Termín porodu.

22.04.2009

Milé maminky,potřebuji poradit.Termín porodu mám 18.září. Podle doktora jsem teď 17 týden těhotenství. Když si to ale spočítám sama,nebo podle tabulek na internetu,tak mi vychází,že pokud mám termín v polovině září,tak teď bych měla být v 19 nebo už 20 týden těhotenství.Můžete mi prosím napsat,jaký jste týden,když máte termín v půlce září? Děkuji moc,mějte se krásně.Lucie

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky,ja jsem 21 tt,termin mam 5.9.co se tyce urceni stari tehu,tak doktor vetsinou pocita prvni termin podle posledni menses,proto se pak na utz muze ukazat tehu mladsi nez je puvodne vypocitano.doktor totiz nezna datum oplodneni,pokud ho ovsem neznas ty.druhy termin se vypocita bud podle prvnich pohybu nebo podle velkeho screaningu po 20tt.urco bude vse ok... :a:

Těhotenství trvá devět normálních měsíců,ale i deset lunárních měsíců.Proto to je trochu posunuté. :ww: Taky mi to nějak nevycházelo a tak jsem si to spočítala podle těch lunárních.Tak to taky tak zkuste. :a:

Ahojky, já mám termín 16.9. a jsem v 19tt dneska už 20tt. Tak se třebas přeřekl. Ale 17tt je málo. Tak nevim nevim. Ahojky

ahoj,jsem dneska 17+3 podle ultrazvuku a termín porodu mám podle ultrazvuku 27.9.09 a podle poslední ms 19.9.09,ale dr se přiklání k tomu ultrazvuku. No podle mě alespoň 18tt bys měla být :-) Ale víš co,doktor má vždycky pravdu i když jí nemá :-)

Ahoj,já mám termín 16.9.,mám to podle poslední menstruace i podle utz ve stejný den,no a dnes jsem přesně 19+0,tedy začínám 20 týden.Možná,že máš ten termín podle poslední ms,ale mohla jsi otěhotnět později a tak jsi podle utz v 17 tt.Zeptej se na to na příští kontrole.Měj se krásně ,zatím pa :a:

In reply to by pit

Ahoj,no já to podle menstruace namám,mám to určený jen podle ultrazvuku.Ale moc děkuji za odpověď,říkala jsem si že nemůžu být blbá já.Já se u toho mého doktora už vůbec ničemu nedivím.V pondělí jdu na kontrolu,tak ho poprosim,ať mi to hezky vysvětlí.Všem vám moc děkuji za odpověď,mějte se krásně. :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky