informace pro maminky spadající pod Ostravskou OSSZ

21.04.2009

Ahojky a maminky, moc vás nepotěším, ale mám pro vás nové informace ohledně vyšich mateřských, za dudem vám přijde částka adekvátní k datu od 1.4 do 7.4 (tj peníze za 7 dní) posral se jim v Ostravě program a zbytek peněz tedy od 8.4 do konce dubna vám prý příjde s květnem. Takže jsou to fááákt šu....i, hlavně pevné nervy!!!!

Pokuď to tak bude tak budu mít fakt radost. Malý má narozeniny 1května tak,že čekám na peníze jak na smilování..

In reply to by Kameliee

A přišla ti celá?????Mamka se totiž v práci dívala do PC, protože kámoška spadá pod Ostravu a měla tam uvedený datum od 1 do 7. tak tam volala, nějaké ostravské kolegyni a ta jí řekla, že špatně zadaly datumy, takže všechny mateřské přijdou takhle, ještě je otázka jak dlouho na mateřské jsi, ta kámoška teď bude brát první měsíc, je otázka, jestli nespadáš ještě do loňského roku, no je v tom zmatek.

In reply to by barushe

Mateřská mi přišla celá.. Mateř.mám už rok. Je to zmatené tohle si nemůžou dovolit.. Maminka ktera žije sama s dítětem by jak uživila mimi za peníze ktere dostane jen za 7dnů.

In reply to by Kameliee

no tak to je v pohodě, to je tím, že tě mají ještě zadanou v minulém systému, což běželo v pohodě, takže aspoň někdo, horší to budou mít letošní maminky, tak jsme to konečně daly dohromady!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky