omdlévání

21.04.2009

holky už nevím co mám dělat... teď jak začalo být tak hezky tak prostě omdlévám.Mám to z nízkého tlaku,pracuju v kuchyni takže tam v tom prostředí kolabuju nejcvíc-včera třikrát :-( už nevím co dělat a myslím že pro mimi to není dobrý,nemáte s tím některá zkušenost?jak si mám zvýšit kromě kafem tlak?kafe jsem nikdy nepila a i když jsem chtěla tak jsem z něj zvracela.... díky moc za každou radu už nevím kudy kam

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj, na zvýšení tlaku magnesium, ale prokonzultuj s dr. dávky a jaké magnésko v těhu... :) hodně štěstí. Já tím trpím odjakživa a mg zabírá.

Ahojky já omdlíva od začátku těhu a to jsem byla od 8tt doma a co ti poradit zvýšit tlak v těhu to tedy nevím čím mužeš,ale mě pomáhalo hodně pít a taky nechodit do příšerných nedýchatelných místností,ale vtém případě je to děs v kuchyni,no jedině zustat doma mamino a odpočívat mě ot omdlévání přešlo až ve 20tt a měla jsem to i u prvního synka,tam jsem tedy měla tlak strašně nízkej,ale taky jsem byla doma.Tak si užívej těhu a at tě ty mdloby přejdou je to děs.Páá

Ahoj, rozhodně to neber na lehkou váhu. Měla bys zůstat doma, přeci jen můžeš spadnout nešikovně a pak bude malér na světě. Těhotným se obecně snižuje tlak (já to mám taky), tak pokud cítíš, že se Ti dělá slabo, sedni, nebo lehni a snaž se dát hlavu mezi kolena. To pomáhá. Mě teda kafe nezabere, já to mám holt v rodině, ale já zase neomdlévám, jen se mi někdy udělá slabo. Opatruj se.

ahojky, s tím omdléváním je to fakt blbý. Ale zvyšovat si tlak kafem asi není moc dobrý, vzhledem k tomu, že jsi těhotná a kofejn není pro mimčo :cc): to nejlepší. Jestli bys spíš neměla zajít za doktorem, aby ti něco poradil nebo tě nechal doma. Přece jenom bys měla svůj klídek a určitě by to bylo lepší, obzvláště když píšeš že děláš v kuchyni. Hezké těhulkování, pa Hanča. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka