KLMM a další - pomóc, moje dítě plešatí....

23.04.2009

Tak holky, Natynce začaly brutálně vypadávat vlásky, taková to byla moje princeznička a bude to plešounek :§) No ale zase na druhou stranu jí začínají podrůstat dalšími, tak snad to nebude tak hrozný. Vypadávají vašim dětičkám taky vlásky, který měly po narození?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj Ivčo, my jsme na tom stejně. Lindu vždycky všichni obdivovali, jaké má dlouhé a husté vlásky a najednou, z ničeho nic začali brutálně padat :? . Má je všude na oblečení, v čepici, na plínce, v rukách. Furt ju obírám jak opica :s: Je teda pravda, že jí rostou nové světlulinké, ale taky se brzy zařadíme mezi plešounky. :!k: :a:

ahoj, tak naše Kačule je skoro plešounek. Měla černé vlásky a teď jí téměř všechny vypadaly. Něco jí teda roste, ale spíš světlé (asi po mamce :s: ), takže je opravdu jako plešatá. A pořád na plínce vlásky vidím.

Ahoj Ivco, nam ne, ale kamaradka ma 5 mes. hocicku a vlasky vypadali a ted krasne soumerne doristaji nove :)

malému jsou 16týdnů a taky mu vypadávají vlasky vzadu má vlasky ještě od porodu které taky pomaličku vypdávají... prý je to normální ale zase vidím že mu rostou nové vlasky a blonďaté. :s: takže asi budeme mít doma blonďáka.

Ahoj Ivčo, to mi povídej, Neli měla takový háro a ted jsou její vlasy uplně všude, vzdau jí zustávaj, ale nahoře už to má pěkně prořídlý, ale že by jí rostly nový, to jsem si nevšimla, bojim se že bude plešatá...snad začnou růst nový

Hehe, ivčo ty jsi prdloška, jsem se smála jak jsem četla KLMM. To je normální že ji vypadávají vlásky. Vypadávají ji ty novorozenecké a rostou nové, trvalé. Natalka má krásnou svatozář kolem hlavičky, jak ji vypadaly, ale zato ji roste brutál hustá ofina.

In reply to by ivca.konik

Viky je taky plešatá - plešatí z čela má ho čím dál vyšší, ale taťka ji říká hysterko a já se přiznám, že mi to vzhledem k jejím záchvatům taky občas uteče :s: Tím svým temperamentem ten svůj zjev přebíjí :!k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky