kontrola ze socky

20.04.2009

Tááá si představte, že mi dnes přišla kontrola ze sociálky, vycházky mám od 10 -18 hod a přišla kol. deváté, to jsem samozřejmě nebyla doma, byla jsem u kadeřnice, udělat ze sebe člověka. Táááák prachy mi poslaly s 3 měsíčním zpožděním a sotva je mám na účtě přijde mi kontrola ze socky uáááááááááááááá to jsou kokoti neskutečnééé!!!

Ahojda, jak jsi věděla, že u Tebe byli? Nechávají nějaký papír ve schránce, či co? Jsem teď taky nemocná, tak se raději ptám. Chodím 4x dennně se psem, tak na 10 minut a vždycky mám děsný strach, jestli by mi to uznali. Je to hrozná buzerace, co?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no zdá se mi to fakt divny, přitom lékař uvádí diagnozu, mají to i na sociálce, kdyby se raději zaměřili na ty na které mají, dokonce mi strýc říkal, že byli u nich doma na kontrole za tetou a ta už tbyla skoro měsíc po smrti, takže další mazec, ten z toho byl na mrtvici

In reply to by barushe

jsou to hajzlové..tento týden taky čekám kontrolu...dělala se nám koupelna, tak jsem se přehlásila k mamce a už jsem doma, tak čekám, kdy se staví, jestli jsem opravdu doma.Hrozné..místo, aby nám dali pokoj a my se mohly hezky procházet, aniž bychom se musely bát, že dojde kontrola.No nic...začínají mi vycházky, tak jdu ven.. :a:

to je mi líto...každopádně já měla kontrolu ze socky hned po měsíci..byla jsem taky pryč, ale měla jsem vycházky, takže to prošlo..Každopádně se musím vždy začít smát, když slyším názor, že těhotným nechodí kontroly..chodí a neberou vůbec ohledy..jsou to zmetci, obzvlášť, když vím, jak neposílají peníze těhulkám a pak je ještě chodí kontrolovat..Místo těch jejich obchůzek by se měli věnovat tomu, aby včas poslali peníze tak, jak jim zákon ukládá.. :(

Čauky, tak já jsem taky na neschopence už od prosince a žádná kontrola zatím nepřišla. Všichni říkají že těhotnejm nechodí. Teda to je hrůza, kdy jdeš na MD a jak dlouho marodíš? Ty jova fakt si zajdi k nějákýmu dr pro potvrzení že jsi byla u něj. Jinak já mám vycházky jenom 4hodiny.

In reply to by Darja

Jasně je mi jasné, že každej praktik i na gyndě by mi vyšli vstříc, mě to naštěstí vyřídí mamka, jsem jsem vám chtěla napisat jaká fopata se tady dějí ať si na to dáváte pozor!!! Kontrolovat těhule to je fakt mazec!!! jinak jsem na neschop od ledna a peníze mi přišly za leden a únor až minulý týden, takže březen nikde a ještě mi k tomu příjde kontrola to jsou věci v tomhle státě, že?? :00:

No to je drzost, kontrolovat těhule, když jim neplatěj tak dlouho! Sežen si potvrzení od dr. že jsi byla u ní..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky