tak co pamatuje tu me nekdo???

25.04.2009

jinak tada zdravim a davam foto :D :girl: jak rostem :s:

ja si taky pamatuji a moc dobre... ;) :) S tim pupikem noooo coment...Co ja bych za takovy pupik dala... :s: Mejte se s Rozinkou krasne :a:

Ty kozo jedna, zas provokuješ :P ..trochu ses najedla, to je toho....takový pupík nemám, ani když se najím, nenajím, nebo bych nejedla, už jsme se smířila se s vým špekem, tak hele neprovokuj :!k: ...já myslela, že dáš fotky Rozinky a tam pupek!!!!Koza jsi fakt :s: :a: :00:

In reply to by dupkaM

ja neprovokuju ja sem spis chtela ukazat jak vypadam po nazrani k rupnuti jinak jak sem psala deni ..normos to je obracenej lavoooor.. a to je hrozny :r: vsecko mi pada kalhoty velikost radsi nebudu psat nebo me ukamenujete a tricka XS na me vysi :00:

Ahojky Holky já si vás pamatuju od středy jsem vás sice neviděla ale ještě jsem na vás nezapoměla :!k: :!k: kde jsi ten pupek vzala ve středu jsi ho neměla??? jsi se něčím vycpala ne?? Michalka přijímačky udělala ale na školu půjde do Jindřichova hradce takky nám přišlo že ji berou nechce být na intru sisina a Matějíček

In reply to by sisina

jojo letech prec jen co sem mela trochu problemy s lidickama co meli problemy a tak to uz sou leta presne 7 :D a od te doby trochu poznam co a jaky clovek je a na co ma a nema :) jako do ceho se necha vtahnou a nebo ne :) no nic mazu haji takze papa a neboj holka bude pohode a kdyz bude kourit tak ji nemlat nema to cenu jen ji spis najdi na netu fitecky kuraku a jejich plic a uvidis jak to zabere :D (ps: na me to teda jako nezabralo ale zazitek to byl to jo :s: )

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka