Stal se zázrak!!!!!!!!!!!!!!!!!

28.04.2009

Holky moje zlatý,
asi se stal zázrak, nakonec jsem nevydržela a udělala si TT. Po 18 měsících na mě vykoukla slabounká druhá čárka.Už jsem něvěřila,že mě to někdy potká. Vůbec bevim co mam dělat, brečim jak malý dítě. :cc):

Skvělé, skvělé, skvělé :\x: :\x: :\x: Moc gratuluji, však jsem ti včera psala, že už půjde čárka vidět ;) Moc ti gratuluji :qu:

To je naprosto úžasné a bezvadné! :qu: :qu: :qu:
Strašně moc gratuluji a z celého srdíčka doufám, že se k tobě taky brzo připojím :\x: :one:
Tak ať je všechno v nejlepším pořádku a narodí se zdravoučké mimi :/;x: :s:

:\x: :qu: moooooooooooc ti gratuluji :\x: :\x: :\x: já mam taky dvě čárky tak snad nám to také vyšlo :cc): hodně štěstí :e): :h: :h: :h: :h: :h:

To je úžasná zprávička, strašně mooooc gratuluji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu:

ahoj, žádný zázrak prostě to tak má být :qu: :qu:
Tak tě vítám mezi těhulkama a přeji máš těhulkování bez problémů :\x: :\x: :\x: :\x:

Nunu,super zprava :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: ,tak at // sili a je :cc): potvrzen.musi to byt nadherny pocit :\x: :\x: :\x:

Po takove dobe se konecne zadarilo???Tak predbezne gratuluji!!!!Slzy stesti nevaaaa!!!!!!!!!!!

gratuluju, jsi mi vhnala slzy do oci, vzpomnela jsem si na sebe, nam se to podarilo po dvou letech a cely odpoledne jsem brecela u okna s testem v ruce............

to je uuuuuuuuzasny, moc moc gratuluju

In reply to by Nunu29

jojo,je to krasny pocit, obzvlast, kdyz celou tu dobu ty testy meli jen jednu carku a ja brecela, ze tam nejsou 2, pak jsem brecela, ze jsou tam 2 :D, ani jsem nebyla schopna manzelovy zavolat nebo napsat :)

velikanananska gratulace :qu: :qu: :qu:

no to je nadherna zpravicka,gratulujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu moc moc moc :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu:
a nebuj,vsecko bude v poradku :||):

Holky já se hrozně bojim že tam ráno ta druhá // nebude......asi ani neusnu. když tady čtu ty scénáře....nejdřv je,pak zase ne, tak mi je ouzko.

NO NEKECÉÉÉÉJ :qu: :qu: :qu:
To jsou suprový zprávy!! Tak si udělej další testík ve čtvrtek!
A nechoď k Dr. dřív jak za 2 nebo ještě líp za 3 týdny! Vím o čem mluvím!! (šla jsem moc brzo a týden ležela v nemocnici údajně s podezřením na mimoděl. těhu!, nakonec se mimísek objevil, ale kdybych tam šla později, ušetřila bych sebe i mimíska nervů)
Tak si to moc užívej TĚHULKO :qu: :qu: :qu:

:qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: Gratuluju...po těžké práci kýžená odměna !!!!!!! :h: :h: :h:

Tak ať čárečka jenom sílí a sílí... :w:

Super zprávičkaaaaaaaaaaa :dance: gratulujiiiiiiiii :cc): :cc): :cc): :one: :one: :one: neboj na dalším testíku už budeš mít krásné tlusťoučké // :cc): :qu: držím palce :h: :k: :k: Danuš

:k: :k: :k: :one: strašně moooc gratuuju, tak to je zasloužená druhá čárka, přeju ať je všechno v pořádku ať hezky rostete a brzy na UTZ vidíte :h:

Nunu, gratulujůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů
Můžu tě přepsat do těhulek???????????????????????????

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka