krev

22.04.2009

Tak jsem se vrátila z té krve- HCG. Jsem opět nervní a zklamaná. Ptám se sestry, kdy si můžu zavolat pro výsledky: A ona, že prý volat nemám, že záleží spíš na ultrazvuku, co budeme dělat příští čtvrtek.....a že mi je výsledek bez něj k ničemu.......já to nevydržím

Teda ty sestry jsou příjemný jak ostny v pr.... :n: :n: :n: To vis ze jo, vyprdni se na ni a nech se prepojit k doktorovi ... :°: drzim pesticky :ww:

Kašli na sestru, ta ti nemá co radit, zavolej přímo dr. - že chceš mluvit s dr, a řekni mu, že jistě chápe tvoji nervozitu a že bys chtěla znát výsledky hCG ještě před utz, když ti dnes nabrali, tak zítra dopoledne by mu měli už jistě výsledky doručit, tak tam zítra zkus brnknout a mluv s ním. TT máš hezký - čárka sílí, tak snad je to dobré znamení a jen jsi byla příliš brzy na utz vzhledem k ovulce.
Držím palec!
(ještě mě napadá zavolat přímo do laboratoře, kam asi oni krev posílají - nejbližší špitály obvolat laborky)

Jani nevěš hlavu beruško, na sestru se vyprdni, nechápu proč na tebe byla taková to HCG je důležitý kdyby to bylo mimo tak by nestoupalo a mělo nižší hodnoty tak nechápu proč ti něco takovýho navykládala. Nevím jak je to u vás ale u nás ve městě chodí všechny výsledky a odběry od všech doktorů do labolatoře do nemocnice jestli to máte taky tak tak by sis tam mohla zavolat jak ta hodnota vypadá.Držím pěstičky at to dobře dopadne.

Ahojky, tak přístup sestřičky je opravdu hodně divný... jinak čárečka samozřejmě může sílit i při mimoděložním, ale to taky pak sílí bolesti, které přechází v nevydržitelné křeče.....takže neboj, určo bude vše ok.... jen je teda divné, že je moc nezajímají výsledky krve, kamarádce právě přesně podle krve poznali, že se něco děje a to byla teprve týden po vynechané ms.... hned šla do nemocnice, protože hcg bylo prý strašně nízké a tam zjistili, že je to mimoděložní... takže přístup sestry je opravdu hoooodně divný..... držím palec, aby bylo mimi tam kde je

co to je za sestru :jawdrop: , není nějaká vadná. Ale neboj, když Ti // krásně sílila, tak je určitě vše v pořádku ;) . Snaž se být v klidu, to je teď pro :cc): to nejdůležitější. :k:

In reply to by KackaTP

A nemůže se třeba stát, že čárka zesílí i když je to mimoděložní???? Asi určitě ano........že???!!! To je hrozný!!! Já mám vážně nutkání jít ještě jinam na gyndu.......

In reply to by Janča24

Ahojda Jani, to máš teda fakticky trápení, viď? Možná bych jinou gynekologii zkusila, aby jsi měla víc názorů. Nebo pohotovost? Stěžovat si třeba na bolesti a zajít tam? Kašulík se nám někde fláká a my si nevíme rady, viď? Hlavně, aby všechno dopadlo dobře a mimi bylo a bylo tam, kde má být. Moc držím palečky.

In reply to by Naděnka

Kašulík měl úřední jednání ve FN :)
Já bych radši nikam na pohotovost s bolestí nejela, protože by si ji tam hned nechali! Podezření na mimotěhu plus bolest, to by tam ležela jasně, to za to nestojí, když problémy nemá.... zkusit sama laborku nějakou a zaplatit za to, a do 2-3h má výsledek, to je taky řešení :)

In reply to by Janča24

Jestli máš pocit, že chceš jinam a že mají blbý přístup, tak bych klidně jinam šla. Podle mě při mimoděložním nezesílí tolik, jako zesílila Tobě ;). A mám pocit, že při mimoděložním by Tě bolelo břicho. A pro svůj klid bych dneska odpo zavolala sestřičce, jestli mi může říct výsledky té krve. Pokud Ti je neřekne, tak bych si normálně došla na placené odběry. Já už jsem taky byla, když jsem měla podezření. Stojí to cca 200 Kč.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka