prosim o radu

21.04.2009

ahoj holky uz nekolik tydnu (asi 4) me trapi bolesti hlavy a leve ruky od paze k ruce, jako bych misto krve mela led. Jako je to dost silne hlavne vecer mi je z toho spatne. A nevim jestli je to normalni nebo mam radsi jit k Dr. kontrolu mam az za 2tydny na minule kontrole jsem mu to rikala a dal mi magnosolv a to teda vubec nezabira. A navic se to spis zhorsuje a je to cim dal castejsi. Co myslite? papa :a:

Kolik toho magnosolvu piješ??? Já nakonec musela brát 4 tablety denně, pak se to upravilo.... zkus pít i magnesiu ;) magneska mužeš brát až 6 tablet denně (což je myslím 6 sáčků magnosolvu ;) )
Já brala jednu ráno jednu v poledne a 2 večer... Až pak to zabralo, a trvalo ještě tak dva dny než ty příznaky zmizely úplně ;)

In reply to by Heluska11

Přesně to co popisuješ, trnutí až bolest (u mě teda pravé ruky) a jak kdyby ledová krev....
Klidně přidej magneska... ted jsem se na to dívala magnosolv je 365mg v sáčku a já beru magne B6 a tam je 500mg, takže klidně přidej i 3 nebo 4 sáčky denně...Ber je v pravidelnejch intervalech... musíš se dostat na tu hladinu která ti bude stačit... Taky mě to trvalo 2-3 dny než se to zlepšilo ;)Já měla s latentní tetanií problém i v pubertě, takže když byla krize jedla jsem i 8 tablet za den ;), jediný vedeljší účinek který může nastat, je, že budeš chodit častěji a lépe na velkou ;)

In reply to by mabis

No on ten magnololv je nejsilnejsi ono je tam cisteho horciku 325mg a v jedne tablete magne B6 je 48mg cisteho horciku. Tam je prave bere jeden denne a ja uz si beru nekdy i 2 :) tak snad mi to brzo zabere. Tak se mej pekne papa :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka