavacku a konecne bude drzet v naruci svou malou Elisku :) Mela vysoky tlak, tak proto. Termín by mela mít za 14 dni. Držíme s mym mimoskem vsechny naše pěstíky!!!! :qu: :qu: :qu:

In reply to by Ivulka.p

No já jsem taky pěkně opuchlá už pár dní a absolutně neaktivní, protože jsem nevyspalá, od čtyř hodin jsem oka nezahmouřila. Odpoledně jsem si sice na chvilku lehla, ale hned jsem zase vstala. Už mi asi hrabe. :00:
Jé tak to Jitulce taky držím palečky, ať jí to dobře dopadne, doufám že dá vědět, až se Eliška narodí. :h: Přiznávám, že jí trošku závidím.

In reply to by Janicka78

Já se snažím každe odpoledne si lehnout nejlepe usnout! Většinou se mi to dari ;) - zvlast kdyz jdu v noci 10x na WC, nebo žužlu Rennie aby me nepalila žáha a nebo nevetram ze potrebuji čerstvy vzduch...kdybych rodila v noci, byla bych pres celicky den unavena a mimosek potrebuje silnou maminku prece :qu:
A muzu te uklidnit, nehrabe jen tobe!!!! :s:

In reply to by Ivulka.p

Já normálně spím jak pařez :'zz): , poslední dobou se mi ani ráno nechce vstávat a polední spánek to taky jistí. Dneska jsem ale kolem čtvrtý ráno byla va záchodě, pak jsem zas zalehla a nemohla jsem se na posteli uvelevit, no co ti budu povídat, prostě všude jenom břicho a tak jsem převalovala ze strany na strany, což při obvodu nás těhotných může chvilku trvat. Netrvalo dlouho a slyším našeho kocoura, byl taky na záchodě, tak přehraboval celý jeho záchod a když byl konečně hotovej, začal kníkat a škrabat za dveřmi ložnice a se spaním byl konec... Takže jsem nedobrovolně vstala. Zítra si to však vynahradím a budu spát, co se do mě vejde.

In reply to by Janicka78

Hihihi, mas to s kocourem dobry nacvik na miminko :s: :s:
Me uz nad ranem hrozne boli kycle a to spim s polstari (nebo tehu polstarem) mezi koleny aby to tak nebolelo, takze vstavam pravidelne kolem 6 hodiny. Manzel vstava taky tak, tak vetsinou spolecne aspon rano posnidame. Holka musime si toho spanku uzit co to jen jde :w: Zatim!
Ale vis co delam kdyz takhle rano nemuzu uz spat? (vetsinou nemuze treba i manzel-ma problemy se zady tak taky spatne obcas spi) udelame si snidani, dame si kavicku (ja teda malinikovy caj) a pak si jdeme cist to nas vetsinou pak jeste na hodinku uspi ;) Já můžu víc, manžel uz ne ;)

Taky mam poradnu a jsem 36.týden takže i první monitor.Já mám už ted po ránu ruce i nohy jako bambule a nálada nic moc.Za hodinu jedu,tak se jdu chystat.

ahojky

tak já jdu taky dneska do poradny ale až 13:45,budem se domlouvat na termínu na císaře :? jinak kila se nám už zastavila na 72. :a:

ahojky, já dneska první den přenáším. Takže o půl jedné mám jít na monitor a v jednu se hlásit v rizikové poradně, tak jsem na to zvědavá. Jinak to moc nevypadá, že by se malá chystala ven, tak uvidíme co nám dneska řekne pan doktor. Rodit budeme v Litomyšlské nemocnici. Teď tam prý mají na porodnici plno, tak ženský leží i normálně na gyndě,tak třeba malá čeká, až se to tam trošku uvolní :-) uvidíme. Ale také už bych ji chtěla mít u sebe. Papa. Hanča.

Ahojky...jsme tu...ale jeste vcelku...nastesti nenatykama...ale uz me to nebavi...v 10h jdu na monitor..tak jsem zvedava...ale doktor tam dneska neni takze se stejne nic nedozvim...
Michalka

In reply to by Janicka78

sveho prvniho syna jsme prenasela 14 dni....a nejak jsme to neresila...ale tedka uz bych byla vazne rada....ale krom tech bolesti nic...ani ta zatka asi neodesla..ale oni jsemnevedela ani pri prvnim tehu...tak nevim zda ji mam ocekavat...je mozne ze odejde treba pri curani???nebo kolik toho asi tak je???nevis??
Michalka

In reply to by Michalaaa

Takhle dlouho přenášet, Jéžíši!! Já čekám své první mimi, takže premiéra ;) No mě ještě taky nic neodešlo, takže vázně netuším, myslím si, že může odejít i těsně před porodem. Taky se celou dobu sleduju, jestli ze mě náhodou něco neobvyklýho nevyteklo, zátka nebo voda, no zatím prostě vůbec nic. Holky tady ale vždycky psaly, že zátka je jako sopl, může být zabarvená do růžova nebo i do hněda, určitě bysme jí poznaly. Tak si tak říkám, žádný náznak porodu, je to normální? Nejsíš asi klid před bouří. :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky