Nestačím zírat!

27.04.2009

Houby zánět žaludku a dvanáctníku! Příčinou nevolností je asi něco jiného...jak se to jen mohlo stát? :00: Na klíně mi sedí půlroční divočák, prášky beru (jen jsem koza dvakrát jaksi zapomněla), kojím jak o duši, mrňouskování teď max. dvakrát do měsíce a dnes jsem si udělala těhu test, pro ujištění, abych se zbytečně nehrnula na sondu do žaludku a nestačím čučet :00: ...Dvě čárky na testu, dosti zřetelné! S přítelem jsme sice chtěli mimča brzo po sobě, ale že až tááák?! No, uvidíme, co nám řekne pan doktor :)

Kliknutím vložíte smajlíky:

:qu: :qu: :qu: moc gratulujeme :\x: :\x: :\x:
nic si z toho nedělej,můj přítel je se svým bráchou o devět měsíců,tam se nedodrželo ani šestinedělí :s:

Ahoj tak to moc gratuluju....Pro tuhle prevenci sem si raci nechala pichnout injekci :s: ikdyz chceme maximalne 2roky odstup od deti.... :a:

Ahoj, tak gratuluju. Bohatě stačí když 2x zapomeneš (i když to moc nechápu). Kojení neni bohužel antikoncepce, takže můžeš kojit jak chceš ale plodná jsi...
Tak hurá k dr... :a:

In reply to by Yveta Šulcová

tak dejchej zhluboka. To uz budes profesionalni mama, kdyz cekas druhy.
Musim si dat pozor, jinak to tu taky budu za par dni psat, ja totiz antikoncepci neberu a ani nekojim a manzel je tzv. nenasytny. No uvidime. Ja planuju dal¨si (pokud ano) tak za 2,5 roku.

jo a bud rada, zes to taklhe zjistila, moje kamoska otehotnela pri kojeni a nekecam, az kdyz ucitila pohyby, tak sla na kontrolu a mela pulku tehotenstvi za sebou. A ja jsem nazoru, ze je lepsi to vedeet, ze je clovek tehotnej, vic si davas bacha, netahas tezky veci atd. Ona je vzorna, a navic uz ma ted treti dite.
Ja jsem sve tehotenstvi zjistila asi v 5tt, no hned jak to slo a jsem rada, uzpusobila jsem svuj silenej rytmus zivota a dneska je z toho krasnej zdravj kluk, kterej tam prave asi usina. Odpoledne ma vitani obcanku, tak se tesim. moc moc.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky