Ahojky holky, tak teď jsem zase vykolejená, že spinká....

28.04.2009

Ahojky děvčata, tak dneska mi Natýsek dává opravdu mateřskou dovolenou, v pět ráno se vzbudila, nabaštila, spala do devíti, nabaštila se, chvíli si pohrála, v deset se dopískla a teď pořád ještě spinká. U ní neobvyklý, opravdu celý dny pročučela. Akorát se mi zdá, že nepapá tolik, jako vždycky a má hrozně oschlou kůži na hrudníčku, mám strach, aby nebyla dehydrovaná..... No snad by si o jídlo řekla, má dost počůraných plínek, mám strach, aby jí něco nebylo, ale normálně se na mě šklebila, dělala v leže, že běhá, rozmachovala se ručičkama, smála se na lustr, jako obvykle, teplotu nemá, akorát malinko rýmu a kýchá. Tak to snad nic není. Nemůžu se z toho vzpamatovat, nespala třeba 8 hodin a teď najednou spí pořád.....

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ivčo je asi dobrá konstalace hvězd, já dala včera Naty spát o půl osmé, šla jsem do Lidlu nakoupit a příjdu a ona dělala bordel v posteli, B. si nevěděl už rady, dala jsem ji cumel, zapla kolotoč a říkám: spinkáme, dobrou noc. A ona v ten moment usla. Spala do jedné (normálně je v deset vzůru), pak ve tři, pak o čtvrt na pět a pak o půl sedmé. Jsem se tááák vyspala. Bylo osm a usla znova do jedenácti, už jsem nevěděla co dělat. Pak na mě koukala jak uklízím a usla znova asi na 30 minut. No a od dvou spinkala do čtyř a teď usla u kojení, takže zase od sedmi spinká. Uvidíme jaká bude noc.
Jinak k prsu, normálně a nebude mi věřit jsem dnes měla dvakrát pěkně nalité prso, takže musím zaklepat, zřejmě se mi vrací dostatek mlíčka.

In reply to by Romanca

To je pecka se vyspat víc jak 2 hodiny v kuse, co Romi? :s: Jsi šikulda, už sis jí naučila, tak hlavně, ať jí to vydrží.... Jo a s tím mlíčkem - to mohla být laktační krize, tak super, že se to spravilo, u nás taky dobrý :qu:

In reply to by ivca.konik

Možná jo a možná to bylo i tím stresem. No jsem to zakřikla, dnes opět vstávání po hodině a půl, případně teda po dvou. Ach jo. A to si od čtyř chtěla povídat, takže do pěti jsem ji měla na rukách ať se Bob trochu vyspí do práce.

Neboj Ivi, to má Viky teď taky. Tinka teď zase chrchlala(začala chodit do školky :\/: ), já to od ní taky chytla a malá se zatím drží, nic na ní není vidět, jen taky trochu kýchá a mnohem víc spinká - takže myslím, že má asi ode mě protilátky a spinká, aby se vyzbrojila na boj s bacilem :s: Tak třeba Natynka taky jen nabírá sílu a nebo je to jarní únava... :///:

In reply to by rumiska

Tak tu sílu už nabrala a jestli je to jarní únava, tak jí právě přešla, už zase řádí, rošťanda.... :s: V tý školce to chytnou hned, co? A je blbý, že to pak chytne celá rodinka. Co znám školkové dětičky, tak to je běs - jeden týden ve školce, jeden doma....

Ahojky.Snad to nebude nic hroznýho.A spinkala ti celou noc třeba je nedospalá nebo náká unava. :) Možná ta rýma :?

:) :) bud v klidu, to je normalni stav naseho vojteslavka :s: take tak spinka, rano vstane a pohraje si hodinku a hend spinka, pak si zase pohraje a spinka od 11 jen s prestavkama na krmeni az do 15.30, pak krmeni a hrani si a v sedm uz je tak unavenej, ze rychle nakrmim a spinka. Sice v noci jime, ale to se jen namlsa a hned usne :c: zlaticko.

Ja jsem zae na vetvi z toho, ze nam takove krasne obdobi asi koci, uz se budi casteji a casteji, zrovna dneska ma takovej den. od rana od 6.30 vzhuru a sel spat bez prestavky az v 11, coz je neobvykle a ve 12 uz se tvaril vyspane, ale tedka znovu zabral :) tak snad jeste chvilku vydrzi, takze si to uzivej. Za chvili bude zase cipera, to ma jen spaci den nebo dny :c: papa :a: :a:

Ahoj, neboj, miminka se mění, malá měla taky období kdy nespinkala vůbec , okolo třech měsíců, a ted je jí 4,5 a chrní přes den dost a celou noc...třeba měla jen špatný období a ted jí už nic netrápí tak chrní...bud ráda:-) vím, že jsi psala nedávno, že ti nechce vubec spát, tak tě asi vyslechla:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky