Kvasinková infekce

23.04.2009

Holčinky poradíte mi některá?Jsem v 16tt a mám zřřejmě začínajíci kvasinkovou infekci.Můj doktor v pátek neordinuje tak jsem myslela že by jste mi mohla některá poradit a doporučit mi nějaký prostředek který mohu volně zakoupit v lékárně.Nechci aby se mi to přes výkend nějak rozšířilo a nebo to nějak ublížilo miminku. :r: Nemáte s tím nějaká zkušenosti v těhotenství?Díky¨moc pa pa Iza :\/:

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky, ja mela ten samy problem pred 14 dny, to jsem byla 13tt. v lekarne jsem si koupila boraxove globule, ty mi byly doporuceny. nebo jeste zkus penu/cipky fermalac, ale mne osobne to nepomohlo. jo a stara dobra rada - napatlat si "tam" na chvili bily jogurt. castecne to ulevi. :a: zabka+kaja

Díky za rady.Ráno zaběhnu do lékárny a zeptám se na to.Přinejhorším vyhledám jiného lékaře.Ještě jednou Děkuji pa pa Izabela :a:

In reply to by Izabelka

tak jsem nakonec vyhledala lékaře,udělal mi prohlídku a řekl že jsou to přemnožené kvasinky ale jen na povrchu že uvnitř žádný zánět není :n: tak mi dal nějaké gelové koule tak snad mi to rychle zabere,jinak mooooooooooc Vám děkuji za rady pa paaa :a: Izabela

mela jsem s tim problemy, a dr mi doporucila sodu bikarbonu, ze si mam dat 5 lzicek do lavora s teplou vodou. kazdy den. mne to pomohlo jiz po 2-3 sezeni :-). zkus to, treba ti to pomuze.

Ahojky. vím,že jde v lékarně volně koupit "jenamazol "Ja ho používala,když jsem měla kvasinky, potírá se to jen na povrchu a mě to vždycky pomohlo. Zkus si to na víkend koupit a v pondělí zajít k doktorovi.

Mně dokonce ani doktor na kvasinky nic nedal, že pokud vyloženě netrpím vážným svěděním, tak že mi na to po dobu těhotenství nic nedá. Taky jsem ti moc nepomohla, promiň. Akorát jsem četla nějakou babskou radu, dát si do pochvy lžičku smetanového jogurtu, ale já na tyhle experimenty moc nejsem, takže jsem nezkoušela

V lékárně ti nic nedaj jestli si těhotná,budeš muset k doktorovi.Měla sem stejný problém a nic mi v lékárně nedali báli se mi to dát.Asi sem tě nepotěšila.
Pa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka