Váha v těhotenství

25.04.2009

Ahojky těhulky i maminky. Chtěla jsem se zeptat jaké máte vlastní zkušenosti ohledně přibírání v těhotenství. Dnes jsem v 16+3tt a stále jsem nic nepřibrala. Dnes jsem se ráno vážila a mám dokonce méně než jsem měla na začátku těhotentví. Takže na 170/momentálně necelých 51kg. Na jednu stranu mohu být ráda, že "tolik" nepřibírám (zatím vůbec), ale na druhou se bojím aby naše holčička nestrádala. Jím pořád stejně, ani jednou jsem za celé těhu nezvracela. Když jsem byla ve středu u dr. tak jsem se ráno vážila a měla jsem o půl kila víc jak před měsícem, dnes tomu je zase méně než na začátku. Máte některá obdobnou zkušenost? Neříkala některé z Vás něco kvůli "nízké" váze dr.v poradně? Děkuji za odpovědi.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky,
tak ja jsem do 20 tydne nabrala pouze kilo a ted jsem 26+2 a mam navrch asi 3,5 kg. Ale je fakt, ze mam pouze kulicku misto briska a nikde jinde nic, ale mozna je to tim, ze cekam chlapecka. Doktorka je spokojena, tak to neresim. Nejvic naberes posledni trimestr.

Ahojka, do konce 3. měsíce by se prý nemělo přibírat vůbec, prý to jde jen na sádlo mamince a potom snad +-půl kilča za týden. Ale starosti si nedělej, miminko si vezme z Tebe co potřebuje, takže určitě nestrádá. Jde spíš o Tebe, hlídej si dost vápníku, ať nemáš osteoporozu, začni brát nějaké těhu vitamínky, pokud už nebereš. Já jsem přibrala do 20.tt snad jen 2 kilča, ale pak to rychle naskákalo. Během měsíce mi přiskočily 4 kg. Teď jsme 32.tt+5 a máme skoro 10 kg navrch. Doktor si Tě už ohlídá, horší by bylo, kdybys měla velkou nadváhu a vyskočil by Ti tlak. Takže užívej si toho, že nejsi jako hrošík a neboj se... :one: :a:

ahojky tak já jak jsem otěhotněla jsem měla 55kg na 177cm,a přibýrala jsem pomalinku po kile nebo dvou.ted´ jsem 37tt a mám 72kg a to mám jen pupík docela malý a trochu mi to šlo do zadku a stehen.Ale kdybych nechodila jen v tričku tak nejde poznat že za pár týdnů rodím.A to se dost "přežírám" hlavně večer sladkým. Bud´ ráda aspoň po porodu nebudem muset nic shazovat a budem na své dřívější váze,neboj miminko určitě nestrádá pokud nedržíš diety.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka