Přibírání na váze

28.04.2009

:\x: Ahojky holky, tak jak se vám daří přibírat na váze. Já jsem ve 14. týdnu a přibrala jsem 2 kilča. Jak jste na tom vy? A jak už vám roste bříško? Mě už trošičku rýsuje. Ale jsem zároveň se mi zvětšila i prdel a stehna, tak to mi trošku vadí, že se přestávám vejít do věcí. Tak se mějte fajn. Papa :dance:

Ahojky, taky jsem ve 14. týdnu a zatím jsem zhubla tři kilča, to jsou ty nevolnosti brrrrr. Prý to ale po tomhle týdnu už ustane, pak jsem na to zvědavá. Zatím mi ale ani moc nevadí, že jsem nepřibrala, ono to přijde. Hlavně, že mimi je v pohodě a bříško roste pro radost. Jen tatínek má pořád strach a cpe mě a nechápe, že to fakt nejde jíst.
Za chvíli hurá do těhulkovských věcí:-)

Ahojky
Ja jsem tento tyden v 29 tydnu a mam 15,20 na vic,tet už tolik nepřibiram zatim :s: Ale ze začatku to jsem šla rychle nahoru :00: Tak to ja mam hodne velka stehna a zadek :00: a do ničeho se už nevejdu :00: Tak snad pak to dam dolu abych nemusela kupovat nove rifle :s: Břisko mam ale ne tak velky :a:

Ahoj ja jsem v 17tt+3 pribrala jsem okolo 2,5kila taky se to houpe tak snad si to budu drzet aq nestane se mi to ze v poslednich dvou mesicich pribrali treba 15kg..a to se stava :( a apk po porodu pekne shazovat :) brisko se mi ukazuje odedne vic a vic a kila mam na hore ve stehnech a zadku takze hrozna partie na kila :O

ja jsem 20tt brisko se pri dobre vuli rysuje, ale vzdy jsem si myslela ze to je v tehu jinak a ted koukam ze 5 mesic a neni na me tehu prakticky videt :P vypadam jako ze jsem se napapala , ale kdyz se projdu po meste kde pubertalni skolacky chodi ve vypasovanych kalhotech tak jsem vedle nich jeste stihla....kazdej to ma asi fakt jinak, tak ja na brisko cekam, ale mimi se ma presto dobre, ono si to misto udela.....pribirat jsem zacala tak nejak postupne a ted to bude delat takove 4 kila , ale vicemene jsem si to vypapala, nic nedelam a jen jim a pred tehu jsem zila velmi aktivne, takze tim :a: je to strasne individualni, hlavne se s nikym neporovnavej a uzivej si tehu :qu:

In reply to by Pipik

ahoj , ne jeste pohyby necitim, vcera nejake zasimrani...:-) ale dr mi rikal ze do 23 tt je to normalni a ze je nemusim citit....trosku to tu oplyva holkama co je citi brzy a ostatni pak z toho maji psycho, ale ja uz ne mam casu jeste aspon dva tydny....

já jsem v 17 tt a mám taky cca 2 kg,jedno 2 a jednou zas 1,5,jak jím a jak mi je,nějak se to hýbe a taky přibírám na zadku bohužel :(

Takže já jsem 15tt a mám 5kg dole :n: . Nějak ne a ne přibrat. Ale bříško už se rýsuje i po ránu, dřív to bylo vidět jen trošku večer, ale teď už pozoruji něžné náznaky i ráno. Jupííííí :\x:

Ahojky, popravde, ja jsem zacla pribirat az kolem 25 tt, rysovat brisko se mi zacalo v 29 tt. V 18 tt jsem si koupila tehu kalhoty, s tim, ze uz za chvili asi neoblecu ty svoje normalni. No teprve ted v 31 tt do nich dorustam, jedny mi teda jeste trochu padaji, a to je velikost 38. U kazdeho je to proste jinak :a:

ahoj já čekám druhé mimi jsem v 17tt a nahoře mám 0,5kg, do zadku a stehen mi to šlo když jsem čekala první dcerku ale teď nic teď to jde jen do břicha

Ahoj, přibrala jsem 0,5 kg, ale je to jako na houpačce, někdy mám o 0,5kg víc, někdy nemám navíc nic, prsa mi povyrostly úplně na začátku a nějak to teď už nepostupuje, spíš mi tmavnou bradavky a dvorce...a bříško už máme, kalhoty na cestu zapnu a jak si sednu, tak rozepnu, asi se už poohlídnu po nějakých pohodlnějších, jestli to nebude ještě moc pěst na oko:o)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky