pro zářítka a jiné

27.04.2009

Ahojky zářítkové těhulky,

tak jsem se dnes nějak dojala nad tím, jak všichni čekáme na výsledky našeho Pitíka a Danzynky z velkého UTZ je to holky mazec, nedávno jsme oznamovaly, že jsme v jiném stavu na těchto stránkách se řadily do seznámku těhulek na září, který vytvořila Emili a pak to převzala Danzy, dále jsme si už prošly screeningem ve 12tt, superově jsme se navzájem podporovaly, pak prásk dalčí adrenalinová záležitost, kterou máme za sebou a to tripple testy v 16tt, teď aktuální velký UTZ ve 20tt a jako bonusek si radostí si oznamujeme co že to máme za překvápko v bříškách :cc): :girl: ...................tak abych to celé shrnula, jsme za půlkou :\x: :\x: :\x: a společně jsme to zvládly jsme šikulenky :w: :w: :w: Proto tímto všem gratuluju a velice si cením toho jak při sobě umíme držet :w: A co že nás ještě čeká??????? Kdo ví ať napoví :a: :a: :a: :a:

Moooc hezky jsi to napsala...to že máme už půlku za sebou mi ani nedocházelo tím,jak to letí,za chvíli nás čeká mateřská a balení do porodnice a pak už to vypukne...už aby to bylo... :dance:

In reply to by Danzy

to asi jo, ale já mám stejně pocit, že jsem pořád v napjetí, od začátku, do 12tt se třepeš, aby vše bylo v klidečku, pak screening, triply, pak pohyby a to do konce těhu zkoumáš jestli je hýbe moc, nebo málo, nebo vůvec, testy na cukrovku, nevím no je to stresová záležitost, ale na druhou stranu až ty naše miminka budou venku tak se o ně nepřestanem bát celej život, takže to si nevybereš

In reply to by barushe

Baruško ,to se budeš bát úplně hrozitánsky,až bude prcek na světě, napíšu Ti,co jsem zažila letos v zimě,když můj Péťa šel ke kamarádovi a neřekl mi to.Byli s bráchou bobovat a jemu se rozbily boby,tak ho to na kopci nebavilo a šel hrát se svým spolužákem nějaké počítačové hry.Pepíčkovi to zapoměl oznámit,no bylo Ti asi 7 večer a já s Pepíčkem,oba dva jsme hrozně brečeli :r: a hledali ho po celém sídlišti.To Ti byla tak hrozná bezmoc,tma jako v pytli a my ho nikde nemohli najít,svíralo mě u srdce ani křičet jsem nemohla,víš jak se ti zdá zlý sen a nemužeš křičet?Tak to bylo přesně tak.No asi o půl osmé večer si Peťula přišel domů,stála jsem zrovna před vchodem a v tu chvíli se mi tak ulevilo,že jsem se málem počůrala.Nevěděla jestli ho mám dřív seřvat,nebo zulíbat ,tak jsem ho pusinkovala a přitom mu nadávala :n:

In reply to by pit

no tak to je dobrej nářez, já už teď vím, že asi budu úskostná matka, protože budeme s malinkou samy, ale musím přiznat, že jsem v těhotenství docela hustá, vůbec si neberu servitky, takže až se malinká narodí, budu mít ostřejší lokty a běda jak jí někdo zkřiví vlásek, vím, že nic se nemá přehánět, ale stačí to co se děje kolem, však to vidíš v televizi, pedofilů jak nasr...... a ještě EU bude bojovat za jejich práva, že kastrace je společensky nepřijatekná, jo jo já bych jim je ukopávala a né operatativně odstraňovala!!!

In reply to by barushe

na ty zas..ný pedofily jsem právě pořád myslala,když jsme Peťulu hledali,zrovna den před tím něco o těch sviních říkali ve zprávách,to nejsou lidi,jsou to nemocná zvířata.Prostě když se ti narodí mimi,tak se s tebe stane šelma.Já jsem vždycky byla takový blbec,že jsem každému vše odkývala a poslechla,ale s tím jak jsem se stala matkou,jsem pořádně přiostřila a dala bych za své děti život.Zní to jen jako fráze,ale je to tak,prostě už jen když jsou děti nemocné tak to chceš vzít na sebe,probdíš noci u jejich postýlky,ale ničeho nelituješ,protože je prostě miluješ nade vše na tomto světě.

Ahoj!!! Máš naprostou pravdu, navíc, co jsem se vrátila do práce, tak to letí strašně rychle. Od pátku už vím, že budu mít chlapečka, tak u nás pomalu vypukne nákupní mánie a na tu se taky těším. Jen budu muset překonat své chutě, protože jsem 21+0 a už mám 5,5 kg nahoře a to jsem to stihla přibrat od 16. týdne, co týden tak kilo, a to je dle pana doktora na zamyšlení:-) Tak jsem se tedy zamyslela a uvidíme:-)

In reply to by Adlenka

no popravdě řečeno, já bych si z toho až takovou hlavu nedělala, jsme za půlkou, takže i kdyby to bylo ještě jenou tolik je to naprosto v klidečku, znám experty, co v našich týdnech měli 15kg. nahoře :one:

mooooc hezky jsi to napsala :\x: Já jdu na ultrazvuk ve čtvrtek 30.4. už se těším jestli se dozvím co nosím za :cc): Mám doma dvě holky tak bych si přála kluka,ale jestli to bude holčička tak nevadí hlavně ať jsou naše mimča zdravé :qu: Mějte se mooooc hezky holky zářijové :/;x:

In reply to by Broňule

jéééé tak to je hezky to pitíček řešil opak doma má dva kluky tak si přála holčičku a klaplo to, tak neboj, určo to bude kluk máme šťastné období :h: , to já si vždy přála 3 holky, už čekám jednu, tak pak budem muset najít schopného tatínka, co to snáma zmákne :one: :s: :s: :s: :c:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no právě s těma stresíkama, já jdu ještě 11.5. na srdíčko, tak uvidíme, ale věřím, že tobude v klidečku a pak už jenom nakupování serfování po netu po kočátkách jo a ještě ten odpornej test na tu cukrovku, to bude taky humusárna

napsala jsi to moc hezky!!! :qu: Nejdříve jsme měly všechny radost, když jsme zjistily že jsme těhotné a pak jsme měly a máme pořád nervy, které opadnou po každém utz a každé poradně ale do další se to opakuje znovu a znovu... :( nejhorší věc, která nás které už máme po velkém utz čeká je ještě test na cukrovku, z toho mám faaaakt strach :? , ale myslím, že pak už jen příjemné věci jako je 3D utz a utz ve 30t no a vlastně ještě pak jedna věc, které se bojím hoooodně ale snad to přehluší ten pocit, že už budu chtít miminečko moje milované vidět naživo :\x:

In reply to by Radka M.

jako porodu se obáváš???? Já bych nestresila, zvládly to jiné mamky zvládnem taky, nás na pajdáku učily, že do hodiny, musíš jít s určitým cílem a toho se celou vyuč hodinu držet, takže já jdu ve 40tt s cílem takovým, že to chci mít za půl hoďky za sebou a držet v rukách zdravý miminko :s: :s: :s: :qu: :qu: :qu: :c:

Zrovna dneska jsem si to samí řikala..nedávno jsem čekala na druhou čárku na těh.testu a dneska počítám kolikrát mě synek nakopl...Utíká to hrozně moc rychle za chvilku tady budem odpočítávat odrozené těhulky.A s čítat mimísky :a:

Ahoj Baruško,plně s tebou souhlasím,furt se něco dělo a samý stres, aby to všechno dobře dopadlo. Já ještě ve středu velký utz a pak snad bude na chvilku klid.Ale jen do další středy,kdy mám dlaší poradnu.Pak by nás některý měl čekat test na cukrovku a 3D/4D utz.Na ten strašně těším.Danzy tu kdysi psala o gyn.sanatoriu Helios v Brně,tak jsem nás tam objednala,jsem zvědavá jak to tam bude probíhat.Teto Baruško a v kolik v ten čtvrtek?Nebude ti to vadit už v těch 10?Manža prý bude končit už po 13,ale půjde si ještě něco zařídit s klukama z práce,tak at ho když tak moc nebrzdím.A zařid hezký počasí.Pa

ahoj berusko, dneska jsem na zarijatka myslela a jsem rada ze se mame a podporujeme, mam vas moc rada :c:
a opravdu, uz jsme poradne pravoplatne tehulky, rostou nam briska, zacinaji kopat miminka a ukazuji nam jak jsou uz ted nasi drobecci krasni.... :h: je to proste uzasne :h:
:a: :a: :a:

In reply to by Danzy

jsem ráda, za tebe, že už to vypadá, že máš lepčejší náladu, byla si nervózní z těch pohybů, že se ti nakonec vůbec nedivím, je dobře, že je všechno v pořádku a už se těším jak budem machrovat s fotkama našich narozených miminek, měsíčních miminek, půl ročních miminek, jak se budem předhánět kterej prcek měl hezčejší prvonarozeninový dort :s: :s: :s: :s: :s: no je to sranda

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka