KLMM - holčiny, tak co váha + v čem spinkají vaše dětičky?

21.04.2009

Ahojky holky, tak jsem ráno stoupla na váhu a zděsila jsem se. Stále 74 kg na 163 cm, je to hnus. Vypadám jak :pig: :pig: :pig: , do ničeho se nevejdu, dietu držet nemůžu, pokud se chci ještě rozkojit, ach jo....
Navíc se to teď zase hádá v rodině, k bráškovi se vrátila jeho přítelkyně, se kterou má dítě a která jeho a jeho syna z prvního manželství minulé léto opustila kvůli diskotékové lásce a ten pitomec jí vzal po půl roce zpátky a už si s ním zase pěkně oře (je dost finančně náročná a slepice, s bráškou jsme se kvůli ní rok nebavili, protože jsme si spolu nesedly, ona mi pořád vyčítala, že mám VŠ, tak si prý myslím, že jsem chytřejší, než ona s nedokončeným učňákem, což nebyla pravda, jen jsem v té době měla jiné zájmy, než jsou šminky a značkové oblečení, tak si nebylo moc co spolu říct), nicméně z rodiny jsem teď tak nějak jediná, kdo se s ní baví, mamka jí nemůže zapomenout, že synovce psychicky týrala a nakonec je oba s bráchou ze dne na den opustila a naši se museli o malýho starat, aby brácha mohl chodit do práce. A nakonec se k němu vrátí a brácha ani pomalu nepřiveze malýho našim ukázat, přitom on mamce volal, že by k nim rád jel. Navíc se chtějí v červnu brát a naši rovnou řekli, že na svatbu nepůjdou a ségra taky. Oni všude dluží (tátovi, mě, půjčky na všechno co mají), před výplatou si ode mě nebo mamky chodí půjčovat, ale budou mít min. 50 hostů, šaty si musí madam nechat ušít a brát se budou na zámku (podotýkám, pro oba je to druhá svatba)..... Tak mi to jen tak připadá, že tohle už se tak nějak nesrovná, brášku nepoznávám, když byl bez ní, tak to byl zase ten kluk, se kterým jsem vyrůstala, teď když se s ním bavím, tak nemluví, je zaraženej, nebo se kouká na ní, co na to ona, když mi telefonuje, tak tam slyším, jak ona na něho křičí, komu zase volá, nebo nám mluví do rozhovoru. je mi z toho smutno :§)

Jo a mám dotázek, děvčata - spikají vaše dětičky ještě v kolíbce, naše teda zatím ještě jo, A dáváte je do rychlozavinovaček, nebo už jen pod peřinku?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky Ivi!!!! Jó láska, té se nedá poručit....můj švára si taky zažil svý...brali se v 18ti, hned dítě a do roka rozvod...prostě hnus...ale to by byl příběh na knihu....Freud by si smlsnul....tvůj brácha bude muset asi padnout na hubu, aby pochopil, ale jednou fakt padne, takový je život....jinak, malý mi spinká od narození v postýlce, do 6ti týdnů v zavinovačce a potom už ve spacím pytli(teď zima, jaro zateplený a mám už i tenčí)...já toho prďolku každý den ráno v té postýlce hledám, neustále cestuje a kdyby byl jen pod peřinou, měla bych strach, že se udusí...pa, pa
Jó holky!!!Jak to tady čtu, stále hubneme, co????Jéžiš, já bych taky chtěla...mám ještě 3kg navrch...před těhu 50kg a teď 53kg...bříško ještě není OK, jinak měřím do 165cm...sem se nějak neměřila

ahoj Ivco, bohuzel vam nezbyva nez cekat jestli i bracha pochopi, ze to neni zenska pro nej. nez ji prokoukne. protoze kdyz mu to budete porad predhazovat a tlacit na nej, tak ho nadobro ztratite. my spime v postylce ve spacim pytli. a ja mam stale jeste 5kg nahore. ja jsem dlouha jak stozar, mam 182cm a ted mam 67kg. pred tehotenstvim jsem mela leta 62kg. chtela bych je zpatky. bohuzel cviceni mi nehrozi, nemam na to vubec energii, tak aspon mene jim a nejim uz sladky.

Ahoj. To je hrozný příběh. Je mi to líto...ale asi se s tím nedá nic dělat, i když chápu že byste udělali cokoliv, aby se na ní vykašlal.... Tak držím palce, aby prokouknul (a co nejdřív)

Mě malej spí v postýlce a pod peřinkou ale teď jak začal kopat nožičkama, tak jsem mu koupila v Ikee takovej fusáček a asi bude spát v něm a pod dekou. taky jsem mu vyměnila polštář. Měla jsem takovej naducanej, ale koupila jsem v Ikee (ať žije Ikea :-) ) takovej tenčí, aby se mu dobře otáčelo na bok. Ještě to nedělá moc často, ale dělá to. A teď usnul v kanapi (co máme z Ikey :-D ať žije product placement, ale já pro ně fakt nedělám :-))) ) opřenej o polštáře. Pořád brečel a jen jsem ho takhle napůl posadila, aby mohl koukat okolo a přestal brečet, tak usnul. A to podotýkám, že ty polštáře nemáme z Ikey, ale z Makra :-P
Teď si připadám jak ta Tvoje budoucí švagrová (nebo snad né), co se musí pořád bavit o značkách :-P

já dávám malou 3,5 měsíců na spaní pořád do zavinovačky. Příjde mi to takové lepší a malá by si peřinu pořád odkopávala. Váhu řeším pořád, ale dala jsem se na cvičení a taky už jsem vyjela na bruslích. Ale na svou výšku 176cm mám teď váhu 65kg, takže to zas až taková hrůza není. Trápí mě spíše ta pneumatika a taky boky, snad to bo léta vypilujeme. Ale raději budu tlustá a mít mlíčko než být hubená a na sunaru. :a:

spinká v postýlce,přes den sem tam pobude v koši,ale tam teda neusne a spí ve spacím pytli nebo jen pod peřinou

Ahojky Ivi, no jo, brácha je prostě zaslepený a vyplásklý, že se ta jeho vrátila. No a toho ta jeho mrcha opět pěkně využije... Takový známý začarovaný kruh. Abych pravdu řekla, taky bych si vybrala jinou švagrovou, protože si myslím, že by si brácha zasloužil úplně jiný typ holky, ale co naděláš, chlap to prostě vidí jinak. Už jsou spolu snad dvacet let, oba tak nějak nespokojení, ona si dělá co chce a brácha stále dělá, co ji na očích vidí, aspoň mě to tak připadá. No a na jejich 13 letém synovi se to trošku víc podepisuje a vůbec na vztazích v rodině... ach jo, jako by to nemohlo zůstávat mezi těma dvouma, co? Tak snad tvůj brácha procitne dřív, než ho ta jeho zase úplně vysaje a půjde svou cestou:( Moc bych vám to všem přála :)
No a váha - já ti asi hubnu člověče. Sice nevím jak váhově, naše váha je nějaká poblázněná a pokaždý váží něco jinýho. Bohužel ale hubnu na špatných místech. Dnes jsem zjistila, že mi padají kalhoty bokovky, které mi před těhotenstvím byly akorát. Takže moje prdel, kterou odjakživa žádnou nemám mi mizí a ten vytahaný pupek mi asi zůstane napořád :s: To je teda souměrnost :n:
Jinak Viktorka spí v postýlce, někdy jen v overálku přikrytá dekou a někdy ve spacím pytli. Ze všech zavinovaček už dávno vyrostla, je to jedlík :a\|: :a:

Ahojky Ivuš,s tvým bráchou je mi to líto.Láska je holt láska!!!!
Já mám stále mín než když jsem otěhotněla,ale břicho mám pořád takové rosolovaté.Neni vubec pevné :\/:
Eliška v kolíbce nespí už hodně dlouho,už se mi do ní nevešla.Spinká bez zavinovačky,tu jsem používala tak 4 týdny a pak už né.Takže spí přez den hodně v kočárku a večer v postýlce.

In reply to by kopretina2

Ahojky kopretinko, to u ní není o lásce, ale o zaslepenosti, jen nechápu, když ho jednou takhle odkopla, že jí vůbec vezme zpět a že ona se nestydí vrátit chovat se, jako by si na půl roku neodskočila k jinýmu... Na to já bych teda neměla žaludek....
Tak tu váhu tiše závidím, já mám špeky všude, i když P. mě přesvědčuje, že né... Ale Natýsek dostane tenhle týden lehátko od FP, takže maminka bude moct aspoň chvilku cvičit (jestli se jí tam teda bude líbit...)
Já jí mám právě pořád v kolíbce. naučili jsme si jí usínat při houpání a už jí začíná být malá (když vy tady všichni máte cvalíčky a dlouhány, tak vám z kolíbky vyrpstli dřív, než ten náš prcek:)

In reply to by ivca.konik

To máš dobré, že Tě přesvědčuje, že né. Mě ten můj koncentráčník (úplně kost a kůže) neustále oplácává a směje se mi. Jak to nedělám, řekla jsem mu minulý týden, že mě sere. Tak asi poznal, že to přepískl a na pár dní dal pokoj, ale včera mě zase bral za pneumatiku :-(((( gr!

In reply to by ivca.konik

Ivanko,sestra měla Zuzku v kolíbce do pul roka a já ve třetím měsíci jí dávala pryč.Už nám byla malá.
Taky jsem si říkala jak budu cvičit až Elča usne a jsem tak unavená,že jdu spát taky.Vstávám k ní v noci každé dvě hodinky.Jo s tím houpáním,snad se jí bude líbit v postýlce bez houpání.

no jo laska je holt mocna carodejka a ty s tim asi nic neudelas, bracha nato mozna jednou prijde,ze udelal chybu,ale ted si stejne neda rict,jestli je zamilovany.Ty to neres,protoze stejne nic nevyresis, musis se s tim smirit a doufat,ze to dopadne pro vas vsechny dobre
Jinak s vahou nevim,jsem taky jako cunik,hihi merim 164cm a vahu jsem mela vzdycky do 55kg, v druhym mesici tehu jsem mela 59,to jsem zjistila ze jsem tehotna a pak mi to vyskocila na 78kg tem nevim kolik mam,neco jsem shodila,ale moc ne,mam poradny pupek,prijdu si jak v patym mesici,prdel ani nemluvim,ale snazim se nejist sladky a nejak to snad dopadne,ale po trech mesicich co by clovek chtel za zazraky ze.... :s: :s: ,i kdyz ja bych ten zazrak brala vsema deseti,chci se dostat aspon na tech 58kg.
Jinak mala v zavinovacce nespala uz v porodnici,uplne to nesnasi,spi jen pod lehkou dekou.A kolibku jsme nemeli,spinka bud v kocarku nebo v postylcce,kdyz nekde usne tak ji prenesu, jak pise Lenki,zapnu monitor dechu a mam klid.
:qu:

In reply to by krevetka

Já vím, krevetko, že s tím nic nenadělám, ale štve mě to, že de facto bráchu zase nemám, mám ho moc ráda:(
Pro mě bude zázrak, když se dostanu na svoje do podzimka, v létě radši nebudu vůbec vylézat z domu....Chci aspoň na 60 kg, abych mohla nosit normální oblečení. Ještě, že se teď aspoň trošku schovám za kočárek, to je dobrý krytí:)

hoj Ivco,
tak to mas take tezke s tim brachou... snad se casem umoudri, dojde mu to a bud ji srovna, nebo posle do pr....
JInak ja mam 164 cm a stale 60,5 kg... coz je 2,5 kg jeste navrch nez co jsem mela pred otehotnenim. Nicmene, snad se mi to podari shodit na tech idealnich 55 kg... no uvidim.
Emmicka uz asi 2 tydny spinka v postylce bez reduktoru.. pred tim spinkala v postylce s reduktorem....
Od zacatku pouzivam perinku, zavinovacku jsem nikdy nepouziva. No a kdyz usne jinde.. okamzite ji prenesu do postylku.. kvuli babysensu... jinak bohuzel ja nejsem v klidu :)
Tak ahoj,krasny den .. Lenka
Ps: hlavu vzhuru.. vis on to urcite bracha casem pochopi.. jen to chce bohuzel cas... pa

In reply to by ivca.konik

ahoj Ivco... vsak to si jen tak rikam, ale zatim pro to abych zhubla nic nedelam... kvuli kojeni.. jo holky, myslim si , ze jsem tak rychle skoro vse shodila jen kvuli stresu... nejvic to slo dolu, kdyz jsem byla s Emmickou v nemocnici.. ja skoro nemohla jist, furt jsem tam brecela a mela uplne zavrenej zaludek...takze bych ted klido mela radeji nejake to kilco navic .. :)
Ja vzdy nejvic hubnu stresem.. kdyz se mi pred par lety rozpadl vztah s mym byvalym (velikanska laska a skoncilo to JEN kvuli nemoci - paranoidni schisofrenie) tak jsem behem 2 tydnu spadla na 52kg... coz jsem nikdy predtim nemela. Proste nejim.. jen se mi chce zvracetr a furt brecim... no nic.. moc to sem nepatri...
takze klido nejake to kico navrch, ale byt krasne, usmevave a pohodove maminecky :)

In reply to by Romanca

hehhehehe, nicmene zustala mi celulitida... takze take zadna nadhera...a mam tlusty stehna.. fakt.. zadek mam normalni, takze vsechny kalhoty jsou mi narvany na stehnech a volne pres boky... no nadhera... a brisko je take jeste trochu vytahle...

In reply to by krevetka

hehhehehe.. 180cm, no uprime brala bych tak tech 172, ale co nadelam, jsem prcek :)
JInak dik za komplimenty... to vis.. udela to dobre..... zvlast kdyz mi je fakt nikdo nedela... teda jako ten muj... on na to proste neni, ani mi nerika ,ze me ma rad a tak , ale beru to,vzdycky takovej byl a kdyz si nahodou postehuju tak me to tele vezme za ruku ,diva se mi do oci a jak z telenovely, prehnanym hlasem na me.: .. lasko.... vis ... moc te miluju... ... ;) , tak ho pak se smichem poslu do prd.... a je to :) .. no tele je to :)
jinak ty jsi take kocour, na te fotce v bilem ;) :)

In reply to by lenki

ja se z tebe poseru smichy :s: ,tak si budeme pochlebovat navzajem :qu: .Ne tak ten muj, mi sice stale dokola nerika,ze me miluje-to uz musi byt,ale myslim,ze urco kazdy den nam rika,ze nas ma moc rad a ze jsme jeho kocicky :cat: .Ale kdyz ma hodne prace a neni porad doma,tak si z nej delam vzdycky prcu,ze az se vrati,tak tady bude jiny tatulda,ktery s nama bude doma a bude si s nama povidat :s: ,tak si ke me vzdycky sedne,udela oci a rika mi "Draha moje,pojd sem,musime si ted hodne povidat" :qu: ,tak to se taky valim smichy po zemi a poslu ho do haje,jinak je hodny,ale mohl by byt trochu vice poradny,co se tyce uklidu,tak to mu zrovna moc nerika,holt byl zvykly,ze jeho maminka se o vse postarala,ted uz je to teda mnohem lepsi,nektere veci uz dela pravidelne aniz bych mu to musela stale rikat,ale treba co je mop na vytirani to mu nic nerika :s:

In reply to by krevetka

hehhehehhe, tak to jsou teda romantici :)... no jo, ten muj je take trochu bordelar... on ma treba zvyk, ze si utre ruce a hodi rucnik na zem.. takze za den mi spotrebude klido 5 rucniku... mu rikam,ze neni v hotelu.. ale s tim nic neudelam :)
Nicmene kdyz je zapotrebi, tak zvlada vse.. i zehleni i vytirani...:), coz jsem ocenila, kdyz jsem byla v porodnici nebo pak s Emmickou v nemocnici.. pral ji a zehlil a vse mi nosil.. no na 1 :)
Jinak Emmicku furt nucha a rika ji jak ji ma rad :),kupuje ji prvni posledni , jen na me uz toho nuchani nezbyva :)... on proste rika, ze reci jsou na nic a ze mi to dokazuje kazdym dnem... coz je asi fakt. Ale nekdy to udela radost... co si budem :)
no , to jsem ho vymalovala... to vis, ze neni jen super... nekdy se hadame , dokaze byt hnusnej, ale hlavne ,ze se pak usmirime :).. no jako asi v kazdem vztahu... nic neni jen cerne nebo bile... :)

In reply to by lenki

to by ani nebylo ono,kdyby to vsechno bylo porad dokonaly...Jinak mi se nejak nehadame,to spis ja ho vzdycky popichnu s tim uklidem,ale jinak ne.On by to taky zvladl,ale vzdycky rika,ze ja to stejne udelam nejlip,tak to radsi necha na me,jinak vytiral asi jednou a zehlil taky,jinak ale pravidelne chodi s kosem-to ja vubec-chodi na nakup,vypere,ale jen kdyz je potreba a prevlika periny,to me nebavi,jinak zbytek je na me.Jinak malou taky porad mazli,me uz tolik taky ne,ale co,at si ji uziva,dokud to mala chce :///: .Male taky hodne kupuje,nebo spis mi dava penize at ji neco koupim,ale pak mi rekne,ze ji toho kupuju moc,ze bude rozmazlena,tak si vvber :qu: ,ale me toho taky kupuje dost,takze v tomhle smeru si absolutne stezovat nemuzu.Oni ty chlapi jsou stejne takovy zvlastni stvoreni,ale bez nich by to taky nebylo ono.Rikas ze mate doma obcas poradnou Italii :P ,on je Ital nebo tam jen bydli a je Cech?

In reply to by krevetka

jo, jo zvlastni stvoreni... bozi hovadka :)....
jinak je to ital.. a ja ,jak tvrdi moje maminka, mam take it.povahu.. (hned ohynek u zadku ) tak mame takove it. manzelstvi :) ... to vzdy nasi koukaji.. pohadame se do krve a po 10min. jako by nic :)
no jak pises, tak mas doma super chlapa :) , toho si musime vazit..... sice maji chybky.. ale kdo nema, ze :)a hlavne ,ze nas a hlavne ty nase drobecky maji radi
ppapapapap

Ahoj Ivčo, to je na pytel. jenže lásce neporučíš, kor když mají děti. Svagr taky chodí s takovou pipkou mladou blbou, nefachčenko. Ona dělá jen problém y a on to musí žehlit. Všichni mu říkají ať se na ni vykašle ale on ne, protože je zamilovaný.
Jinak já mám opačné stavy psychiky. Mám velkou radost, moje sestra má práci. Teď skončila v jedné firmě a neměla kam jít, minulý týden byla na konkurzu a oni ji vzali. Fakt mám velkou radost.
S tou váhou, já ani nevím kolik vážím. Minulý týden jsem měla ještě 70 kg což je na 163 dost. Před porodem jsem měla 63kg (teda před těhotenstvím) a to bylo taky hodně. Ale jak říkáš pokud chceš kojit, bohužel...taky mě mrzí že se do ničeho nevzlezu a ty debilní hadry od vietnamců nic nevydrží.
Jo a Natalka se do kolíbky nevzlezla už ve dvou měsících, takže spává v postýlce nebo v kočárku. někdy usne v lehátku,a le to nemám ráda, není to zrovna dobrá poloha. A do zavinovačky ji už nedávám od šestinedělí, ona ji stejně neměla ráda. Takže spí normálně v postýlce pod peřinkou.

In reply to by Romanca

ahojky Romi, ono je asi všude něco, a je pravda, že zamilovaný jsou blbci:) tak to je super s tou ségr´řinou prací, měla štěstí, v týhle době to je těžký...
No jo, tvoje Naty je buřtíček, naše má už teď konečně 6 kilo, ale jen 60 cm... Já se furt tý peřinky bojím, aby se neudusila, ta je v rychlozavinovačce a ruky má ven...

Ahoj Ivčo, teda to s tvým bráchou mě mrzí, ale některý lidi jsou zkrátka neponaučitelný. Znám to z vlastního okolí. Můj brácha zase občas dost pije a to má rok a půl starého chlapečka. Naši to taky pořád řeší a bojí se, že se mu rodina kvůli tomu rozpadne. No snad to tak daleko nedojde. Ach jo...
S tou váhou - já mám 174 cm a mám 65 kg. Už jsem měla po porodu i mích, ale řekla bych, že jak mám teď při kojení chutě na sladké a vlastně pořád hlad, tak zase trochu přibírám. Mrňousek mě holt vysává, tak to musím doplňovat.
Malej spinká v postýlce a mám od mojí mamky ušitou takovou větší zavinovačku na suchý zip. Je bezvadná a myslím, že mu ještě docela dlouho vydrží. Pokud se mi zdá chladněji, tak přes něj ještě přehodím slabou deku. Jo a taky mu dávám do ruky plínu. On si s ní midlí kolem hlavičky a lépe se mu usíná. Tak zatím ahoj

In reply to by Johanka 2

ahojky Johanko, dlouho jsem tě tu nepotkala, jak se vede? Tak to je špatný, alkoholismus je docela velký problém, ale asi je lepší nechat to být, ať si to každý vyřeší sám....
Tu váhu závidím, já sice doplňuju, ale Naty asi málo vysává :s:

ahoj..no nektery zensky jsou proste vypocitavy kravky..bohuzel na ni narazil i tvuj braska.Ale treba to jednou pozna a sam od ni odejde...nam jsou 4,5mesice a spime v postylce bez zavinovani.. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka