PROSÍM O RADU!!!!!!!!!

24.04.2009

Milý deníčku a všechny holky :) ,

mám na vás jeden intimní dotaz a prosím o radu. Jde o krvácení po sexu :( . Nikdy jsem na to netrpěla, nikdy mě nic nebolelo........ 7.4. jsem dostala Agolutin na vyvolání, 13.4. si to přihasila mrcha, byla taková normální, 3 dny krvácení, 2 dny slabého špinění..... v sobotu a v neděli po sexíku krev :00: jasně červená, bylo jí docela dost a pak ještě špinění po celý den, to jsem přičítala ještě končící mrše.... v pondělí už ani náznak, v úterý ani po tulení nic, ve středu také nic a včera taky nic, až do večerního tulení.... žádná divočina to nebyl :s: , nic mě nebolelo, ale na záchodě zase krev, je to jasně červená krev, žádné špinění a je jí docela dost..... naštěstí dnes už zase nic.... ale i tak nevím, co se děje a docela mě to už znervózňuje, protože to už končící mrcha není ani omylem.... nemáte s tím některá zkušenosti, co by to tak mohlo být? Díky moc, nechci zbytečně plašit :ooo:

Počínající zánět děložního čípku, popř. počínající rakovina děložního čípku. Zní to děsivě, ale pokud zajdeš k doktoru, chytíte to včas a může to být "jenom" prekancerozní stav. Mám (měla) jsem to taky a doktoři mě rok hlídali. Časem to přestalo a jsem OK. Mám tam tři hrbolky, ale nemění tvar, tak to neřeším. To neohrožuje zdraví. A kdyby to byl počínající rak, prostě to vyříznou a je klid. Chce to nezanedbat..

In reply to by Jana Kulhánková

To ve vzácnějších případech bývá (zrovna "rak čípku" mě živí profesně), ale ve valné většině jde jen o překrvenost čípku, tak jsem nechtěla plašit, zvlášt když má před sebou tu preventivní prohlídku, takže k dr. stejně půjde a tam se vše vysvětlí..

Lulu me uz se to taky 2krat stalo,naposledy pred pul rokem,po sexu byl na prosteradle flek asi 15cm a pri sexu jsem si toho vubec nevsimla,myslela jsem jen,ze dobre mazu :s: :s: :s: no nijak jsem to neresila,ustalo to a kdyz jsem sla tenkrat k dr.tak jsem ji to rekla a dr.mi rekla,ze je to nekdy normalni,dal to nerozebirala tak nevim :a:

In reply to by fnecice

Díky za info :one: ..... tak tolik té krve u mě zase nebylo :n: ..... prostě jen jak ze mě vytekly na záchodě spermijky a hlen, tak to bylo červený a na toaleťáku byla krev, ale je fakt, že pak už nic...... takže se to asi stát může.... uvidím, jestli se to nebude opakovat, doktorce v CARu to na kontrole určitě řeknu, že se mi to stalo a kolikrát asi a buď mě prohlídne nebo to ustane a řešit se to nebude.... díky moc :a: :ooo:

To je nejspíš kontaktní krvácení z čípku, máš ho momentálně asi dost překrvený... máš v pořádku cytologii? - chodíš na pravidelnou prevenci? i při zdravé cytologii může být překrvenost, nic špatného to nebývá. Já to mám ted v těhu, krvácím i bez styku, na pohotovosti říkali, že jen se dotknou čípku, tak už teče.. a taky mi toho přišlo docela dost.
Není od věci říct do dr, udělat cytologii a kultivaci na floru.

In reply to by Kašíkus

Ahojky Kašíkusku, jj na pravidelný prohlídky chodím a všechno je v pořádku, tento rok mě cytologie teprve čeká..... uvidím, jak se to dál vyvine a určitě to řeknu doktorce v CARu na kontrole, že se mi to stalo.... kdyby se to zhoršilo tak určo upaluju pro jistotoru k doktorovi hned..... každopádně díky moc za zprávičky, snad to nic nebude... užívej si těhu :a: :ooo:

Ahoj Lulu :a: , já ti asi moc neporadím. Párkrát se mi sice stalo, že jsem po sexíku krvácela, ale bylo to jen chvilkové, tak jsem to nějak neřešila. A jednou to bylo delší dobu a to mi neseděla antikoncepce, takže jsme jí s DR vyměnili a byl pokoj. Uvidíš jak se to bude vyvíjet dál a pak si třeba zajdi k DR pro klid duše a aby ten červík :ooo: nehlodal.
Nepůjdete do toho caru dříve? Nepřesunuli Vás? :? :O :(

In reply to by Dídinka

Ahojky Dídi, nepřesunuli, i když si to přála sama paní doktorka :( .... hold se stala někde chyba, ale už jsem se s tím smířila.... prý paní doktorka mrkne na výsledky a prášky by mi nasadila i bez kontrolního utz, prý se uvidí ;) .... jinak já to nikdy neměla, sobotu a neděli ještě počítám, že jsem si mohla sexíkem podráždit všechno tam vevnitř, opravdu mi končila mrcha, takže asi tak.... po úterním sexíku nic a včera krev, ale je fakt, že jen po tom sexíku, do rána ani kapka.... :n: takže se zatím budu jen pozorovat a pak to řeknu paní doktorce v CARu, že se mi to stalo..... a co ty? jak válčíš v těhu? je ti fajn nebo tě trápí nevolnosti? :ooo:

In reply to by lulubar

To je škoda. Mě to přijde jako hrozně dlouhá doba. Ale zase na druhou stranu to i rychle utíká, na začátku dubna jsem byla na kontrole a zachvilku jdu už na další. takže to letí jako blázen.
Jinak mě je docela fajn. Nevolnosti už mi netrápí, bříško roste, tak je snad mimii spokojený. Akorát mi moc nechutná jíst. Hodně vyhledávám ovoce a zeleninu a nic jinýho bych ani nemusela. Hlavně ted můžu rajčata, který normálně moc nemusím. A čokoládu. To je ted můj jídelníček.
Moc držím pěstičky, aby se to u Vás vše pohlo a bylo brzy miminko.

In reply to by Dídinka

Dídi díky, snad mě dají do kupy a brzo bude mimi v bříšku :e): .... jinak od poslední návštěvy mě k té druhé dělí 6 týdnů a jeden den, což je opravdu hodně :jawdrop: , ale bohužel... na druhou stranu můj případ asi přispěl k tomu, že CAR vyhlásil stopstav a nové pacientky bude nabírat nejdříve v září, takže už by se tohle nemělo nikomu stát...... :one: tak si užívej těhu Dídi, opravdu to utíká, za chvíli budeš mít mimi u sebe :a: :ooo:

Ahoja,
já to mívala také, ale naštěstí to nebylo nic vážného. Měla jsem také nepravidelnou ms a dr.to po vyšetření přičetl k tomu. Neměla jsem ani nic s čípkem ani zánět, prostě mi nepracovala sliznice. Prý se nezvětšuje a nějak se tam prý hromadí ta krev. A jak se při sexu trochu podráždí, tak začne "plakat". Ale raději si samozřejmě dojdi k doktorovi, aby vyloučit cokoliv jiného.
Tak se měj krásně a ať ti to dobře dopadne. :a:

In reply to by FeeBee

Ahojky, děkuju moc všem za příspěvky....... já právě nechci zbytečně plašit a letět k doktorovi nebo se za chvíli dočkám toho, že budu lítat jen po doktorech :( .... nic mě nebolí, takže zánět a podobný věci bych vyloučila...... zatím to nechám tak, budu se pozorovat a pravidelně si toto zapisovat a kdyby se to samozřejmě zhoršilo nebo kdybych začala krvácet i přes den nebo měla bolesti nebo výtok nebo něco, tak si samozřejmě na gyndu zajdu, ale pokud to bude tak jako do teď, tak počkám na 20.5. a řeknu to doktorce v CARu, ať mudruje ona....... každopádně ale díky za rady, jste zlatíčka :a: :ooo:

Ahojky, já měla problémy s krvácením po sexu, byla sem u doktora ten mě prohlídl a objevil zánět (nic mě nebolelo, neměla sem výtok, prostě žádný signál toho, že by se dole dělo něco špatnýho). Takže to může být i začínající zánět. Já měla smůlu, že i pro přeléčení antibiotiky se mi krev nadále objevovala dokonce to došlo tak daleko, že sem 3 týdny měla jakoby menses a týden sem měla pokoj, takže super :( , dr. mi nedokázal pomoc, přešla sem k jnýmu, ten mi řekl, že mi přestává zabírat antikoncepce, že ji budu muset na 3 měsíce vysadit. No a měsíc po vysazení sem šla k doktorovi s tím, že sem těhotná :s: .
Každopádně si zajdi k doktorovi, nemusí to být nic, ale kamarádka když kvácela po sexu, tak měla problémy s čípkem. To ale pozná jedině doktor. Držím pěsti určitě to bude v pohodě

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky