Asi se zblázním

21.04.2009

Ahojky holky,to čekání je fakt na zabití,termín mám za týden,ale co budu do té doby dělat opravdu nevím :n: dneska opravdu nevím co dělat a do čeho píchnout možná půjdu mýt okna,ale to bude opravdu z nudy.Sem pořád sama doma a když ten můj přijede z práce je to vlastně pořád stejné :( už mi ztoho hrabe.At už je ten malej venku :||): vůbec nic mě nebaví a začínám být pěkně podrážděná.Já už chci porodit,protože tohle čekání se nedá :s: vy ste na tom asi podobně že?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, já mám ještě 16 dní, ale taky mám pocit, že se doma už zblázním. Ato odpoledne přijdou děti ze školy a ze školky, ale stejně už toho mám dost. Na manžela jsem večer protivná, ještě že to bere dost s nadhledem :///: . Dnes jsem jela na kafe a zákusek se sestrou, a bylo to příjemné vypadnout mezi lidi i když už se docela bojím jezdit autem někam dál. Asi jsme na tom na konci těhu všechny stejně tak se měj moc hezky a brzy mimi v náručí.

ahojki já jsem 40+5 a pořád nic poslední týden už jsem taky vyřízená,protivná,znuděná mám umyté i ty okna pořád jak blbá uklízím vysávám peru žehlím a hlavně z nudy peču a pak se cpu :hu: včera mě zase poslali domů malá je prostě spokojená :cc): no ani ten sex nezabírá :( do pondělka mě nechají trápit pak už jdu na vyvolání tak nezbývá než čekat přeji pevné nervy ten konec je prostě nekonečný :\x:

ahoj, to je normální pocit před blížícím se porodem. Počkej jakej to bude stereotip až budeš mít mimčo-taky to dost často leze na mozek-tak se nato připrav :///:
Jinak mytí oken bych asi vynechala-teda záleží kolik jich máš. Je pravda že to můžeš dělat pomaloučku a s přestávkama. Ale asi bych se bejt tebou sebrala a šla se projít nebo si sedla na zahrádku a relaxovala. Máš možná poslední týden, kdy si pořádně můžeš odpočínout, tak toho využij. Na tyto chvíle pak budeš vzpomínat :a:

jen si uzivej, ze mas jeste brisko, muzes si jit kam chces a kdy chces. Az se ti prcinek narodi, nehens se ani v klidu na zachod, to mi ver :D
Takze hod nozky nahoru a odpocivej co to da, uklid ti nikam neutece ;)
Papapa a at te prcek u porodu moc netrapi :k:

Jsi blázínek týden před porodem lézt někde po oknách? Jdi se projít je krásně, buď ráda že nemusís sedět v práci. Ale ty okna si prosím tě opravdu rozmysli :ww:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka