Spaní na bříšku - 3měsíční mimi

20.04.2009

Holky dáváte spávat mimíska na bříšku? Já přes den občas jo, bo mi při tom dává hlavičku na tu stranu, jak potřebuju - aby neměl šišu a taky jsem ráda, že neleží pořád na zádech. Ležení na boku nemá rád. Samozřejmě jsem celou dobu s ním. Jenže asi pár dní, když ho položím večer na spaní do postýlky na zádech, tak teda usne, ale do 30 minut spustí hrozný pláč a uklidní ho, až když ho položím na bříško. Jak už usíná, tak ho překulím zpátky na záda a už dobrý. No tak nevím, jestli už necháváte občas i v noci spávat na bříšku, nebo ne. Mám docela strach. To spaní má asi po mě, já jinak totiž než na břichu neusnu :///:
Za reakce předem děkuji.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak u nas je rozhodnuto,protoze mala na brisku vubec nechce lezet natoz spinkat. Na brisku vydrzi jen po koupani kdyz pase hribatka. Ale syn spal od malinka jedine na brisku.

NENENENENE......rozhodne ne....hlavne kvuli SIDS.
Me i mudr rikal, bud na zadech nebo polohovat na bok...ale na brisko ne.
ahoj

ahoj, pokud jsi ho dávala na bříško, tak se nediv že nechce na zádech spát. Já jsem syna na bříško spát nedávala. Spal jen na zádech-je to dle mého lepší poloha-netlačí si aspoň žaludek. S hlavičkou jsme problémi neměli. sám střídal polohy, takže jsem se nemusela bát že by měl špatnej tvar hlavičky..když už jsi to mrnouska naučila, tak se stím musíš smířit že spinká na bříšku. Já jsem taky od narození spala na bříšku a přežila jsem to...jinak syn začal spát na boku kolem roka a třičtvrtě-to začal v postýlce měnit polohy.. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka