HOLKYYYYYYY

01.05.2009

Já byla dnes požádána o ruku!!! Jsem tak šťastná!!!!!

Ahojky Jančo!Tak to Ti moc gratuluju!Mě požádal o ruku jen co jsme se dozvěděli že čekáme mimíska a to bylo nějak začátkem února teď jsem krátce po svtabě 25.4.jsme ji měli!Užij si to je to moc krásný!A můžu ti říct i když mám mimíska v bříšku a pak už to je na mě vidět,tak si to utrčitě užiješ tak jak já!Stačí mít jen dobrou partu a lidi kolem sebe co tě maj moc rádi!Ale je možná lepší mít svatbu nějak kolem 4. měsíce,ale záleží jak na kom,stejně nebudeš moct radši hopsat!Ale moc ti to přeju!!!!Teď prožíváš to nejkrásnější období,tak si toho užívej!Mějs se hezky a ať se vše vydaří tak jak má!Ahojky! :a:

Ahoj Jančo
také moc gratuluji! :-)...s penězi si nedělej hlavu...vždycky se to zvládne :-)
a jak se říká "peníze budou,ale mi ne" :-))
a i kdyby svatbu můžete mít přeci příští rok...třeba až se mimi narodí a letos můžete mít ještě tu dovču :-)

Pod trozkvetlou třešní?To je strašně romantický :h: :k: Moc gratuluju k zasnoubení :\r/ To je teda romantiky v tom květnu hmm ;)

Ahooooojky Jani, tak to je supeeeer zprávička :qu: :qu: :qu: , MOC MOC TI GRATULUJI !!!!!! Je to moc krásný den, taky už ho mám za sebou, v srpnu už to budou dva roky !!!! Tak až budeš vědět termítek určitě dej vědět a pak se těšíííme na fotečky viďte hollllky !!!!!!!!!!!!!! :\x: :\x: :\x: :dance:

Miska009 taky mooooooc gratuluje... Sem jí to musela napsat...
Jaňuli, za ty nervíky si to zasloužíš...
Já měla svědkyni na konci 8.měsíce a ta juchala až do dvou do rána (její manžel byl z toho na mrtvici :s: )... teď už to čeká každým dnem a včera umývala okna, takže v klidu měsíc před porodem to zvládne :s:

Jani, gratuluji... Kamarádka to stihla připravit za 4 dny ;)
A co podrobnosti, jak to proběhlo? Doufám, že ne jak u mě... Trvalo mi asi 5 minut než mi to došlo a pak jsem dnes už svému manželovi uvařila kafe bez kafe :s:

In reply to by mabis

Probíhalo to úplně zvláštně...... přítel se vrátil z denní směny ( od 7 do 7 ) a řekl, že musíme jít ven, že mě musí políbit pod rozkvetlo třešní, abych mu neuschla.......tak jsem byla ráda, že na to nezpoměl a když jsme došli ke třešni, měl tam uchystanou kytičku...... Políbil mě a řekl : Lásko, vezmeš si mě?? No a já samozřejmě ANO!!!! Dostala jsem kytičku a prstýnek dostanu až později, jelikož prý nevěděl velikost, tak si ji zjistí a půjde mi ho vybrat

In reply to by Janča24

jéééééé, já bulím :s. to je krásný
Já si taky prstýnek vybírala sama ;)
My jsme se začali večer bavit o mimiskovi, že bysme ho oba chtěli, tak jsme se dohodli, že se začneme snažit... Na svatbu jsem ani nemyslela a když jsem se ráno vzbudila, tak se na mě ten můj ťulda koukal a že když teda chceme mimiska, že bysme asi měli ještě něco udělat, někam zajít... Já na něj koukala a jako že kam???... No holt dlouhý vedení po ránu :s: A on mi odpověděl, že musíme zajít tam, kde se mění příjmení, aby miminko vědělo, jak se má jmenovat... Další můj delší myšlenkovej pochod... Teda jestli prý budu chtít... No jasně, že jsem chtěla... A pak jsem mu ke snídani uvařila to kafe bez kafe... Veřer jsem byla požádat kamarádku, jestli mi půjde za svědka a ona mi na to odpověděla, že to budeme ale muset stihnout do konce dubna... A já jako proč???... Sem ten den byla pak úplně mimo... A ona na to, že v květnu bude rodit... No já byla v tu chvíli úplně nejšťastnější človíček na světě...A miminko jsme dostali darem ke svatbě (bylo mi potvrzeno 4 dny před svatbou)... Takže těhulky svědkyně přinášejí štěstí... Jo a už skoro měsíc, je ze mě paní a dneska je to přesně rok, co jsem se teď už s manželem potkala;)
Já tady z toho úplně bulím, když na to vzpomenu ;)

In reply to by mabis

:-) já se moc těším, ale mám z toho strach!! Chceme jet na naši poslední dovču před mímem a teď ta svatba......to bude stát takových peněz........ sice vím, že rodiče pomůžou, ale je mi to takový blbý, aby nám platili svatbu. Nechci nic velkýho........ obřad a oběd jen s nejbližšími a pak nějakou grilovačku venku.....ale i tak to bude dosti peněz....

Moooc gratulují a držím palce ať to všechny rychle zvládnete připravit :) Já mám taky 6.6. a už se z toho stresuju....

Moc gratuluju,taky po tom v srdci toužím ale jako správná ženská říkám že se vdávat nechci.:-) :smile:

Tak to ti moooooooooc gratuluji. A už jste mluvili o termínu? Mi ho máme 20.6. Být tebou tak bych to moc nezdržovala ať nemáš moc velké bříško :)

In reply to by Janča24

ale nebude to hekticke, to v pohodicce zvladnes a jeste za dva mesice nebudes mit zadne brisko, takze uplne v pohodicce, ale myslim si ze uz ted budou vsechny oddavaci mista na 6.6. zamluvena...ono se to nazda ale svateb je hodne......Moc Ti gratuluji :k: :k: :k:
a koukni treba na www.beremese.cz a tam kdyz se zaregistrujes mas i planovaci kalendar co vse mas udelat...takze na nic nezapomenes pekne si to odskrtas a pripravit to stihnes i za 14 dni....uzijte si to :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky