autosedačka nebo korbička? :(

23.04.2009

Tak nevím, jestli se může vést miminko z porodnice domů v korbičče v zádu na sedačče s maminkou nebo musí mít autosedačku? :?

Kliknutím vložíte smajlíky:

V autě se smí dítě po území ČR převážet jen v autosedačce!!!! To že je korbička kočárku casuaplay přizpůsobena i jízdě v autě je sice pěkné,ale bohužel na území ČR to není povoleno. Vím to na 100%, zjištovala jsem si to skrz právě tady ten kočárek casuaplay,který jsem si pak ani nekoupila....Já mám do sedačky speciální deku s otvory na připásání (šikulka si ji může vytvořit z kterékoli deky sama-já jsem na to líná ://: ),která ten prostor zmenší,mimíska krásně přikriješ a je mu v ní dobře...mrkni http://www.mojetehotenstvi.cz/uz-jsem-si-salmu-ku-ve-ctvrtek-16-4-dovez…

Holky já vám teda do toho nechci kecat, ale podle mě je autosedačka o sto procent bezpečnější, my teda máme korbičku casualplay, která je schválená pro převoz miminka, ale slyšela jsem že u nás v ČR to schválené není...tak newím, no i kdyby bylo, nikdy bych tam malou nevezla, nelíbí se mě to...ani trochu...prostě si myslím že ta sedačka je bezpečnější

myslím, že holky už Ti na všechno odpověděly... :) Určitě můžete vést miminko v korbě, pokud se dá připnout pásama. My vezli Davídka v autosedačce, koupili jsme do ní i spešl zavindu, ale musim říct, že je lepší třeba fusak, kterej se do ní dá upnout, nebo dát přes. Zavinovačka je moc hezká, ale strašně nepraktická. Je obrovská, Davčovi byla tak v pěti měsících (a to je velikej :) ). A to už pak nepotřebuješ dítě zavinovat... ;)

Holky, a z porodnice mě pustí bez autosedačky, že jo??, teda, v případě, že ji ještě nebudu mít!!
Ono, v takovém případě by se odvezla v kočárku, mám to asi 2 zastávky trolejbusem, jen pro jistotu,aby nenastal problém :) Zdá se mi, že jsem nědke četla, že se dneska už bez autosedačky z porodnice nepoští, tedy, že nejde odnést mimi jinak. Je to pravda, nebo hovadina??

In reply to by lilian

:) díky za ubezpečení, protože ji zatím nemám a nová asi taky nebude, auto nemám, ale vezl by mě asi brácha, jen kvůli tomu ji fakt pořizovat nebudu. Asi teda dostanu starou.. jen nevím, zda ji už budu mít když se malá narodí :) a myslím, že to pěšky zvládneme, a kdybych to nedala, tak pojedu s bráchou a malou odveze sestra mamča nebo tak :)

In reply to by lilian

To si myslím, že je blbost. Přece není nikde dano, že musíš jet z porodnice autem. Klidně můžeš jít třeba pěšky, což by asi s autosedačkou šlo blbě :s: Takže myslím, že to ti nikdo nemůže přikazovat :n:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Homologovaná korbička na převoz dítka???? :jawdrop: To je tam to mimi nějak připotaný????? To si nějak neumím představit :n: Z hlediska bezpečnosti jsem rozhodně pro autosedašku.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Neé :n: Jsem 100 let za opicema :s: Já žiju autosedačkou :s: Ale díky za osvětlení, zase vím něco novýho :a:

In reply to by Simpik.V

Určitě autosedačku. V normální zavinovačce ne, ale existuje speciální do autosedaček.
Já mám tu zimní a pak jsme ji používali dokočárku misto fusaku, ale tu letní víc využiješ.
Protože v zimě se v autě topí a je tam teplo.
Na příští mimi si ji pořídím. Je to super, místo deky když jsme chodili na plavčo a tak.Žana a Amálka

In reply to by Simpik.V

se zavinovačkou ne, jakpak bys jí tam zapla. Taky jsme to řešili a kupili jsme si takový futrálek, co se navlíkne na autosedačku, takže malá bude v teple, ale taky mě to štve, chtěla jsem používat zavinovačku a to prostě do autosedačky nejde. :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka