Sen

02.05.2009

Ahojky holky dneska se mi zdal sen ze jsem u doktora a on mi nechce udelat ultrazvuk, tak jsem ho premluvila at mi ho udela a ptala se ho jestli by mi nerekl co to bude :) a on ze no tak jo a videli jsme chlapecka. Co si o tom myslite? myslite ze fakt budeme mit kluka? ja jsem spis chtela holcicku, ale za chlapecka budu moc rada, hlavne aby bylo vsechno vporadku. No v utery jdu k Dr. a chtela bych mimi videt tak snad mi ten utz udela :) papa a pekny den :a:

Jé ahojky Heluško!!Mě se zdálo,že budeme mít chlapečka,ale v tom snu už byl narozenej a byl velikej a mluvil :s: Měli bychom se to opravdu dovědět až 20.5.Snad!To už budu 18+6.Ale kamrádka se to opravdu dověděla až kolem 7.měsíce,páč se ten jejich klučínek schovával a ne a ne dát nožičky od sebe :///: Tak se mějte krásně a :a:

Jé ahojky Heluško!!Mě se zdálo,že budeme mít chlapečka,ale v tom snu už byl narozenej a byl velikej a mluvil :s: Měli bychom se to opravdu dovědět až 20.5.Snad!To už budu 18+6.Ale kamrádka se to opravdu dověděla až kolem 7.měsíce,páč se ten jejich klučínek schovávala ne ane dát nožičky od sebe :///: Tak se mějte krásně a :a:

- když vidíš miminku do obličeje, bude to tak
- když nevidíš, mimi bude opačného pohlaví
A mně se to tak i vyplnilo. Často se mi zdálo, že mám hočičku. I ze začátku těhotenství. Nikdy jsem ji neviděla do obličeje (někde běhala nebo tak..). Ale potom se mi zdálo, že mám chlapečka. Krásně jsem ho viděla, všechny možné detaily obličeje a pak se mi skutečně narodil chalpík, náš Samík a vypadal hooodně podobně jako v tom snu. Sokro stejně :00:

In reply to by Handiiiik

To je zajimave, no me se nekolikrat zdalo o holcicce, a te jsem videla do obliceje :) ale nebyla jakoze moje, proste tam jenom byla :smich: a o klukovi se mi zdalo jenom jednou, a do obliceje jsem mu na tom ultrazvuku nevidela vubec, videla jsem jenom ten pytlik (ono to nejdriv vypadalo na holcicku, ale pak Dr. rekl a je to jasne objevil se tam totiz penisek :smich: ) tak doufam ze se to vyplni a bude to holcicka :)

In reply to by Heluska11

tak teď v druhém těhu se i zdálo taky jen o tom pindikovi. a co myslíš? má ho tam! ;) taky jsem si přála spíš tu holčičku, ale ono je to fuk. když pak získá takhle bližší identitu, máš radost stejně. to jsem zvědavá, co budete mít, musíš pak napsat! :\x:

In reply to by Handiiiik

JJ urcite napisu :) ja to mam taky tak, uz se hlavne tesim az mimi ziska tu identitu (uz mu budu rikat bud Terinko nebo Dominku ) a na to se tesim uplne nejvic :) pritel by moc chtel chlapecka a ja zas holcicku, ale budem oba moc stastni at to bude holka/kluk :) hlavne aby bylo vsechno vporadku. A dneska jsem objevila fakt skvely obchudek s mimi vecickama a uz se nemuzu dockat na nakupy, a prave cekam abych mohla nakupovat ty krasne at uz holcici nebo klucici vecicky. papa a mej se krasne :a:

In reply to by Handiiiik

to zní zajímavě, mě se zdálo( ještě než jsme věděli pohlaví) že máme kluka ale sice jsem s ním byla ale do toho obličeje jsem mu asi neviděla spíš ze zadu , tak na tom něco bude, jo a čekáme holčičku Lucie

No tak vidim ze se snum moc verit neda :) no ja budu v utery v 16tt ale bojim se ze mi Dr. nebude chtit delat ultrazvuk, ale mam v planu ho kdyz tak premluvit :) tak snad bude mimi dobre natocene :one:

In reply to by Heluska11

já jsem myslela, že se ultrazvuk dělá pokaždé :? Já jdu na kontrolu o týden později než ty, už se nemůžu dočkat, až mimíska uvidím. :cc): Začátek těhu se mi hrozně táhl, ale teď mi to hodně utíká...asi konečně tím sluníčkovým počasím :dance:

In reply to by pajulka11

Ja jsem si to taky myslela ze se dela pokazde, ale pak jsem zjistila ze povinne jsou jenom 3. Ve 12tt ve 20tt a ve 30tt. No takze zalezi na doktorovi jak to dela. No me to porad utika docela pomalu, hlavne proto, ze mi je porad casto spatne. A porad nemam na nic chut, ale uz je to lepsi nez na zacatku :) ale zase uz je to i na me moc dlouho, tak se mej pekne papa :a:

In reply to by Heluska11

tak můj doktor je naštěstí i náš známý...přítel půjde s námi, tak snad nám ultrazvuk udělá. teď jsme byli na 3D, máme i krásné video. Sice se mimčo moc natáčet nechtělo, ale nakonec se pár záběrů povedlo :dance: Ve 20. týdnu jdeme znova.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jééé, já jdu taky na kontrolu za 2 týdny, tzn. že budu v 17.tt ....doufám, že už nám taky pan doktor řekne co čekáme :\x:

aho to mě se tu noc těsně před UTZ kde mi poprvé řekli pohlaví taky zdálo že tam jsem a doktor mi to řekl, jenže jsem si pak ráno nemohla vzpomenout co řekl jestli holčička nebo chlapeček, ale bylo to strašně živý , nakonec mi řekli holčičku pá Luciee

Asi takhle, ještě než jsem vůbec neotěhotněla, se mi vždycky zdálo, že mám holčičku, dokonce se mi zdálo i porodu, zdálo se mi, jak je malinká, jak už je větší, ale vždycky to byla holčička, snad jednou se mi zdálo o chlapečkovi, no a teď máme doma překrásného kloučka, prestože jsem byla na 100% přesvědčená díky snům, že to bude holčička :) Ale jsem za něj hrozně moc ráda :c:

ja myslim ze na 50%... :s: :s: :s:
kdyby se mi mel splnit kazdy sen , to by teda bylo :qu: :qu: :qu:
Helusko, jak jste dopadli s tim bytem? :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka