Blíží se porod

27.04.2009

Dobré ráno holky, chtěla bych se zeptat, jestli jste některá před porodem užívali čaj z maliníku?Pomalu ale jistě putuju k čísílku 33 tt, tak by mě zajímalo, jestli to některé z vás pomohlo při porodu?Občas už začínám mít strach z porodu, jak to všechno zvládnu :O Jsem prvorodička, tak jsem ze všeho asi více vystresovaná :? Ale na druhou stranu si říkám, že nějak to zvládnout musím a mimísek stojí určitě za všechnu bolest :) Ale přesto bojim,bojim :///:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Lucinko, teda nevím, jestli maliník pomáhá, já jsem měla vyvolávaný porod a ten je rychlejší (prý), ale jeho pitím nic nezkazíš, já jsem ho pila a otvírala jsem se rychle a mimi šlo ven pěkně. No a porodu se neboj, když to přežil takovej srábek, jako jsem já, tak to je už co říct. Jsme na rození uzpůsobený, tak se není čeho bát......

Ahoj, u prvního porodu jsem čaj s maliníku nepila. Ani nevim zda by mi pomohl. Neotvírala jsem se a tak do mě lili kapačky abych porodila přirozeně...Doufám že u druhého to bude lepší a rychlejší. Maliník opět nepiju. myslim si že kdyby to bylo zaručené, tak to gynekolog automaticky doporučuje :a:

malinik jsem nepila, i kdyz kolem 20tt jsem si planovala, jak to vsechno budu hezky dodrzovat.
A porodila jsem. Pokud ti chutna, tak ho pij, ale nemyslim si, ze je to uplne nezbytne. :a:

Ahojky,
no já jsem pila maliník od 33tt,jestli si to pamatuju dobře a nevím jestli to bylo maliníkem nebo něčím jiným,ale do hoďky a půl jsem byla otevřená.Neuvěřitelná rychlost :///:
A porodu se neboj,já bych si to klidně zopákla hned :wink:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka