Bolest hlavy

29.04.2009

Ahojky, chtěla bych se zeptat, jestli vás taky trápí bolesti hlavy. Mě už třetí den a nevím, co s tím mám dělat. Už jsem si vzala včera půlku paralenu, ale dnes tu bolest pořád cítím.
Myslíte, že mám zavolat doktorce? Já totiž nevím, jak by mi s tímhle mohla pomoct. Jak to řešíte vy? Taky trpím nevolnostmi, které přetrvávají někdy i celý den, ale nezvracím, točí se mi hlava, no prostě hrůza a ještě k tomu musím sedět v práci, někdy se to fakt nedá vydržet. Předem díky za odpovědi

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, tak si vem ten paralen celej za den myslím se můžou až 3!! Neboj nic se Ti nestane. Mě taky někdy bolí hlava, ale mám to asi od krční páteře (špatná poloha při spánku). Taky mě teď onehdy pomohl teplej obklad (nebo ten polštářek se semínkama co se nahřívá v mikrovlnce) za krk!! Někomu ještě pomůže i kafe, ale na mě to působí opačně!! Snad Ti něco zabere, protože je to fakt protivný!!

Ahojík.Já teda už skoro rok nejsem těhulka,ale maminka :girl: ale trápila jsem se bolestí hlavy snad do poloviny těhu,brala jsem paralen dost často,a pila jsem magnezii,sice mi moc nechutnala spíše naopak,ale pravda pomohla :) ,a studané zábaly na čelo a do týle,ale jak píšeš ty jsi v práci,ale já byla od 6tt doma,takže jsem mohla proležet i celý den ;) .Snad se ti to brzo zlepší,držím palečky :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka