Dobírka nebo platba kartou

23.04.2009

Ahojky, holky máte někdo zkušenost s nákupem na netu+platba kartou?? Vždy jsem kupovala na dobírku, ale chtěla bych zkusit to druhé...je to pohodlnější. Prosím, kdo máte zkušenost, z jakého e-shopu to bylo bez problémů a bezpečné??? Jak ta platba kartou funguje?Díky

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, myslis kartou pay pall? To se da, s ni mam dobre zkusenosti. Akorat to musis mit aktivovane u sve banky, mam s tim dobre zkusenosti. Pokud myslis prevod z uctu, i to delam a problem jsem zatim nemela. Tak nevim, zda jsem poradila :)

papa

In reply to by Ivka

Ahoj Ivy, pokud nemas aktivovanou sluzbu placeni kreditni kartou, tak to zrejme nemuzes takto neco koupit, v tom pripade jen prevodem. Oni si to jisti, kdyby se dal jen zadat pin, tak by si teoreticky na tebe mohl kdykoliv cokoliv nekdo neco koupit. Takze to asi nemuzes, ja to aktivovane mam , zadava se se to 4 mistne cislo zezadu kreditky a pak se to jeste potvrzuje. To je to pay pall.
Takze asi vol bud platbu prevodem na ucet, jako prikaz k platbe ze sporoziroveho uctu nebo tu dobirku.

Snad jsem to napsala ne moc zmatene

papa

Ahoj Ivi, já většinou platím předem převodem z účtu..ale pokud je to větší částka, a nemám tu společnost nikterak ověřenou, tak raději si připlatím za poštu a platím dobírkou...Pokud chceš něco z MMB tak tam si ověřuju toho obchodníka u kterého si chci něco koupit..když si na něho "najedeš" tak si můžeš přečíst komentáře od jeho zákazníků a to ti většinou napoví jestli je to ok nebo ne..zatím sem neměla žádný problém.. ;)

In reply to by rena88

moc děkuji, MMB je obdoba aukra, takže s tím jakžtakž zkušenost mám, ale mám vyhlídnutý nákup na www.babymarket.cz , tak by mě zajímalo, zda i tam to probíhá v poho...jsem takový posránek :s: , zvlášt, když to je celkem vysoká částka. Děkuji a už klidné těhulkování :k: :k:

In reply to by Ivka

Na tom baby marketu jsem si tet objednávala peřiny a povlečení a vše došlo v pořádku i když mi to došlo až za deset dní,tak se neboj,taky jsem se strachovala a otravovala je emailama,kdy mi to přijde a došlo vše tak jak jsem si objednala a povlečení je ještě hezčí než na těch fotkách co tam mají dané :one:

In reply to by Mag28

jj, přesně, i povlečení tam chci objednávat, líbí se mi, že tam mají stejné vzory i v jiných barvách, tak to jde nakombinovat, když se bude převlíkat a nebude to jiný pes jiná ves,a úplně stejný třeba tři nechci. Děkuji

Ahojky já jsem tedy kartou neplatila,ale platila jsem předem na učet a došlo mi vše v pořádku jak z mimibazaru tak i baby marketu.Kočárek jsem tedy kupovala na dobírku a ten mi došel do týdne!tak přeji hezké nakupování páá

AHOJKY UPREDNOSTNUJI PLADBU PREDEM,PRAVIDELNE SI OBEDNAVAM VECI Z MIMIBAZARU,PLATIM PENIZE PREDEM,A TIM SE MI SNIZI I POSTOVNE A BALNE A PAK UZ JEN CEKAM AZ MI U DVERI ZAZVONI DORUCOVATEL...JE TO POHODLNE!!! :a:

Neporadim...ja si to zatim neriskla....preferuju prevod predem...at uz neco kupuju ci prodavam...je to vzdy levnejsi...
Michalka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky