Holky, jsem z toho nestastna...

01.05.2009

Ahoj maminy, tak ja uz nevim, mala je zlata, ale ted posledni dobou po obede zacne plakat a ja ji nemohu nicim utisit. No jo, ale vezme ji do naruci tchyne a ona hned zmlkne a jeste se i smeje!!! No a tchyne mi vzdycky rekne - Co s ni delas, ze s tebou breci? No a co na to mam asi rict? Fakt nevim, proc to tak je, prijde mi, ze ji ma radsi, je to mozny? No a navic ted zatim bydlime s tchyni a tchanem, takze je to takhle kazdej den, chovam malou, ona breci, tak uz fakt nestastna nevim co delat, tchyne ji chytne a je po breku...:-(

Kliknutím vložíte smajlíky:

no tak pozor.To si nikdy nemysli.Maminka je maminka.Jsi pro ni proste nej.Me to delala mala taky.Pak to preslo.Je mozne,ze ma jen nejake obdobi.Jeden cas se u me vstekala a na ostatni se smala.Taky to muze byt tim,ze jini lide jsou pro ni rozptyleni,tebe vidi porad.Ale TY JSI JEJI NEJ!

Já to také znám malá cítí tu nervozitu, já také byla vždy s tchýně jak vyšinutá už dopředu jsem byla nervozní když měla přijít.Chce to klid a o tchýni si myslet svoje.Nebo znáš to jak se říká když jsi z někoho nervozní představ si ho ve spodním prádle :a: :a: :a: A určitě ji radši nemá, neboj :a:

no tak to by bylo něco pro mě! co bys s ní asi dělala? ta má otázky.
napadá mě......
1.malá z tebe cítí, že ty jsi z toho nervozní a tim nepřestává brečet.
2.když si jí vezme tchýně, malá má změnu a na ten pláč zapomene.
nevim kolik malý je, ale rozptýlit hračkama, dělat kraviny, zpívat, u nás pomáhá jít přebalovat a u toho na něj dělam blbosti co ho rozesmějou. a ted funguje lítání vzduchem, vyhazování do vzduchu, položení na bříško. to je přechdnej stav, za týden už brečet nebude, uvidíš. mě zas hrozně brečel po koupání u mazání, trvalo to necelý 2 týdny, nebyl k utišení. jo a taky pomáhalo nošení na rukách bříškem dolů

Ahojky,tak o tom bych mohla vyprávět,já to mám už tak,že když vím,že příjde tchýně,tak se mi ten den dělá míň mlíka,Kubík je nevrlý a tchýně mi neustále jen říká,že mu dávám málo! A přitom má ve 3 měsících 6560 g. Chce to klid,na takové řeči se spíš usmát!!! :a:

citi z tebe stres,tohle mi mala delala taky a to jsme davno bydleli sami,vidavala jsem se s nasima obden,a delala mi to taky,je to z nas citit....uklidnise a uvidis vse bude ok,radila mi to doktorka....drzim palce!!!!

In reply to by Iren

No tak dekuju holky, trosku jste me povzbudily, coz jsem potrebovala. Maly jsou teprve tri mesice, ale prave, ze i kdzy se snazim ji povzbudit cimkoliv, tak dve vteriny ok, ale pak si zase vzpomene, ze vlastne chce brecet a zase zacne... :-( No, snad mate pravdu, ze tchyni radsi nema, to bych se asi jinak zblaznila!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky