POMOC!!!!! BREČÍM JAK ŽELVA

20.04.2009

Právě jsem se vrátila z gyndy.
Minulé úterý měla dutinka 2.8mm.........a dnes po 6 dnech 4.1mm!!!!! Doktor říkal, že je to strašně málo a navíc objevil "cystičku". Řekl, že mě nechce strašit, ale že je dosti možné, že to bude mimoděložní....... Ve středu jdu na krev a na kontrolu příští čtvrtek...... nic mě nebolí!!! Ale je mi šíleně!!! Ovulaci jsem měla 1, nebo 2 dubna....... tak pořád si tak nějak myslím, že by to mohlo být tak malé kvůli tomu...... Nemáte s tím někdo skušenost???? Jsem na dně.....

Jani, neplač, určitě to bude dobrý. U mě taky dr. nic neviděl, jen malý útvar v děloze, což podle něho těhotenství nebylo. V :a: ystrašil mě mimoděložním těhotenstvím a pozval mě na kontrolu za 14 dnů s tím, že kdybych dostala bolesti, tak mám okamžitě jet na pohotovost. Nic mě nebolelo a po těch 2 týdnech už to na UTZ bylo krásně vidět.

ahojky, nebreč, třeba to vše bude v pořádku. Já ležela ve 4. týdnu v nemocnici právě proto, že nic neviděli na ultrazvuku. Jeden doktor říkal, že to je mimoděložní, že mě na víkend nepustí a nastoupím na sál:( V tu chvíli to bylo šílený, brečela sem a pořád doufala. Pak nastoupila ten den na službu moje doktorka, sice se trošku s tím doktorem pohádali, že to je ještě brzo , aby bylo něco vidět, on tvrdil, že ne, že už by to vidět mělo být. Byla sem z toho jak jelen,ale šla jsem na víkend domů a v pondělí, že musím na ultrazvuk a jak nic nebude vidět, tak už tam zůstanu. A musím říct, co ten víkend s tím udělal :) V pondělí bylo vše krásně vidět a teď tady vedle mě v postýlce spinká beruška, který je skoro 6 týdnů :) Takže nevěš hlavu, stačí 2 dny a vše může být jinak :)

In reply to by WerunkaD

Já jsem to měla taky tak. Můj gynekolog mě po zjištění HCG 175 a potom, co nic na UTZ neviděl poslal do nemocnice, to bylo úterý, do čtvrtka HCG stouplo na dvojnásobek. a v pátek mě naštěstí primář pustil domů na propustku. A v pondělí mě zase brali krev, HCG už bylo 1550, a až do večera jsem čekala na UTZ, kde byl už krásně vidět gestační váček. Byly to nervy, a byla jsem připravená, že pokud na UTZ nepůjde nic vidět, tak pod kudlu nepůjdu! Chtěla jsem čekat ještě aspoň 2 dny!! ale nakonec to nebylo naštěstí potřeba!
Dr. opravdu rádi straší, a i pouhých pár dnů, může všechno zvrátit!!! takže nevěš hlavu!! DOPADNE TO DOBŘE!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka