snad poslíčci?

28.04.2009

Ahoj holky chci se zeptat. Včera večer mě začalo píchat v levém podbřišku jako při menstruaci a levá strana mi strašně ztvrdla. Mohli by to být poslíčci? A může bříško ztvrdnout jen z jedné strany a není to brzy? Magnézium neberu protože mi došlo a mám takovou zvláštní doktorku která říká že m nemá břicho co tvrdnout když jsem doma. No je divná, ale měnit jí už nemá cenu. Ale před koncem už by se magnézko asi brát nemělo né? Děkuji za odpovědi a přeji hezké těhulkování :girl:

já už jsem teda poslíčky měla a myslím, že to prostě poznáš, je to jak silnější menstruace a u mě byla i šílená bolest v kříži, bylo to nepravidelný, ale bolesti docela silný ( no nedokážu si představit ty porodní bolesti :jawdrop: ), budilo mě to i v noci. Jsem 38tt. Ale jak ty popisuješ, píchání... to nevim, u mě to spíše byla taková tupá bolest a jak kdyby mně mělo vevnitř něco prasknout. No a jinak to tvrdnutí bříška, to mívám taky, vždycky mi ztvrdne jen z jedné strany, ale je to prča, takový srandovní :s: Tak asi je to normální.. No a s doktorkou to tvrdnutí neřeším, ta mi řekla, že jak se to mimčo hejbe, tak to břicho prostě ztvrdne, jo, ale kdyby jsi ho měla tvrdý třeba hodinu, tak pak už by se to řešit prý mělo. A já magnézko nejím myslím od 34.tt a mně teda ani moc nepomohlo předtím.. prostě to k tomu těhotenství patří a nemáš se čeho obávat ;)

In reply to by Martty

A od kdy jsi měla ty poslíčky? Mě se ještě malá neotočila hlavičkou dolů, ale zatím to nikdo neřeší prý je ještě čas, tak jsem zvědavá. Příští týden jsu k doktorce tak uvidím co mi řekne. Ty už to máš za pár to se máš já už se nemůžu dočkat až budu mít tu naší prďolu u sebe.

In reply to by andulicek

tak to si přesně nepamatuju, ale myslím, že mi začly tak v tom 36tt, ale to si nejsem jistá jestli to fakt byly poslíčci, trvalo to chvilku a nic moc to nebolelo, takže fakt nevim, ale ty co jsem už poznala, tak byly teď v sobotu v noci a včera jsem byla v poradně, tak jsem to dr. řekla, tak se podívala co nám tam udělaly a prý je čípek už na prst :) takže to kdyžtak pak taky řekni dr. ať se podívá a ona ti i řekne jestli to byly poslíčci nebo ne.. Ale myslím, že to fakt poznáš, no ikdyž někdo je třeba nemá vůbec.. No já jdu příští pondělí k dr. ale to mně prohlížet prý nebude, takže se vůbec nedozvím jestli se to někam hnulo nebo ne :( Ale už se nemůžu dočkat, budeme mít překvápko, tak jsem hrozně zvědavá co to bude :\x:
Určitě pak napiš jak jsi dopadla ju :) A přeji ať se ti malá otočí hlavičkou dolů a když ne, tak zkus ( to nám radila porodní asistentka na kurzu ) klekni si na všechny čtyři ( no ruce spíš až na lokty, ať máš zadek výš ) a pomalu "couvej" dozadu a hodně u toho hejbej zadečkem, vypadá to srandovně, ale prý se takhle už jedné paní prcek otočil hlavičkou dolů. Bohužel ale nevím jak dlouho se to má dělat :( ale za pokus to stojí :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky