Co to zase je???

22.04.2009

Ahoj holky. V pondeli jsem byla na kontrole a od te doby lehce spinim. Vcera vecer a v noci me bolelo bricho jakoby na menstruaci, ale zaspala jsem to a dneska rano uz v pohode. Akorat ze me pro zmenu vyteklo male mnozstvi vody s trosickou krve (ale fakt male, jako kdyz si "cvrnknete" do kalhotek), ale vubec nic me neboli. Jsem zmatena jako lesni vcela. Nemela jste to nektera taky tak? :-) Diky moc za reakce, jsem lehce vyjukana :-)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky .... záleží na tom jak moc špiníš, jestli to spíš ustává nebo ne. Ja měla přesně to samé po vyšetření v 39.tt. Chodím vždycky v pondělí ráno .... zaprvé to vyšetření bylo velmi nepříjemné (kdybych tam na tom křesle neležela, tak jsem se mu tam sesypala) a celý den jsem měla bříško takové citlivé. Vecer kolem 6 se mi objevilo špinění a to trvalo až do úterka a to pak postupně vymizelo. Ja myslím, že pokud to nemáš horší a horší (a to bych asi neváhala a jela do prdnice), že to bude následek toho vyšetření. Doktor mi říkal, že se to běžně stává, že čípek je velmi citlivý a prokrvený. A pokud se ti rozjede porod, tak mimčo už je hotové a vše bude vpořádku ... uvidíš. Takže snad jsem tě trochu uklidnila papa a držim palečky. Ja na to taky čekam každým dnem.

ahojky jak ja byla v 39tt na kontrole tak mi dr taky říkala že mužu špinit..a říkala pokud to bude hněde nebo růžove je to normalni.pokud by to byla krev mam hned jet..takhle mi to řekla.

Ahojky,
já už mám doma sice skoro ročního cipíska, ale s tímhle ti neporadím, mně se to nestalo.. Nicméně si ve 39tt, tak bych to asi nepodceňovala... jak nám ro říkali v porodnici.. "radši přijet desetkrát zbytečně než jednou a pozdě" :wink: .. tak hodně štěstíčka...
Danielle a Filípek

Ja ti nevim ale ja pri prvnim taky jela do porodnice bez bolesti...a mam doma synka :-) treba to uz je nejaky naznak porodu...co takhle navsteva porodnice????

Michalka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka