Zloutenka

27.04.2009

Ahojky holky,mate nekdo zkusenosti se zloutenkou?Objevila se nam 3 den v porodu a pak vystoupala na na 20 tak jsme museli pod lampu na cely den a druhy prerusovane,za dalsi dva dny nas propustili s hodnotou 15,takze dobry.V patek jsme byli zloutenku zmerit tim pristrojem,nebot je Stelinka porad zluta a namerili nam skoro 21,holky bojim se,nevite,co s nama bude delat detska dr???

Kliknutím vložíte smajlíky:

protože my jsme jí měli a vyšplhalo nám to až k třem stům :00: Svítit nám začali když jsme přesáhli 250,ale pokud ti svítili na 20 (je možné že to počítají jinak) tak vás asi nejspíš pošlou zpět pod sluníčko,ale neboj to je otázka pár dnů a jste fit. My se slunili tři dny a šly jsme domu a od té doby máme klid. Jinak mi říkaly v porodnici že pomáhá denní světlo,tak budte hodně venku. Držím palce at je to všechno v pořádku :a:

Ahojky, nám po propuštění z porodnice taky stoupla hodnota u žloutenky, trápila nás snad celé šestinedělí, doktorka nakázala neustále slunit u okna a pak tuším dala nějaké vitamíny nebo co...neboj, doktorka si s tím poradí...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka