ještě 1 kontrolní test

21.04.2009

Měla jsem doma ještě jeden těhu. test, tak jsem si ho udělala...... aspoň mám teď lepší náladu, protože druhá čárka je mnohem silnější, jak ta kontrolní........ Doufám, že se vyloučí to mimoděložní těhotenství a já už se budu moct opravdu jen radovat :-) Přikládám fotku.......ale je mázlá

Já myslím, že to bude dobré! :) stoupá ti hCG - sílí čárka, nemáš bolesti na straně podbřišku, já to vidím tak, že v nejhorším bys měla cystičku ve vaječníku a k tomu zdravé těhu. Ta cyta se stejně vstřebá a nebud vadit. Ale tajně si myslím, že dr. nebude nejlepší sonografista, zažila jsem i dr. kteří mi popisovali bůhvíco, a na lepším stroji na klinice tam už nebylo nic.
:one: :k:

no tak vidíš....vše bude v pořádku amimi taky bude tam kde má být...podle testíku očividně HCG stoupá tak si to ted užívej a nemysli na nic špatnýho......
Jana s rodinkou :)

tak to je krásná dálnice :qu: . neboj, vše bude v pohodě, jinak bys neměla takové krásné // :\x: :qu: :\x: . Tak buď hezky v klidu ;)

Jani, super, určitě je to OK, uvisíš že to dobře dopadne. Kéž bych to samý mohla říct i o sobě... :a:

Ahoj Jani, jsi určitě těhotná, já když zjistila dvě čárky na testu, tak jsem si zkočila na krev,aby mi to potvrdili, řekli že mám HCG víc jak 1000 a tak jsem volala k Dr. a ta mě objednala až na 8tt a to už vše krásně viděla, takže i já doporučuju nechodit k Dr. moc brzo, pak se holky zbytečně stresujou a stejně to dobře dopadne. Chovej se jako těhulda a nad ničím jiným nepřemýšlej uvidíš že vše dobře dopadne. Držím pěsti.

Krásná čárečka ..... a neboj, všechno dobře dopadne, musíš tomu věřit. Já jsem jak plašan letěla na gyndu hned po první testu (5tt) a udělala jsem chybu :-( těhu jsem byla, ale bylo to moc brzo.... takže jsem si prožila cca 14 dní ve stresu, kdy byl vidět pouze váček a plod ne a nechali mě v tom, že je to asi zamlklý potrat.... pak se tam plod objevil i se srdíčkem ( 7tt) a teď jsem v 16tt a zatím je vše v pořádku :-). Příště půjdu na gyndu až v 8 týdnu, abych si ušetřila ty nerváky.....takže držém pěsti :h:

Ahojík Jani...no vidíš pěkná tlustá čárečka, bude to oki uviídíš. ;)
Já jsem testíky odložila v den menzsky ..radčí :s: určitě bych plašila zase :s:
jsou tam // a pěkně sílí a to mi stačilo.
Ale dle toho testíku Ti HCG pěkně stoupá.Takže super :one: :)

Ahoj Jančo,
no nádhera!!:-) Přeju aby vše bylo tak jak má o.k. Žádné mimoděložní....pryč s ním!!! :-) A aby sis užila krásných 9 měsíců (vlastně necelých 9 měsíců) :-)

Moc a moc gratuluji! Ta čárka je teda pěkně výrazná. Tak vítej mezi těhulkami, hlavně ať se mimčo drží a hezky roste. Hodně zdravíčka vám oběma!

no vidíš věřím tomu, že to bude vpořádku Dr. tě akorád připravil na všechno ale mimiško je určitě tam kde má :one: ten testík mluví za vše :k:

nejdřív Ti moc gratuluju. Ta druhá / čárka je krásná. Přeju Ti ať to dopadne dobře a miminko ať je tam kde má a krásně roste. Kdy jdeš k doktorovi?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka