holky moje

24.04.2009

Já vám strašně moc děkuju!!!! Tohle už se nedá vydržet!! Jsem vydeptaná od pondělí a teď ještě víc!!!! Vážně se snažím, ale nejde to vydržet!!!! Brečím jak malá holka!!!! On mi do telefonu přesně řekl, že je to nějaká abnormalita!!! Že je to vysoké HCG na to, co jsme viděli na ultrazvuku!!! Že je to špatně a že mám přijít místo ve čtvrtek v pondělí!! Že na takto vysoké HCG už musí na UZ vidět pořádný váček a ne tu maličkatou dutinku, co viděl!!!! 4.1mm........... v pondělí tam půjdu, ale jakmile řekne, že je něco špatně, okamžitě půjdu ještě k jinýmu doktorovi!!!!!!

když jsem čekala Toma, žádné krevní testy běžné nebyli. Šáhl, koukl ne dvě čárky a pozval na 9.tt. Nikdo se ničím nestresoval, popř. předepsal něco na ranní nevolnost. Byl lidský a nestresoval. Když Ti nechtěl lhát, mohl to říci šetrněji. Nikdy doktor nemůže vědět, jak citlivou osůbku má před sebou. A pokud Ti těhu test vyšel už v 7.dnu po ovu, je možné, že ovu proběhla o pár dnů dříve. Pak stačí, aby se vajíčko usadilo už 4.den a ouha, je tu týdení skluz, který by odpovídal.. Kamarádce vyšly // už 4.den po pohl. jediném styku.. no, je fakt, že její manžel je abnormálně plodný.. chlap jak hora, pár desítek kil navíc a k tomu řidič busu.. kolem něj se stačí projít a jsi v tom.. prý mi ho půjčí, až mě přestane bavit čekat.. Dvojčata možná jsou, a nebo jsou tam trojčata!! :°°//: + :qu:

Jak jsem ti už psala v sz, tak věřím že to je úplně adekvátní a ok! :)
Měla jsem identickou hodnotu v 6.týdnu, na utz ještě mě dr. nechtěla vzít, že je moc brzy a uvidí maximálně pididutinku, a ani to nemusí být vidět, a ovu jsem měla taky až k 20.dc. Takže určitě ne mimotěhu, věřím v zdravé těhu s úplně normálním zatím průběhem :)

to bude v pořádku hlavně to chce klid a nestresuj se , každý doktor je jiný . Jednou mi naměřili takový hodnoty utz a pak zase makový to je asi normální když seto zjistí moc brzo ale hlavně se nenervuj . V pondělí si dojdi do nemocnice a buď v klidu, nevím kolik máš hcg ale jakmile roste tak roste i plod a pokud máš dutinku v děloze tak by jsem se ani nevzrušovala že by bylo něco špatně navíc hodnota hcg by měla být okolo 2000 aby bylo něco málo vidět.

uplně zbytečně se stresuješ... to všechno je tím, že jsi šla k doktorovi moc brzo... ta sestra je asi dost hloupá, měla tě objednat až na 7tt... , uvidíš, že bude uplně všechno v pořádku.... držím palce

In reply to by x.lucika

musela jsem k doktorovi tak brzo kvůli neschopence. Pracuju totiž s chemicka látkama a to máme totiž přímo zakázaný přijít do práce těhotný....ale teď opravdu velice vážně uvažuju o změně doktora

Nestresuj se, v 5 tt se toho opravdu moc neví. Můj doktor dělá první ultrazvuk zásadně až v 7tt, kdy už je vidět plod i srdíčko, takhle tě zbytečně nervuje a není to dobré.

Janičko beruško naša. Za prvé by jsi měla změnit doktora vůbec se mi nelíbí jak přístup doktora tak přístup sestry. Nevím co ti poradit ale já na tvém místě bych jednala následovně 3 dny do pondělí je hrozně moc dlouhá doba, zbalila bych se a jela do nemocnice řekla bych že tě v tom podbřišku bolí oni by si tě tam určitě nechali ale každopádně by tě v nemocnici vyšetřili pořádně na pořádným UZ.Podívají se na tebe uvidí tě i víc doktorů to oni si mezi sebou prokonzultují a hlavně ty se budeš už cítit lépe ty nervy ti taky moc nepřidají a já věřím že to musí být strašné.Drž se Janičko myslíme na tebe

In reply to by Piškot

O té nemocnici uvažuju. V neděli tam asi zajedu s tím, že mě bolí bříško. Řeknu jim, že mám křeče a že jsem těhotná. Tak snad se na mě nějaký doktor podívá!! Prostě budu lhát........i když mě bříško bolet nebude. Ale za to nic nedám. Aspoň budu mít klid v dušičce. Třeba mi jiný doktor řekne, že je vše ok.....

In reply to by Janča24

Holka, to bych nedělala.... :n: uvědom si, že jestli je moc brzy, a nic tam neuvidí, jen budou vědět že máš křeče a pozitivní test, že si tě tam hned nechají k vyloučení mimotěhu! Je zbytečné přeci ležet v nemocnici, když to nepotřebuješ, zabíráš místo potřebným, a jen proto, že jsi netrpělivá.. čas to přeci vyřeší. O výměně dr. ale jistě uvažuj, k nějakému, co má pověst že je lidský - není nad to. Moje dr. zve na první utz až za 3 týdny od // ! Já vím žes musela kvůli neschopence, ale pak to takhle dopadá, všechny holky stejný případ jak přes kopírák...

Janičko nestresuj se....abys mimískovy neublížila.Bud v klidu ono to dopadne dobře.Stres mu akorát hrozně ubližuje.Mě než potvrdili těhu tak jsem byla na uz 3x,dr.se pořád něco nelíbilo a ted jsem 22t.

Škoda, že jsi běžela k doktorovi tak brzo. Správně se tě měla sestra zeptat, zda je případné těhotenství chtěné a měla tě pozvat až tak na 7. týden, kdy je ultrazvuk průkaznější. Mohli tě ušetřit těmto stresům, které zárodku vůbec neprospívají. Pokud možno, naordinuj si pohodu, popovídej si o svých pocitech s partnerem, protože by měl být v této svízelné situaci s tebou. Jestli jsi do dneška byla s MUDr. spokojená, není důvod ho měnit.
Vše dobré přeje Zuzana

Jani zkus na to nemyslet a udělt si hezký víkend a pak si najdi jinýho doktora. Já když to tu čtu, tak jsem šťastná, že moje doktorka, mě žádným HCG nenervovala, při první ultrazvuku mi řekla, že tam vidí je váček, což prý znamená, že pokud jsem těhotná, tak je mimi kde má být a objednala mě za 14dnů aby se přesvědčila, že srdíčko tluče, sice těch 14 dnů byly nervy, ale tím jak jsem chodila do práce, mi to uteklo a pevně jsem věřila, že je vše v pořádku a tak to bude i u tebe, moc ti drřím palečky...Hanča

Jani, do prčic! Vyprdni se na nějaký články na internetu a na porovnání tebe s těma článakama! Akorát se tím nervuješ!!!
Snaž se si v sobotu udělat pěkný výlet, a v neděli jen odpočívej! Hlavně neseď doma na prdelce a nebreč! Tím si nepomůžeš! Já vím moc dobře, co prožíváš, a máš strašně velkou výhodu, že můžeš být doma, já jsem musela být v nemocnici, a když mě dali na víkend propustku, tak jsem jela za rodinou do Olomouce! Snažila jsem se myslet jen na to dobrý! A kdyby se to náhodou nepovedlo, tak jsem věděla, že jsem pro svoje mimiko udělala maximum- a to znamenalo, nenervovat ho ani sebe!!!!
Brečela jsem jen, v ten den, kdy jsem se dozvěděla, že musím do nemocnice, ale pak do mě vstoupil takovej vnitřní klid a já jsem si nepřipouštěla nic jinýho, než že by to mohlo dopadnout dobře!!
Tak se řiď mýma radama, a zkus nemyslet na nejhorší! Uvidíš, co ti Dr. v pondělí řekne, a jestli tě pošle do nemocnice, tak klidně jdi, tam jsou na to zvyklí a myslím si, že zacházejí s takovýma těhulkama líp!
Tak držím pěsti, ať je ti líp!

Našla jsem článek, kde píšou i o velikosti gestačního váčku a hodnotě HCG!!!!! Na totot asi narážel doktor!!!

Za fysiologických podmínek dosahuje gestační váček v 5. týdnu těhotenství průměru 5-6 mm což odpovídá hodnotám beta HCG 800 - 1000 IU/l (SIS). Vedle HCG koreluje s prosperující intrauterinní graviditou hladina SP-1. Velikost gestačního váčku se nadále zvětšuje o 1 mm za den .

A já měla velikost 4mm a HCG 3860......... což je teda špatně podle tohoto článku!!!

In reply to by Janča24

Měla jsem hCG 3990 týden před první prohlídkou u dr. - v 6.týdnu, v 7.týdnu jsem byla na prvním utz (že to prý dřív nemá smysl a dr. nic neuvidí) - viděla jsem dokonce už i embryo se srdíčkem 3,4mm, váček byl tak dvojnásobek toho embrya (koukám na fotku) - 7-8mm, čili to mi zcela odpovídá tomu, jak to máš ty!

žádny stresy, neboj to bude v pohodě, známé se to taky stalo, dělaly jí testy dvakrát a pak tam mímo bylo a úúúplně v pohodě, každopádně bych změnila gyndaře, protože je to bezcitnej blb , takhle se nejedná s těhulkou!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka