koupání miminka-jak často?

22.04.2009

Ahojky chtěla bych se vás zeptat jak často koupete své malé miminka nebo jak často jste je koupali.A od kdy jste je začali koupat každý den?Děkuji za příspěvky :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky...
Já koupu ob den...A to z mé hlavy...Doktorka v poradně mi říkala at koupu každý den, ale jen 2x-3xtýdně mýdlem a další dny jen omývat vodou bez mýdla...Řídím se dle sebe...Určitě začnu koupat každý den, když budou vedra a malý se mi bude potit...Pak věřím, že to má smysl...

Koupeme každý den od 2 měsíce. Je to kvůli tomu, že malej je pořád pozvracený a pokakaný a mimoo to, vodu hrozně miluje. Taky ví, že se pak napapá a jde se spinkat. Usne v postýlce do pár minut.
Mýdlem ale nemyjeme, dávám do vody Balneum Hermal, mělo by to stačit. Umývá to a pokožku pěkně ošetří. Máme ekzémek, takže to pomáhá.

ahoj.Nam dr kazdou poradnu rika,at koupu denne,ze se mimca poti,ublinknou,sem tam je neco svedi,ze se pry uvolni,ale at ji nemyju mydlem cele telo,jen prdku,krk,podpazi a faldiky,no a ja ji myju mydlem jeste za usima,protoze tam obcas mlicko stece.Koupani ji bavi..stejne bych musela,protoze se mi temer kazdy den pos..randi az na zada.

koupali jsme každý den,ale doktorka mi řekla at koupu ob den,že se jim vymejvá to jejich přirozené ph i jsem to všude četla.

Koupeme denně od příchodu z porodnice. Máme 4,5 měsíce.Malá koupání miluje. Jen přijdeme do koupelny, výská radostí :-)

malé jsou 4 týdny a koupu ob den. Jinak ji jen otřu mokrou žínkou. Usíná po obojím stejně. Časem chci koupat každý den, ale zatím nevím kdy ;) :a:

Ahojky Lussi já od příchodu z porodnice koupu ob den. Všude se to doporučuje, aby se nenarušila jejich obranyschopnost.

koupu denně a to hned jak jsme došly z porodnice.je to rituálek a malá pak ví,že se jde do pelíšku.sice neleze-to je pravda-ale občas přece ublinknou nebo se pokakoší....

Já koupu každý druhý někdy až třetí den. Spaní nám to nijak nenarušuje, naším rituálem je převlíknout do pyžámka, samozřejmě vyměnit plínku, dát kapičky, napapat, chvilku pochovat, pokud neusne u prsíčka a do postýlky. Někdy ještě chvilku protestuje, ale usíná sám v postýlce. A jestli se před tím vykoupe, nebo ne, je úplně jedno. Nekoupu denně kvůli sklonu k atopickému ekzému. Jo a je mu 5 měsíců.

Tak nevím, asi to bude znít blbě - ale my koupeme 2 x týdně ... Radila nám to tak doktorka a já s ní souhlasím. Dokud děti nelezou a neběhají, tak se nemají kde ušpinit. A rituál máme od narození vybudovaný dobrý - každý den malýho vysvleču, otřu v obyč.vodě navlhčeným ubrouskem, namažu a obleču do pyžamka ...

koupeme denně....prvních asi tak čtrnáct dní jsem kluka koupala ob den, ale pak jsme najeli na rituál. hodně rychle si zvykl na to, co bude a byl v klidu. někdy ho umyju mýdlem, ale většinou jenom ocachtám ve vodě....no a od ledna nekoupeme ve středu, protože to chodíme plavat, tak aby se mi nerozmočil :s:

denně už od příchodu z porodnice... do konce 6nedělí už měl naučený rituál a mohla jsem se v noci vyspat :)

obden nebo až ten třetí den,pač naše malá měla první dva měsíce psotník z vody a ječela jako tur.. pak se to uklidnilo a koupeme normálně každý den a někdy obden-neblinkáme,takže není nic cítit:-)

my koupem každý den už od narození...myslím že se mimču i líp spinká,hezky voní a tak se aspon naučil rituál,okoupat,nakrmit a spát...koupem teda fakt každý den i kvůly tomu že Sebik je dost blinkcí :)

tak rika se,ze mimca se maji koupat ob den nebo i co tri dny, oni se neuspini,ale my koupeme od prichodu z porodnice kazdy den,mala se dost poti pod krkem nebo se ublinkne a ja nesnasim ten smrad toho mlika,takze ji koupu denne,a malou to uklidnuje,dam ji teplou vodu vic teda nez 37-ale do sestinedel mela tech 37-ona se pekne nahreje a vi ze se pak napapa a jde spinkat :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka