3D ultrazvuk

20.04.2009

Ahoj holky tak jsem se dneska objednala na 3D UTZ na 22.5 to budu v 19tt uz se nemuzu dockat a doufam ze mimi bude hodne a ukaze co skryva mezi nozkama :smich: jinak jsem se chtela zeptat jak jste byli spokojeni s tim 3D UTZ :) jinak me porad trapi nevoplnosti :( :( uz nevim co mam delat ted uz beru i homeopatika a je to lepsi ale zase me strasne boli hlava a paze a z toho mi je zase spatne. Holky ja uz ani nevim jake to je citit se dobre, kdy uz to prejdeeeeeeeee !!!! tak pekny den papa :a:

já na něj jít nechtěla, nakonec ho má dr. v ordinaci(normální, který se dá přepnpout na 3D) a je to super, ted v pátek jsme se s dr. nasmáli, když malá vyplazovala jazyk :qu: . Takže je to super, mám ho každý měsíc :one:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

fakt ja jsem zase slysela ze je nejlepsi 20tt tak ted nevim co si myslet, ja bych chtela aby slo mimi krasne videt :) prece jenom, kdyz uz si to zaplatim. Tak uvidime tak musis pak napsat jake to bylo :) jinak jsem se koukala na tvoje fotecky a mas krasne brisko :) :one: papa :a:

ahoj my byli v podoli. a pani doktorka namvsem co tam byli poradila sladke snist .pak ty mimca jsou cilejsi.tak doporucuji my vydeli mimco super a byli jsme oba nameko.a hned poznala co to bude.tak si dej sladke treba cokoladu a pak sladkou limo.snad budes spokojena jako my.

In reply to by miminko

fakt tak to se budu drzet tvoji rady :) no ja sladke moc nemusim ale aby bylo mimi akcni tak se premuzu nebo do te doby mozna budu na sladkostech ujizdet kdovi :smich:

3D UTZ je paráda! Byla sem i s přítelem a oba jsme byli naprosto na měko :) řekli nám, že čekáme chlapečka, no přítel ten byl pak na měko ještě víc...
Jinak mě na nevolnosti teda nic nepomáhalo a přestalo to koncem 5 měsíce.

In reply to by Heluska11

já jsem taky zvědavá co to bude. Obdivuju holky, co si to nechtějí nechat říct, já jsem nedočkavá :dance: Taky bych raději holčičku, ikdyž se mi hrozně líbí jméno Matyáš pro chlapečka. Pro holčičku taky něco vymyslíme :!k:

In reply to by pajulka11

No ja bych se zvedavosti asi scvokla :smich: jako kdyz to treba nejde videt tak jeste, ale kdyz uz to jde a ony reknou ze to nechcou vedet, tak to fakt nechapu :no: ja jsem od prirody clovicek velice zvedavy :smich: zavidim tem co jim to rekli treba uz v tom 12, 13 tt :)

kam jdeš na 3D ultrazvuk? Já jsem z Ostravy. Mně na nevolnosti zabral Actimel - za zkoušku nic nedáš :dance:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky