Pohlaví

19.04.2009

Holky vítě všichni pohlaví? My chceme být překvapení takže zatím netušíme, ale poslední dobou jak se to blíží tak mě to láká :O

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj Elli, my jsme 28+6 a taky nevíme a vědět nebudem, občas mám ty tendence, že by jo, ale já bych raději klučíka (je to jedno hlavně ať je mimi v poho) a taťka holčičku, tak se necháme oba překvapit :-). A pak budeme mít radost oba :-). Něco co mám koupeného je buď v bílé a nebo kombinace žlutá zelená a oranžová.... vydrž určitě to bude stát za to! Eleonora :-)

ahoj, pohlaví s jistotou nevim. Opět jako u prvního mimi nám to nejspíše sdělí až tento týden na ultrazvuku (31tt)..na genetu nám řekla dr. že to vypadá na holčičku, ale to že to vypadá nemusí být skutečnost..takže ve čtvrtek snad uvidíme co to bude..no a dyštak se to dozvíme až porodim.... :a:

Ahojky oba jsme tušili co čekáme, tak jsme si to nechali říct :qu: . Čekáme holčičku. Ale domluvili jsme se, že to nikomu z rodiny neřeknem, aby měli aspon překvápko oni. A zatím se nám to daří :s:. Přeji hezké těhulkování pa :a:

Ahojky. Nejdřív jsem to chtěla vědět, ale nakonec se s přítelem necháme překvapit. Jen doufám, že to vydržim a nezeptám se:-) Už to vydrž, máš to za pár. Mej se pěkně. Papa

Když já se strašně těším na to až budu rodit a stále nebudu vědět co to bude. Pro nás to bude neskutečné překvapení.

ahojky.My jsme si s manželem už od začátku mysleli,že budeme mít holčičku,pak jsme se tedy domluvili že si to necháme říct,protože je to první a ať si můžeme třeba něco v barvě koupit a už nám 3x řekli,že to bude holčička.Takže příští týden by se nám měla narodit ELEN.

tak u nás to bylo tak:já jsem pohlaví chtěla vědět ale opravdu jen ze zvědavosti protože je nám to jedno a manžel to zase vědět nechtěl.Nakonec jsem se dohodli tak že když nám to na prvním ultrazvuku neřeknou tak už to chtít vědět nebudeme.Ve 20tt nám řekli že to vypadá na jedno pohlaví ale že to není jistý tak že nám to neřeknou.Tak to teda nevíme ale tušíme to :///: .Měj se krásně a užívej si těhulkování :a:

Ahojky tak já u prvního dítka nechtěla vědět a manžel jo a dopadlo to tak,že mi to manžel prozradil a já zešílela a nakoupila postýlku do ružova a ejhle narodil se nám klučík :s: Chudáček pak spinkal v ružové :s: Ale je to už osm let.A tet jsem si to nechala říct,protože jsem moooc chtěla tu žabulku a bude to zase chlapák :c: Adámek mám nakoupeno do modra,ale tentokrát jsem pindíka vyděla mockrát tak,že pochybuji,že by se spletly :s: Pokud si to vydržela tak dlouho,tak bych to už nekazila :s: za chvilku to budeš mít za sebou :one: Já už to mám taky za pár jsem 37tt a už se na toho našeho klučíka nemužu dočkat :\x: Hezký zbytek těhu :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka