Výtok!

18.04.2009

Ahoj holky. Prosím o radu!!
Podle data poslední MS jsem dnes 4+3. V pondělí jdu k doktorovi na UTZ, prý už by mělo být něco vidět. A napíše mi neschopenku, protože pracuju s chemickýma látkama. Ale včera večer se mi objevil bílý hustší výtok.....a celkem to i svědí..... Mám se bát? Nebo je to normální?? Včera to svědilo víc jak dnes....řekla bych, že je to lepší.

Ahoj. Tak já jsem podle data poslední MS v 5+2 (úžasné, člověk na to nedávno přijde a už je na začátku 2.měsíce :00: ) a výtok mě taky trápí. Spíš ale vodnatý i když občas mám taky jako ty bílý hustý - skoro jako tvarohovitý. Oba typy jsou prý ale normální. Ten vodnatý může být prý i trochu zbarvený do žluta. Ale to svědění fakt nevím. Samotnou by mě to zajímalo, jestli opravdu není něco špatně, tak snad někdo poradí. Ale určitě to v pondělí řekni Dr. Já jdu v úterý a už mám sepsaný seznam, co všechno se ho chci zeptat, tak snad si o mě nebude myslet, že jsem úplný blázen :s:
Zatím pa a pak pisni co v pondělí :a:

ahojky Jani, na začátku těhu jsem to taky měla tak, ale nesvědilo mně nic. Jak píšeš tak v pondělí jdeš k dr., tak ti řekne kdyžtak jestli máš zánět nebo něco. Záněty jsou v těhu časté.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka