zubař

22.04.2009

Ahojky holky,tak mi dnes držte palečky pár dní před porodem sem se dokopala k zubaři.Vím,sem ostuda,ale mám z něj takovej strach,že bych tam nejradši nešla vůbec,určitě mě zase bude vrtat zuby,dělá to pokaždé:(musím to nějak zvládnout a modlit se že to nebude moc bolet.Přemýšlím,že jí řeknu at mě jenom prohlídne řekne co a jak a pak mi je opraví až v šestinedělí když tam nebude nic vážnýho.Zítra mě čeká hezčí prohlídka jdu na gyndu tak doufám,že se dozvím něco takovýho jako že už by mohl malej ven :s: ale při mém štěstí mi dneska vytrhá všechny zuby a malímu se určitě ještě dlouho chtít ven nebude :///:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Já se tam taky pořád chystám!!! Jenže jsem srab!!! Vím totiž co mě čeká budou mi rvát kořen!!! Vylomil se mi zub a zůstal tam jen ten kořen!!! Taky bych si měla pospíšit jsem už 37tt!! tak ať ti to dopadne!!! :a:

In reply to by Martina.K

tak tvé pěsti pomohli:)měla sem jeden kaz,ale doktorka řikala že je tak malí že se tomu ani tak říkat nedá takže to vrtání vůbec nebolelo seškrábla mi trochu zubní kámen a to sem taky necítila.Návštěva byla uplně bez bolesti.Měla sem štěstí ted ještě v noci začít rodit nebo se zitra dozvědět u doktora,že to vypadá na porod a budu ta nejštastnější:)takže moje rada:nebojte se zubaře děláte to pro mimi já tam nebyla čtyři roky a dopadla sem na jedničku :qu: takže to asi půjdu zapít jedním malím pivem mám na něj celkem chut :°°//: :s:

ahoj, já musím 2x v těhu na prohlídku. Byla jsem asi v půlce teď jsem 38.tt a k zubaři jdu 28. dubna, tak doufám, že už to ani nestihneme. Já jsem hrozný strašpitel. Nenechám si nikdy píchnout ani injekci radši trpím. Injekce se bojím víc jak vrtání :?

In reply to by venda7

tak to já si radši nechám píchnout 10x injekci než jednoho zubaře ;) no jo musíme to nějak přetrpět,ale fakt se mi tam nechce mám ztoho depku už od rána :? ještě ktomu sem tam poslední na řadě tak snad se na mě nebude chtít moc vyřádit kdyby mě vzala ráno tak už to mám za sebou ale jdu tam až v 15:40 takže celí den čekám na zubařskou popravu :\/:

In reply to by Timíšek

Tak já mám naštěstí šetrnou zubařku a když zjistila, že jsem těhotná byla hrozně nadšená. Minule mě žádné zuby teda nevrtaly, ale zase na oplátku si užívám s osmičkama. Jedna už mě roste celé těhotenství a je to opravdu nepříjemné. Nemůžu si vzít žádné léky proti bolesti. Nejhorší byla zima když jsem přešla z venku dovnitř.myslela jsem, že umřu...

Ahoj, nejsi ostuda. já se taky teprve chystám a jsem 31tt. Ze zubaře mám děsnou hrůzu. Tak snad to nějak přežiju až se objednám. No já bejt tebou tak to vrtání přetrpim už teď. Jakmile budeš mít v těle zánět, tak můžeš lehce chytit zánět prsu-a věř že to neni žádnej med..Já jsem sice měla zuby zdravé, ale zánět jsem chytla (bylo to díky mé hlouposti).Svolila jsem že si prarodiče mohou vzít malýho na víkend. Ještě jsem kojila a bláhově si myslela že mi bude stačit odsávání. No nestačilo a pak mi bylo strašlivě špatně a nikomu bych to nepřála :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky