Co na lehký zánět ucha?

30.04.2009

Ahoj holky,
8 letého syna trápí bolest ucha. Nemáte někdo návrh, jaké mu mám koupit kapičky? Asi lehký zánět. Zítra jede do ŠvP a nechci ho o to připravit. Spěchá. Moc děkuji za rady.

tak nejlepší by bylo, kbyby se mu na ouško podíval dr. Já na to dost trpím a když mě začne bolet ucho, tak mi pomáhá obalený ve vatě stroužek česneku a dám ho do ucha. Jen pozor, musí být opravdu obalený a nenechávej ho tam moc dlouho. S tou slivovicí je to taky osvědčený.

taky bych šla raději k dr. Aby se mu to tam nerozjelo ještě víc a nakonec ti stejně nepřijel domů. Dr mu dá léky, to si může vzít s sebou, ne? Lepší než aby tam s ním potom učitelka někde objížděla pohotovosti.

Ahoj, dle mého by jsi s dítkem měla skočit k dětské dr.. Když zítra odjíždí na školu v přírodě. Bude tam aspoň týden a je zbytečné aby se mu to pak rozjelo. Vím že mé kamarádce dr. říkala, ať malé vytírá ouško alkoholem-dobrá je slivovice. Stačí nalít trošku na vatovou tyčinku a vytírat aspoň 3x denně. Taky je dobrá vincentka a nebo Alpa. Ale opravdu z důvodu odjezdu dítěte pryč bych navštívila dr... :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky