KLMM - holčiny, tak co váha + v čem spinkají vaše dětičky?

21.04.2009

Ahojky holky, tak jsem ráno stoupla na váhu a zděsila jsem se. Stále 74 kg na 163 cm, je to hnus. Vypadám jak :pig: :pig: :pig: , do ničeho se nevejdu, dietu držet nemůžu, pokud se chci ještě rozkojit, ach jo....
Navíc se to teď zase hádá v rodině, k bráškovi se vrátila jeho přítelkyně, se kterou má dítě a která jeho a jeho syna z prvního manželství minulé léto opustila kvůli diskotékové lásce a ten pitomec jí vzal po půl roce zpátky a už si s ním zase pěkně oře (je dost finančně náročná a slepice, s bráškou jsme se kvůli ní rok nebavili, protože jsme si spolu nesedly, ona mi pořád vyčítala, že mám VŠ, tak si prý myslím, že jsem chytřejší, než ona s nedokončeným učňákem, což nebyla pravda, jen jsem v té době měla jiné zájmy, než jsou šminky a značkové oblečení, tak si nebylo moc co spolu říct), nicméně z rodiny jsem teď tak nějak jediná, kdo se s ní baví, mamka jí nemůže zapomenout, že synovce psychicky týrala a nakonec je oba s bráchou ze dne na den opustila a naši se museli o malýho starat, aby brácha mohl chodit do práce. A nakonec se k němu vrátí a brácha ani pomalu nepřiveze malýho našim ukázat, přitom on mamce volal, že by k nim rád jel. Navíc se chtějí v červnu brát a naši rovnou řekli, že na svatbu nepůjdou a ségra taky. Oni všude dluží (tátovi, mě, půjčky na všechno co mají), před výplatou si ode mě nebo mamky chodí půjčovat, ale budou mít min. 50 hostů, šaty si musí madam nechat ušít a brát se budou na zámku (podotýkám, pro oba je to druhá svatba)..... Tak mi to jen tak připadá, že tohle už se tak nějak nesrovná, brášku nepoznávám, když byl bez ní, tak to byl zase ten kluk, se kterým jsem vyrůstala, teď když se s ním bavím, tak nemluví, je zaraženej, nebo se kouká na ní, co na to ona, když mi telefonuje, tak tam slyším, jak ona na něho křičí, komu zase volá, nebo nám mluví do rozhovoru. je mi z toho smutno :§)

Jo a mám dotázek, děvčata - spikají vaše dětičky ještě v kolíbce, naše teda zatím ještě jo, A dáváte je do rychlozavinovaček, nebo už jen pod peřinku?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky