Odrihnuti a Ublinkavani

04.05.2009

Ahoj holky chtela bych se zeptat jestli si vase miminka taky nekdy proste po kojeni neodrihnou, mala si mi odrihne tak v polovine pripadu, nekdy si ublinkne a nekdy si ublinkne treba az po hodine az ji dam zpatky do postylky, dela mi to trochu starost, hlavne v ty postylce kdyz uz lezi na zadickach, PA mi rekla ze je to normalni, ale zajimalo by me to jestli mate nejaky typy jak to ublinkavani zmirnit , nebo se s tim proste musim smirit?diky za nazory!

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky. Nám malá taky občas nekrkala. Je dobré ji na chvilinku položit a zase zvednout, třeba opakovat víckrát. A do postýlky ji dávej na bok. Já dávám malé za zádíčka stočenou deku aby se nepřetočila na záda. A máme vyvýšenou polohu v postýlcetakže neleží ůplně na rovině.

kojím plně a do toho 3.měsíce to bylo častěji,teď už jenom sem a tam,odříhnout nechávám,někdy se zadaří jindy ne-zejména,když to v noci zaspí,chce to čas

nas malej si taky nekdy nekrkne a krkne treba az za dve hodinky. neublinkaval a zacal v 10. tydnu. Budu se ted ptat Dr. pri kontrole, ale myslim si ,ze je vse ok.

Ahoj my to měli taky a ještě občes máme,v noci si kolikrát ani nekrkne,někdy ublinkne,někdy ne .Když byla menší tak blinkala i nosem,je na to Nutriton,tím se zahuštuje odstříkané mlíčko,ale my to nakonec zvládly bez toho,když dobře přibírá a nemá nějaké velké bolesti tak to zkus vyřešit zvýšenou plohou.My měli i křeče v bříšku,vždy ráno po kojení ale i to se upravilo

Ahojky, tak já měla s odříháním a ublinkáváním taky problém...naše si odříhla třeba až za půl hoďky a to potom, co jsem ji položila a potom znovu zvedla...ublinkávala až skoro do 8mi měsíců...nikdo si ji ani nechtěl chovat...každého pogrcala :)
Dávala jsem ji spinkat na bok...kdyby náhodou

Ahojky tak já teda nekojim tak nevím jestli je mezitím rozdíl ale moje malá si po papání odříhne vždy,někdy to je hned a někdy to trvá ale to zkoučím třeba změnit polohu a pak to jde.S tim ublinkáváním nevím snad ti poradí někdo jinej my jsme na UM a to by kdyžtak šlo změnit mlíčko tak to měla moje kámoška ale při kojení si myslím že asi nic moc neuděláš fakt nevím.Ale kdyžtak v postýlve dávaj spinkat na bok abys byla aspon trochu klidnější.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka