zbila jsem zubaře :-D

22.04.2009

MIlý deníčku a holky,tak se vám musím pochlubit co jsem zase vyvedla.Konečně jsem se odhodlala a šla k zubaři na prohlídku.Nic jiného než že mi zas bude zuby trhat jsem ani nečekala,tak jsem statečně zatla pěsti a zavřela oči,jenže mi ještě nějak nezačlo pořádně působit umrtvení a jak mě do zubu klepnul majzlíkem tak mi instinktivně vyletěla ruka a dostal zatnutou pěstí přímo do nosu :ww: to jsem šikulka co? ale já mu říkala že to ještě nezabralo a pak když to zkoušel znova jsem už jen kuňkala bolestí,sestřičky mi držely ruce aby dr. nedostal znovu a pořád říkaly "maminko nekřičte miminko to slyší" tak jsem si říkala že určitě nadává se mnou :-) no další zub jdu trhat za 14 dní tak na mě myslete aby tentokrát třeba nedostal pěstí jinam :a:

:s: :s: :s: Tak to je první co mě dnes opravdu rozesmálo :s: Jsem si to úplně představila. Já jsem už 34tt a ještě jsem se k zubaři neodhodlala :n: :s:

ahojík já vím že to nené vtipný ale mě tvuj článek velice pobavil ale humor mě hned přešel když mi muj chlap oznámil že mi jdem k zubaři příští tejden,já nevím proč ale já byla něak přesvědčena že v těhotenství nám nic dělat nebudou tak koukám že jsem pěkně vedle...

In reply to by xafa

budu ti držet palečky aby jsi dopadla líp :-) ono taky dost záleží na jednotlivém zubaři takže s úsměvem do toho a kdyby něco bojuj jako já :///: mě to čeká cca za 10 dní znova a taky se už budu snažit být statečnější takže vzhůru do toho ať máme krásné zoubky :one: i když mi je nakonec asi vytrhá všechny :00: paa a napiš jak jsi dopadla

jak si se cítila!Mě u první dcery vytrhli 4zuby..stoličky..ted čekám druhé a čekámě vrtání a 1zub na vytrhnutí už ted z toho mám hruzu!Jdu tam 4.5.:( Já mám celkem dobrou zubařku,její manžel a dcera dělají také toto povolání a mají pronajatýdum kde mají ordinace.Jednou na mě neměla čas...tak mě poslala k manželovi a byl to pěkný sadista!Rozlámal mi to na několik kousku...a pak tahal no děs trvalo to přeshodinu..za to ona umrtví chytne a je venku.Pak jednou zas neměla čas...a řekla at jdu zase k manželovi ..semřekla že má smulu že k tomu sadistovi nejdu.Ona tak koukala a pak se začla smát...tak si mě vzala do parády a za par minutek bylo hotovo!No doufám že ted nebude mít narváno a na ten muj zub..si najde čas!Do toho mě ted už 4den bolí 8čka..4roky mi rostla a ažž ted povykoukla!Ale bolí to jak das!

ahooj no není to žádná sranda moje nastávající tchýně je zubařka a tak jsem k ní včera letela s šilenou bolesti no a ejhle osmička nam začla zlobit tak mi to opichla a vypodložila a po porodu to vyškubnem i tu druhou co se tlačí :D no super..... tedka me bolí celý pant u huby .... :D jsme silné zvládnem to neboooj .... jinak asi si to zasloužil měk tě prostě poslechnout jinak to nevidím :D:D Denuliiinka

to tě lituju :\/: Se ti nedivím, že jsi mu jednu flákla, má pořádně počkat :w: Já jsem taky zubaři chytla za ruku a to když mi rejpnul do díry v zubu :spid: Zle se na mě podíval a řekl, že na ruce mu sahat nemám!! Se jim to řekne, saďourům, ale to jsou pouze instinkty.

Tak problémy ze zubama ti teda vůbec nezávidím :00: :00: . No si teda dobrá žes mu dala do nosa :s: :///: . Já si takhle dávno (asi 6let) si udělala ostudu na stomatochirurgii. Museli my vytrhnout osmičky. Sekali do kosti, pačili, lámali-tu 8,... no hrůza a děs :00: . Byla jsem tam hodinu a už mě z toho bolela celá pusa, jak my jí pořád natahovali. Dostala jsem křeč a kousla samotného pána primáře do prstů :jawdrop: . To byla ostuda. Na druhou 8 jsem šla za měsíc a pán primář se naštěstí na mně nezlobil. Naštěsti ta druhá byla ven za 30 minut. :a:

In reply to by petra 1

tak to koukám že jsem na tom byla ještě dobře,ale taky bych ho pokousala za takové trápení :one: hold to se ani stává,být doktor asi není nejlepší povolání , můj zubař si třeba stěžovat že ho nikdo nemá rád :s: je to mladý chlapík a naštěstí to taky vzal dobře tak snad příště mi nebudou muset svazovat ruce :a:

Už dlouho jsem se takhle nenasmála :qu: Málem jsem se smíchy počůrala. Máš krásný reakce a ještě líp je umíš vylíčit :one: Jinak s tebou ale naprosto soucítím :w: :w: :w: Už mi trhali všechny 4moudráky ani jeden nebyl bez problémů, ale ten poslední byl nejhorší. Páčila mi ho 45min. :00: , pak ho rozpůlila a páčila dalších 10min :O a nakonec ho musela ještě rozčtvrtit :jawdrop: a pak už ty střepy vypáčila do dalších deseti minut a pak jsem byla 14dní na antibiotikách a skoro měsíc na brufenu :( . Měla jsem kořeny omotaný kolem čelisti :sick: . Ještěže to nebylo v těhu :)
Tak přeju ať tě příště víc šetří, sadista. Ale já myslím, že už si na tebe dá většího majzla a nebude si tak dovolovat ;)
:a:

In reply to by blablablanicka

ahojky,to jsem ráda že ses pobavila :-) mě do smíchu zrovna nebylo ale teď už se tomu taky směju :s: no koukám že teda moje bolení není nic prtoi tomu jak trápili tebe :n: to bych asi utekla,jsem na tohle srab.Dělali si ze mě srandu že prý co budu dělat až budu rodit že to bude bolet víc tak jsem jim jenom řekla ať mě s tím zatím nestaší,na to mám ještě čas nějakých pár týdnů.Hold se chtěl dr. hádat že prý už to musí být umrtvené a že jsem herečka tak to jsem měla chuť dát mu ještě jednu ale v klidu jsem mu vysvětlila že teda kdyby mě to nebolelo tak ho nemlátím :///: příště to snad bude lepší,měj se hezky pa :a:

To koukám, že trhal. Já tam šla s bolestí a že mi taky bude trhat a on na to, že když jsem těhotná, tak radši ne. Že mě nechce trápit. Takže mi udělal jen to nejnutnější a bylo. Na trhání musím až po porodu.

Měla jsi to tak akutní, že ti jej trhal? Já jsem slyšela, že právě v těhu dělají jen akutní zákroky a nedávají injekci, tak ještě že jsi ji měla, představa trhání bez umrtvení musí být absolutně děs. Já byla taky u zubaře jedna plomba a za 3týdny jdu na bílou plombu na přední, tak to si tam taky odsedím a odtrpím :-(

In reply to by Radka M.

já jsem si zaplatila 3 kubíky toho svinstva na umrtvení :s: asi záleží na zubaři,říkal že po prvním trimestru už muže i trhat a lokální umrtvení ti může dát kdykoliv to nejde dál do krve.... ale slýchávám různé názory takže asi vážně co zubař to jiný pravidla.... já se přiznám že bych se ani vrtat nenechala bez injekce :n: proto jsem se ho ptala hned ve dveřích abych kdyžtak mohla utéct :s: tak ti přeju ať tě zoubky netrápí a plombování nebolí :a:

In reply to by Radka M.

mě taky trhal v těhu zub(ve 4m) a akutní to vůůůbec nebylo a když sem se ptala na umrtvovací injekci v těhu tam mi řekl ať sem v klidu že k miminu se to vůbec nedostane,ale to že na bolest si nic vzít nemůžu...a když to přišlo k sobě tak sem myslela že je po mě a 4hodiny v kuse sem ledovala a řvala bolestí a nevěděla jestli mam ležet,chodit,lozit po zdi,mlátit hlavou o podlahu nebo co hrůůůůza a kamarádce její zubařka řekla že ji v těhu když to není akutní trhat zub nebude že to není dobré a když tak že zkusí vydržet aspoň na poslední trimestr :jawdrop: tak si vyberte žé :?

In reply to by Edna

to fakt záleží na jednotlivém zubaři,každý má na to jiný názor.Akorát v těhu nesmí dělat rentgen jinak prý všechno.... mě třeba včera řekl že od bolesti si klidně můžu vzít paralen ale raději jsem nic nebrala,dalo se to vydržet naštěstí....

In reply to by kacken

Mě ho páčil hrozně dlouho,vůbec ho nemohl dostat ven zkoušel dvoje kleště a já nevím co všechno.Fakt hnus!mě paralen nikdy moc nezabral ani na teplotu tak sem ho do sebe zbytečně nervala kvůli malé.Pro mě už byl snad lepší porod který trval 43hodin než ten zub!!!

no já se modlím, aby si má ležící osmička dala s růstem ještě aspon 7-8 měsíců pauzu (teď se zase začala ozývat), jinak budu muset zbít vlastního bratra (můj zubař), já tam trpím i s obyčejným zubním kamenem...

jé jej, takhle trpět v těhotenství to je hrozný :(
Já jdu k zubaři 7května a už se nemůžu dočkat, au :00:
Pořád jsem to odkládala ale už jsem 31tt tak už musím. Taky se mooooc bojím.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka