Jedu RODIT!!!

27.04.2009

Holky moje květnový, tak nakonec se přesunu do dubna. V noci jsem měla silnější bolesti, které sice po sprše ustaly, ale na dnešní ranní kontrole doktor usoudil, že to radši vyřešíme hned, takže jsem se teď vrátila jen domu pro věci (které ani nemám všechny sbalené) a pak zas zpět do porodnice na příjem. Jsem z toho trošku v šoku, přeci jen jsem měla jít až za týden, ale alespoň budu mít už malou zítra u sebe, snad všechno proběhne v pohodě.
Malou mi vyndají císařem zítra dopoledne, tak na mě myslete ju ;)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, tak držím palce a ať jste ty i děťátko zdravé!! Těš se, za chvíli už ho budeš mít hezky u sebe a bude vám oběma krááásně :-)

Klárko,tak to je super,alespon už budeš mít malou Julinku zítra v náruči :h: :girl: už se moc těším na fotečky!!! Tak na tvás budu myslet a přeji,aby nenastaly žádné komplikace. pa pa Monika :a:

§

In reply to by Monička.Brno-střed

Ahoj Moničko :a:
já jsem tady celkem dost.. asi sme se jen minuly :///: Jak se má Salminka???? :c: :c: :c:
No já s tím ani nepočítala a on mi ten chvat dneska sám do sebe udělal.. ale máme už 3,5 kg tak už to bude v pohodě :one: Sem zvědavá zda to něco vyvolá či ne.. ale tady u toho dr po tom všichni do 3 dnů rodili. Necháme se překvapit :ooo:
papa V. :cat:

In reply to by Verusle

Jé,tak to se budu taky moc těšit na miminko.... ;) takže budete prvomájový :one: :qu:
Salmuška se má k světu,ted spinušká,už váží 2610g,tak snad už taky brzo vyjedeme s kočárkem,už mne to doma moc nebavíí a chci se s malou pochlubit ostatním v rodině a kamarádkám :dance:

hodně štěstíčka!!! Já měla termín v pátek, ve čtvrtek nastupuju na indukci. Měla sem v těhu vysoký tlak, tak doktorka v poradně usoudila, že to nebude pokoušet. Držím palečky a myslím na Tebe

palečky. Já jsem sice původně také" květnovka ", ale protože mám plán. sekci, nastupuji ve středu a malého vyndají ve čtvrtek ráno,takže spadnu mezi poslední dubnovky... pokud vydržím do té doby 2v1. Ať máš mimíska brzo u sebe a jste oba dva v pořádku :) :)

to je rychlost!!!! tak hodně štěstíčka...přejeme a at jste obě v pořádku a brzy doma !! budeme na vás myslet..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka